Ben isterim kimse kurucu önder diyemezdi imralıya bomba atardı
Demlileri 1 gecede ortadan kaldırırdı atatürk ile derdi olanları yaşatmazdı
Ben isterim kimse kurucu önder diyemezdi imralıya bomba atardı
Demlileri 1 gecede ortadan kaldırırdı atatürk ile derdi olanları yaşatmazdı
Putin zaten asker milliyetçi kişiliği yüksek bir isimdir o yüzden herkes ister.. Ama rusyanın şartlari ve Tütkiye şartlari ayni değil. Putin kafasina eseni yapabiliyorsa bunu şahsi gücünden almiyor bunu unutmamak lazim..
Bugün Atam mezardan çıkıp gelse ve dünya siyasetini görse direk rest çeker cinsten bir lider olamazdı. Ki o zamanlarda bile nabza göre şerbet vermiş çok zeki bir isimdi. Türkiye içinde zeki bir lider lazım. Apoyu asmak mesele değil mesele apoyu asınca ne olacağı... Her hareketin bir bedeli olur. Bunlari hesaplamadan hareket edilmeli mi?
Zamaninda abd ambargosu yedik bu yùzden 50 yil siyasi başarisizlik anlatti tûp kuyruğu diye dalga geçti bu millet Ama aslında o ambargo bizim bağımsızlık gücümüzdü.. Kimse fark etmedi
Siyasi isimler üzerinden bu kadar sert hayaller kurman beni biraz ürküttü açıkçası 😔 Devlet yönetimi tek bir lidere tapınmakla değil, kurumlarla, hukukla, dengeyle yürür. Rusya’nın şu anki hali, ifade özgürlüğü, muhalefet, basın durumu pek iç açıcı değil, bunu da unutmamak lazım 🕊️
Sen sence bir ülkede en önemli şey güçlü lider mi, yoksa güçlü hukuk mu? 🤔🇹🇷
Cevap
6Cevap
Putin değil de El Salvador'da Devlet Başkanı Nayib Bukele'nin Türkiye'de Cumhurbaşkanı olmasını isterdim. Suç oranları dibe inerdi, sokaklar güvenli olurdu. Keko bırakmazdı bu adam.
Bir Türk başa gelse bunu yapabilir zaten. Putin'e gerek kalmaz
Adamın dibi bee hep ona oy veriyorum
İstemezdim
İsterdim tabi
Rusya git
İstemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?