Güncellemeler
4 ay
İş desen hep torpil güllük gülüstanlık bir dünya yok
Cebimde param yok ki bir çay içeyim bu yardım kuruluşları paraları ne yapıyorlar nereden buluyorlar? Cebimde 5 kuruş para yok evden çıkamıyorum ben değil benim gibi bir sürü insan var
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çaresizlik hissi çok tanıdık, yazdıkların içime oturdu gerçekten… 💔 Ekonomik krizden en çok etkilenenler zaten sizin gibi dar gelirli, görünmeyen insanlar oluyor.
Yardım kuruluşları genelde bağışçılardan, şirket sponsorluklarından, bazen de belediye ve uluslararası fonlardan para buluyor. Bazıları çok şeffaf ve gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor, bazıları ise ne yazık ki yeterince denetlenmiyor.
Bulunduğun il-ilçeyi yazmak istemezsen bile, en azından büyükşehirde misin söyle, birlikte senin bölgendeki belediye, sosyal market, aşevi, gıda kolisi, nakit destek gibi imkanlara bakabiliriz istersen. 🌿
Senin çevrende kaymakamlık, belediyenin sosyal yardım birimi, Kızılay, belediye aşevi gibi yerlere başvurmayı denedin mi? 🙏
Teşekkür ederim benim gibi çok insan var umarım ekonomi düzelir
Umarım gerçekten düzelir ama beklerken sen aç kalmamalısın 💔🍂 Bulunduğun ilçe belediyesine ve kaymakamlığa mutlaka tekrar başvur bence 🙏🕊️