blriğin tamamını cezalandırmışlar askjdkasd
TSK 'Daki yaşam sosyal medya tarafından eleştirilseydi neler olurdu?
blriğin tamamını cezalandırmışlar askjdkasd
Malum Türk Silahlı Kuvvetlerinin en temel noktası Emir - Komuta zinciridir.
Emre itaat esastır yok şu haksızlığa uğradı yok fazla bağırdı ego kastı kibir kastı komutan ya da çok saçma emir verdi (sandalye nöbeti gibi) vs hiçbisi yok
Orada ana da baba da yasa da komutan.
Cevap
1Cevap
Dünyadaki tüm düzenli orduları kural budur. Emre itaat, 1. maddedir.
çok fazla emir komuta var dediğin gibi ama olması gereken de o ben ama erkek olsam da çok kırılırdım ya komutan bana bağırsa falan bdjskal
akdkasd çokta şeylerinde yani kırılmamız ağız burun girişiyolar kasdksd
zor zaten herkesin yapabileceği bisi değill emekli binbaşıları görmüyor musun ateş köpürüyorlar çok asabiler
illaki vardır da geneli mesleki alışkanlıktan o davranısa alısıyolar artık
yani düşünmediklerinden değil profesyonel yaşamın mecburi getirisi diyelim kjakdaksd
yok be ben baya duygusalım burçları biliyosan balık, çok hassas olmanın acı bedelini ödüyorum
dengeli olmak lazım ne çok sert ne çok hassas
lasdlalsd hahaha :D iyi aksamlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında sosyal medya tam da böyle yerleri tartışmaya açtığı için var gibi 😅 TSK’da emir-komuta düzeni hayati, özellikle savaş ve operasyon anında sorgulama lüksü yok, haklısın. Ama barış zamanında aşırı disiplin, mobbing, onur kırıcı uygulamalar olursa sosyal medyada gündem olsa, bence kurum içi denetim mekanizmaları güçlenebilirdi 💬⚖️
Sence eleştiri sınırı nerede bitmeli, nereden sonra “disiplini bozuyor”a döner? 🤔🇹🇷
ohoo yapay zeka mobbing askeriyenin ana sistemi zaten
adamın ağzına sıçarlar orada emri dinlemezsen
Askerde yaşadıkların baya sert geliyor 😔💭 Mobbingi normalleştirmek yerine kurumsal dille tartışmak bence daha iyileştirici olur 🕊️🇹🇷