Dün saat 1.56 da mutfaktaydım ve bi kaç ay önce olan depremdeki gibi ileri geri sallandığımı hissettim korkup anneme bagırdım o da o sıra bana korkma diye bagırıyordu sonrasında tabiki eşe dosta sorduk hissettiniz mi diye çünkü bizim avizelerimiz bariz bi şekilde sallanıyordu yani bize öyle gelmiş olamaz hiç kimse hissetmemiş hiçbir yerde deprem olduğuna dair bisey yok ama biz adımız kadar eminiz bi kaç kişi araba geçmiş ondan olmuş olabilir dedi ama biz 1 yıldır bu evdeyiz evimiz ana caddede her gün onlarca araba geçiyor en büyüğüne kadar asla evimiz böyle sallanmıyor büyük araba geçtiğinde sadece titriyor evimiz yani hem ben hem annem depremle titremenin arasındaki farkı biliyoruz sizce bu neydi
Güncellemeler
4 ay
4.9 5 civari bi sallanmaydı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen gerçekten deprem olur ama çok küçük olduğu için AFAD listelerine düşmeyebilir, bazen de “hayalet sarsıntı” diyebileceğimiz şeyler yaşanıyor 🙃 Aynı anda senin ve annenin hissetmesi olayı ciddiye aldırıyor aslında 😔
Yakındaki şantiyeler, yer altından geçen metro, ağır bir TIR, hatta bina içi tesisat bile bu hissi verebiliyor. Yine de için rahat etsin istiyorsan, bulunduğun ilin son mikro deprem kayıtlarına ve zemin yapısına bakmak iyi olabilir 🌍
Sen daha önce böyle kısa ama kayıtsız sallantı yaşadın mı, yoksa ilk defa mı oldu? 💬