CHP li olarak CHP ye soruyorum, sizce isyanımda haksız mıyım?

Üniversite mezunuyum, belediyeye ne kadar niteliksiz yandaşları varsa toplamışlar, birgün cv mi bırakmaya gittim, birisi kahkaha atıyor, diğeri elişi örüyor, 1 saatte buldum cv mi bırakacak yeri, kimse de geri dönüş yapmadı. Ticarete girdim 750 bin tl sermaye bağlayıp, taşımacılık yapıyorum. Kendi başıma bir şeyler yapmaya yeltendim, aracı kullanabilecek yol yok, her yer çamur bataklık içerisinde, çamur olmayan düz yollar köstebek yuvası gibi, sanki meteor yağmış, bir insanın bacağının içerisine girecek kadar oyuklar car, birinden kaçıp diğerine giriyorsun.. aldığım aracın alt takımları bile 1 sene dayanmayacak..
Nerede alt geçit varsa muhakkak su göllenir, alt geçitin altında asfalt olur değil mi? Geçen gün transit tarzı bir araç düşünün kapısının yarısına kadar suya gömüldü ve dibi balçıktı, ne ön ne arkadan çıkabildim. Sağa sola kırarak çıktım. Motor boğulsa 250 bin tl masraf ve 2 ay da işden uzak kalacaktım.
Yazın suların gitmesini anlayabiliriz az da olsa, ama kışın nasıl gider? Açıklama yıldırım düşmesi.. Neden başka şehire düşmez de İzmir de düşer?
Elektrik gitmesi.. çevre düzenlemesi ve çöplerin temizlenmemesi..
Bakın size yemin ediyorum, seçimlerde 7 kuşak CHP li birisi olarak asla ama asla oy vermeyeceğim, boşa atacağım. Ben refah içerisinde yaşayamıyorsam, bu kadar rezillik çekiyorsam birisi bana CHP ye neden oy vermem gerektiğini anlatsın..
Ve sıkıyorsa bir izmirli çıkıp, sen haksızsın desin.
Haksız mıyım arkadaşlar ben? Birisi bir şey söylesin, kafayı yşyeceğim.
CHP li olarak CHP ye soruyorum, sizce isyanımda haksız mıyım?