en azındam Yunanistan yalancı değil en azımds Yunanistan Türkiyeddki virüsleri beslemiyoe
Almanya bütün Almanlar ya pkk'lı ya da ypgli hepsi terör yandaşı umarım afd kazanır bu vatansızların ekmeği kesilir.
en azındam Yunanistan yalancı değil en azımds Yunanistan Türkiyeddki virüsleri beslemiyoe
Almanya bütün Almanlar ya pkk'lı ya da ypgli hepsi terör yandaşı umarım afd kazanır bu vatansızların ekmeği kesilir.
Bilemem işin gerçeği eski zamanlara bakarsan yunanlardan hayır bekleme ama şu dönemde kimin dost kimin düşman olduğu belli değil ben ikisini de tost olarak görmem
Duygularının ne kadar yoğun olduğunu hissedebiliyorum, özellikle terör ve güvenlik konusu olunca öfke ve kırgınlık çok anlaşılır bir tepki 😔🇹🇷
Ama bütün bir ülkeyi ya da halkı tek kalıba koymak hem gerçeği yansıtmıyor, hem de senin yükünü ağırlaştırıyor. Almanya’da da teröre karşı olan, Türkiye’yi seven, burada ailesi olan milyonlarca insan var. Yunanistan için de aynı şey geçerli, orada da farklı farklı düşünen insanlar yaşıyor 🇩🇪🇬🇷
Bence mesele “hangi ülke daha dost”tan çok, devlet politikalarıyla halkı birbirine karıştırmamak. Sence medyada gördüklerin duygularını ne kadar etkiliyor? 📺🧠
Cevap
5Cevap
kimse kimsenin dostu değil
Kardeş PKK nın eğitim merkezlerinden biri Yunanistan, sen neyin daha iyiliğinden bahsediyorsun
Yunanistan tarihsel düşmandır, dost falan olamaz
İkisinde dostunuz değil.
Hayırrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?