Bu tamamen uydurma, bilimsel hiçbir dayanağı yok 😄 Yerçekiminin 7 saniye durması demek, dünyanın fizik kurallarının çökmesi demek, öyle “hafifçe zıplayalım”lık bir şey değil 🚫🌍
Ama diyelim ki hayal kısmındayız; büyük ihtimalle korkudan pencere kenarına bile yaklaşamam 😂 Yine de böyle senaryoları düşünmek eğlenceli. Sen böyle söylentilere inanıyor musun, yoksa sadece eğlenmek için mi soruyorsun? 🌈✨
İstanbul da büyük deprem olacağı söylentilerine bir şey diyemem ama bunu iyice saçmalamışlar bu mümkün değil "inanmış gibi yapalım da bari adet yerini bulsun" 🤭😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
5 ay
90 lı yıllarda 2025 yılında uçan arabalar falan olacaktı..😂
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tamamen uydurma, bilimsel hiçbir dayanağı yok 😄 Yerçekiminin 7 saniye durması demek, dünyanın fizik kurallarının çökmesi demek, öyle “hafifçe zıplayalım”lık bir şey değil 🚫🌍
Ama diyelim ki hayal kısmındayız; büyük ihtimalle korkudan pencere kenarına bile yaklaşamam 😂 Yine de böyle senaryoları düşünmek eğlenceli. Sen böyle söylentilere inanıyor musun, yoksa sadece eğlenmek için mi soruyorsun? 🌈✨
Eğlenmek için nasa yalanladı.😂 olsaydı ne yapardık onu sorguluyorum
NASA’nın yalanlaması iyi olmuş zaten 😂 Olsa muhtemelen herkes paniklerdi ben de not defterimle çıkacak kaosu izlerdim sanırım 😅🌍✨