ABD, sapik pedofili ve M0ssadajani Epstein'in oldugu soylemisti ancak Prens Andrew in eski sevgilisi, onun olmedigini ve israil'de saklandigini soyledi. Katiliyor musunuz?
ABD, sapik pedofili ve M0ssadajani Epstein'in oldugu soylemisti ancak Prens Andrew in eski sevgilisi, onun olmedigini ve israil'de saklandigini soyledi. Katiliyor musunuz?
Birkaç gündür bu haberler beni o kadar yıprattı ki... Şoktayım resmen, bu kadar kötülüğü hiç bir arada görmemiştim. Bunlar insan olamaz. Öldüğünü sanmıyorum. Elinde şantaj için bu kadar veri olan birinin intihar etmesi çok mantıksız. Dünya üzerinde tek bir tane bile Yahudi kalmamalı. Tarihin her döneminde yeryüzünde bozgunculuk çıkardılar, kaos yarattılar, kötülük yaydılar... Sonları bizim elimizden olsun diye çok dua ediyorum. Küresel markaları boykot etmeliyiz çünkü hepsinin ipleri onların elinde. Feminizm, LGBT gibi aile kurumunu hedef alan her türlü zararlı akımın altında da yine bunlar var. Geleneksel değerlerimizi korumalıyız. Herkes ne izlediğine, ne dinlediğine dikkat etsin. Türlü sapkınlıkları normalleştirmemiz için bilinçaltımıza mesajlar veriyorlar. Bilinçli olmalı, kendimizi ve çevremizi bunların fitnelerinden korumalıyız.
İzledim, evet. Çok etkileniyorum maalesef ve sinirleniyorum. Bir avuç sapık, satanist dünyayı yönetiyor resmen ve biz hiçbir şey yapmıyoruz. Güç kaybetmeleri için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Bir Yahudi dünyanın hiçbir yerinde rahatça elini kolunu sallayarak gezememeli. Onlara dünyayı dar etmeliyiz hatta bulduğumuz yerde öldürmeliyiz onları. İnsan hakları vs. hikâye... Kendilerinden olmayanı hayvan seviyesinde görüyorlar. Tarih boyunca güçlü devletlerin arkasına sığınıp varlık elde etmeye çalıştılar. Aslında çok zavallılar, onlardan nefret ediyorum.
Evet, akıllı olmalıyız ve akıllı olmak onlardan nefret etmeyi ve onları öldürmeyi de gerektirir. Şu an sadece bir şeyler üretmenin peşinde olmak kelimenin tam anlamıyla saflık olur. Onları zayıflatmak için yazdıklarımı yapmalıyız. Bu asla küçümsenecek bir konu değil. Kafayı yemiş durumdalar, Putin'in söylediklerini biliyorsundur. Sonumuzu getirmek istiyorlar. Biz bir şeyler üretene kadaarr... Üretelim, üretelim tabii ama bu şimdinin meselesi değil. Bu çok daha uzun vadeli bir plan. Şu an elimizde bulunan tek güç çokluk. Biz çoğuz, onlar az. Yılanın başını küçükken koparacaksın. Yahudiler her zaman insanlığın başına bela oldular, tarih tekerrür ediyor.
Bence de tel avivde yaşıyordur o. Yahudilikte sahip çıkma adeti vardır. Yedirmezler öyle birbirlerini.
Cevap
2Cevap
boyle 0e insanlar hayatta kalmak icin her seyi yaparlar ben bu adamin öldüğüne asla inanmiyorum
öldü kardeşim. Belgeselini izledim adamın otopsisini inceliyodu bi adam. Hatta intihar değil öldürüldü diyolar. Cezaevinde kamera yokmuş bu ünlü adamların da suça ortak olduğu anlaşılmasın diye adam tutup öldürttüler büyük ihtimalle
Ölmedi bence de asla inanmıyorum öldüğüne
Kesinlikle 👍🏻
Hadi gatımlam bare nolacaksa artık.
Tabiki ölmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?