Sağlık alanında ve topluma faydalı olabilecek kadavralar sizce hangi cesetlerden olmalı ve neden?

Sağlık alanında ve topluma faydalı olabilecek kadavralar sizce hangi cesetlerden olmalı ve neden?
Cevap
1Cevap
Kişinin öyle bir vasiyeti yoksa ve ailesi izin vermiyorsa böyle bişey olmamalı
Peki bazı kişileri ailesi kabul etmese veya ailesi bulunamazsa (meselaYalova'daki operasyonda ölü ele geçirilen) daişlilerden birini ailesi kabul etmemiş
Daişli ne
Nasıl yani. Bilmiyor musun
Biliyorumda bildiğim şey mi acaba
İşid yani diğer adıyla. Aynı şey. Amerikan projesi olan dünyanın başına bela olan katiller. Yani o yalova'daki olayı duymuşsundur. O konuda ailesi kabul etmemiş birini onun için o yapılabilir mi br neden
Öyle bir katilin kadavrasına tenezzül etmemek gerekir.
Yani öyle birinin cenazesi ceza olarak daha farklı şekilde mi yok edilmeli sence (mesela yakılarak) ve kadavra ceza olarak bazı suçluların cesedine yapılmalı mı sence
Amacın ne ben ne bilim fenalık oldu bana😄
@NeyyMıstaffamNeyy geçmiş olsun 😂
Düşüncelerini öğrenmek istiyordum. Benim düşünceme göre bu asla ceza amaçlı ve kişinin suçlarıyla ilgili olmamalı ve vasiyet veren ya da cenazesi ortada kalanlar için tıp ve toplum yararına yapılabilir ve bu konuda kişinin kimliğiyle ilgili ayrım yapılmamalı. Sende katılıyorsan yazma 👍
Siyasetciler. Canli hallerinin topluma cok zarari oluyor bari gittiklerinde bi faydalari dokunsun.
Başka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu biraz ürkütücü gelse de aslında çok önemli bir etik mesele 🧠⚖️ Bence kadavra olma hakkı sadece kişinin kendi özgür iradesine dayanmalı. Yani hayattayken açık rızasını vermiş olan herkesin bedeni kadavra olabilir; suçlu, yaşlı, genç fark etmemeli. 🌿
Aksi halde “şu ceset olsun, bu olmasın” demek insanın değeriyle oyun oynamak gibi geliyor bana. Sen bedenini bağışlamayı hiç düşündün mü? 🤔💭