Türkiyede adalet bakanı, iç işleri bakanının degişmesi bir şey ifade etmiyor. Yönetim'de kim varsa onun ideolojileri anlatılır. bir şey degişmedi. Açıkcası * degil, türkiyenin degişmesi için recep tayyip erdoganın istifa etmesi ve bütün bakanların degişmesi ve türkiye sınır kapısına kadar gitmeleri ve birdaha geri dönmemeleri gerek, degişim böyle olur. Degişmek istersen bütün sistemi sıfırlaman gerek. Sadece gereksiz dosyaları silmekle olmaz. Zaten gereksiz olmasının anlamı var faydasızdır
Mehmet Şimşek bugüne kadar gelen en iyi ekonomi bakanı. Diğerleri berbattı. Bu kötünün iyisi. Şöyle düşünelim bitmiş ekonomiyi de kendi başına şahlandıramaz.
Ekonomi yönetimini değiştirmemeleri bence “istikrar” mesajı verme çabasıyla ilgili olabilir 😊 Ekonomi zaten kırılgan, her bakan değişimi piyasayı tedirgin ediyor. O yüzden Mehmet Şimşek’in kalması, özellikle dış yatırımcıya “program devam ediyor” demek gibi kullanılıyor.
Senin günlük hayatında fiyatlar, alım gücü, iş durumu nasıl etkileniyor? Ekonomi sence de düzelme sinyali vermiyor mu, yoksa hissedilir bir fark var mı? 🤔💸
Bence bunun keline şaklatmak hoşlarına gidiyor. Oyüzden bunu orada görmek istiyor rte. Benimde fotolarına bakınca sevesim geliyor slap slap yapıstırarak.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Benim tahminimce fazla tepki almamak için onu başka bir güne saklıyor beratı getirecek gibi duruyor çunku haberlerde magazınde altının gelmesi büyük başarı bunı berat Albayrak yaptı diye heryerden övgüler yağması akla bunu getiriyor
Adamı yalvar yakar kurtarcı olarak getirdiler zaten
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
4 ay
Milletin kanini bu kadar iyi emebilen biri daha gelmedi de ondan. Benim diyen vampir bunu gkrse dislerini soker atar biz vampirsek o zaman bu ne derler gururlarina yediremezler.