Ben Türkçü, solcu, Atatürkçü biriyim. İnstagramda takip ettiğim sayfalar Türkçü, milliyetçi ama akpli olmayan seküler Türkçü sayfalar takip ediyorum. Bu sayfalar sürekli solculukla pkklılığı aynı kefeye koyuyorlar. Solcular pkk sevici olur diyorlar. İyi de milliyetçi Türkçü Atatürkçü solculuk yok mu?
Bir insan devletin kendi milli sermayesiyle, kendi öz kaynaklarını işleyerek kalkınmasını destekleyip, kapitalist liberal ekonomiye, özelleştirmelere karşı olup işçilerin örgütlenip sendikalaşmasını destekleyip sermayeye/patrona karşı iyi maaş, iş güvencesi, insani çalışma koşulları konusunda örgütlenmesi bunları elde etmek için hep birlikte aynı anda iş bırakma, tedarik zincirini bozma gibi eylemlerle grevlerle sermayeye/patrona İŞÇİ OLMAZSA SEN BİR HİÇSİN SENİN ZENGİNLEŞMENİ SAĞLAYAN ŞEY İŞÇİLERDİR BU YÜZDEN SEN DE İŞÇİYE EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERECEKSİN sözünü hatırlatmalarına solculuk demiyorlar da sürekli solculukla pkk'yı, pkk sempatizanlığını aynı kefeye koyuyorlar.
Bir insan hem milliyetçi hem ümmetçi olabiliyorsa hem sağcı hem milliyetçi olabiliyorsa hem solcu hem Türkçü hem de Atatürkçü niye olamıyor?
Solculukla pkklılığı aynı kefeye koyuyorlar ama yıllarca biz Müslümanız en Müslüman biziz diyerek millete Müslümanlık dersi verenlerin PKK terör örgütünü kuran APO'ya kurucu önder demelerine kimse gık demiyor. Aynı şekilde biz milliyetçiyiz biz bozkurduz deyip bozkurt işaretini kendi tekeline alacak kadar milliyetçilik yapan sözde milliyetçilerin terörist Apo'ya PKK'nın kurucu önderi demesine kimse gık demiyor ama solculara hemen PKK'lı yaftasını yapıştırıveriyorlar.
Ben normalde CHP'ye oy veren biriyim. CHP'ye alternatif olabilecek parti arayışındayım. Zafer Partisini Ümit Özdağ'ı İyi Partiyi Müsavat Dervişoğlu, Turhan Çömez gibi isimleri her yerden takip ediyorum. Katıldıkları programları izliyorum. Onların milliyetçilik görüşüyle uyuşuyorum Hatta Zafer Partisinin Dört Deniz Dört Bölge projesini, sığınmacılar politikası falan bunlar benim de desteklediğim projeler ama hiçbirinin ağzından SENDİKALAŞMA, İŞÇİNİN/EMEKÇİNİN GREV HAKKI, KÖYLÜNÜN KOOPERATİFLEŞME HAKKI gibi konularda konuşmalarına rastlamadım.
Ülkemin halkımın bir avuç yerli veya yabancı sermayedarın/patronun elinde sömürülmesini istememek niye pkk yandaşlığı ile eş tutuluyor milliyetçi kesim tarafından? Nitekim Atatürk'ün HALKÇILIK DEVLETÇİLİK İLKELERİ de var. Atatürkçüyüm diyen insanların Halkçılığa Devletçiliğe karşı olmaması gerekiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer