Sizce dünyayı gerçekte İngiliz derin devleti mi yoksa Yahudiler mi yönetiyor 😳?

Bugun yabanci ulkede ogretmenlik yapip emekli olmus biriyle konustum Sasirdim? Pek inanamadigjm icin. KS, de sorayim dedim? Bu yasli tanidigim ingilizlerin. Batidaki tum gelismis ulkeleri el altindan derin devlet yapilanmasiyla yonetiyor? dedi. Myself soyle " Abd, de. baskanlar secular ama sisteme karisamaz dedi? sadece. baskan olarak dururlar ve. you haritasini. derin devletten alirlar dedi? Bu derin devlet sistemi gecmislerinde. ingilizlerin kontrol ettigi yerlerde. kurulan ulkelerde vardir ve su anda. ingilterenin. kontrolundedirler. Ama goruntude baskanlari vardir. Dedi ve. o ulkelerin listesini soyledi Usa... Kanada Avustralya.. Almanya. Japonya Guney Kore, dir dedi. tum bunlari onu ziyaretim sirasinda bana anlatti. bende maalesef onunla ayni goruste olmadigimi dunyayi. Yahudilerin. Tum dunyayi El altindan yonettigimi soyledim? dogrusu bu degil mi? One gore tum soyledigi gelismis devletlerdeki derin devlet. kontrolu ingilizler tarafindan yapiliyor baskanlari sadece gostermelik. olarak gelip baskanlik yapmis gorunuyorlarmis? Bu yasli emekli ogretmenle bu konuyu konustuk. ama ben ikna olmadim?

Sizce dünyayı gerçekte İngiliz derin devleti mi yoksa Yahudiler mi yönetiyor 😳?