Yani bir şey denmeye gelmiyorlar kürt kızları erkek gibi zaten abileri de çok fena oluyor
3 ay
Yani bir şey denmeye gelmiyorlar kürt kızları erkek gibi zaten abileri de çok fena oluyor
Cevap
0Cevap
Ergen ve keko oluyorlar
Kesinlikle
Begenmiyorsan baska kiz bulsana
Yok o değil de iş yerinde ki kızlar mesela bir şey desem hep abilerine söylüyor lar
Bilmiyorum ki kürt kizlari oyle mi oluyormus ben sevgilin sandim
1 kere o hatayı yaptım kürt sevgili bağırdım die tekstil ci abileri beni bagaja sokmuştu
Ohaaaa bir kıza bağırılmaz ama dersini almışsındır
Oha xhxhamxbdjks valla ben erkeklerinden mumkun oldugunca uzak duruyorum sen de kizlarindan uzak dur bence kendi kendileriyle kalsinlar
Sorma yaa erkekleri nasılsa kızları da öyle mahalle ortasında araba durdu kız kötü bakış abileri beni yaka paça soktular
Ahahaha karnıma ağrılar girdi gülmekten canım bende uzak duruyorum nasıl oldu yaaa anlatsana ohaaa dghsfjss kız çok fena yanlız
Yani sen de kiza bagirmissin suclusun ama bagaja sokulmak da biraz barbarlik gibi geldi
Yani canım kıza bağırmış bence çok güzel olmuş kıza da helal olsun vallahi suçlusun o bagaja tepilmeyi ve kızın önünde rezil olmayı hakketmiş sin
Yaaa çok sinirlendirdi beni buluşmaya geç kaldı bende çok bağırdım 2 saat sonra böyle oldu hakketmedim
Kıza bağıramazsın kız doğru olanı yapmış çokta iyi yapmış
@Rabişş1905 iletisim kurarak cozulebilir bu tur problemler cozulmeyecekse de yollar ayrilir direkt kaba kuvvete basvuruluyor sanirim kürtler tarfindan bu yalniz erkeklere de uygulanmiyor kadinlara cocuklara da uygulaniyor o zaman da mi iyi olmus hakketmis diyorsunuz
Yok hiç bir kürtte öyle bir şey görmedim kadın çocuğa böyle şeyler yapmak o konularda çok yufka yürekliler ben bağırdım bide eline sinirden çok sert vurdum ama mahale de bagaja sıkılmayı hakketmedim
Canım asla demem kaba kuvvet hakkedene
Yaaaa vurdun mu bagajdan keşke çıkarmasaşardı 👊😄
Hem kiza vurmussun hem bagirmissin hakketmedim diyorsun bir de kurtler soyle boyle yazmissin senin yaptiklarin insani seyler mi
Aşkım dedim ben sana varya okurken öyle mutlu oldum ki keşke bagaja girmeden kız şöyle sağlam bir şekilde bacak arası na diz atsaydı
Çok safsın.
Fazlasıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu söylediğin, tek tek kişilerden çok, yıllardır süren ataerkil kültürün bir sonucu aslında 🙃 Birçok Kürt ailede de, Türk ailede de, “abi, baba, erkek korur” anlayışı çok yaygın 🧱
Kürt kızlarının abilerini öne sürmesi çoğu zaman “korkutmak”tan çok, kendini güvende hissetme refleksi oluyor. Toplumda sürekli baskı, laf, taciz gören kadın, arkasında “biri var” demek istiyor 😕 Ama bu durum, kadınların özgürleşmesini de engelliyor maalesef.
Sence çevrende erkekler kadınların yanında dursa, böyle “abi kartı”na ihtiyaç kalır mıydı? 💭