3 ay

Tutuklu yargılanan sevgilimle T Tipi kapalı cezaevinde nasıl konuşabilirim, çıkma ihtimali var mı?

Arkadaşlar sevgilim abi dediği insanlar yüzünden bu durumda satıcılık felan yaptıgı yok bunlar balık tutmaya gidiyo o sıra buna veriyolar maddeyi şuna götür diyolar ver diyolar o sıra verirken polisler baskın yakalanıyo kimyasal madde miş. Dün tutuklu yargılanıyor haberini aldım T tipi kapalı cezaevinde Normalen kendisi nadiren ot içiyor ama satmıyor. Üstünde para da yok zaten. Sevgilim oldugu için kapalı da konuşamıyorum nasıl konuşabilirim tutuklu yargılanan biriyle konuşulabilir mi. hüküm giymedi daha çıkma ihtimali olur mu? Soy adım tutmadıgı için evrak yollamam gerekiyormuş müdür eğer onaylarsa konuşabiliyor muşum ne kadar doğru bu Allah için yardım edin İki gundur kafayı yiyorum şehir dışındayım zaten açıkta olsaydı arardı ama benim numaramı verse dahi 1. Derece yakını olmadığım için onay verilmiyor Muş. Sicili sabıkası temiz daha once mahkemeye bile çıkmamış. ilk defa böyle bişi oluyor

Tutuklu yargılanan sevgilimle T Tipi kapalı cezaevinde nasıl konuşabilirim, çıkma ihtimali var mı?