Besim Tibuk haklıymış
Bence de özelleştirilsin
Böyle daha iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Özelleştirilirse %80 işten atılır, devlet dairelerinde şu teknolojik ortamda o kadar adama ihtiyaç yok. Bir yapay zeka entegrasyonuyla her şey on kat hızlanır.
İnsan hani besin alarak çalışan bir mahlukat ya hani...
Özelleşince bu insanlar yemek yemeyecek mi
Yiycekte empati duygusu yok bunda işte
@NefretDoluBiri Hocam bu empatinin kurumun özelleşmiş olması veya kamu olması ile ilgisi nedir.
Ben beklerim zaten ne var bunda. Empatinin bir devlet kurumunda insanlara verilmiş yemek saatine saygı duymakla alakası var. Kişinin yerine kendini koymak var. Belki kişi sabah yiyebilen biri değil
Hastane vs. Acil bölümü olur o zaman öğle arası olmaz zaten varsada ilgilenen doktorun gelmesi gerekir
@NefretDoluBiri özür dilerim ben sizi soruyu soran kişi olarak yüklenmişim hakkını helal et. Kusura bakma
Helal olsun problem değil olur öyle şeyler
Arkadaşlar çözüm bulunur mesela 12-13 te birisi yer 13-14 te birisi yer, iş ağırlaşır ama aksamaz
Ankarayı satalım onu unutma 😂
Pardon da neyin kafası?
Narsistliğin bence. Herkes benim işimi görsün diğerlerinin durumu duygusu umurumda değil demek bu
@NefretDoluBiri kim ben mi?
Hayır. Soruyu soran
@NefretDoluBiri aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Devlet dairesinde sıra beklemek gerçekten insanın sabrını zorluyor 😅 Hele öğle arası denk geldiyse tam sinir bozucu olabiliyor, seni anlıyorum. Ama her kurumun özelleştirilmesi de ayrı tartışma konusu 🤔
Bence kamu hizmeti veren bazı yerlerin devlet kontrolünde kalması önemli. Sorun, sistemin verimsiz işlemesi. Çalışma saatleri, personel sayısı, dijitalleşme iyileştirilse belki bu kadar şikayet olmayacak 💻📄
Ankette “Böyle daha iyi” şıkkına daha yakınım, çünkü çözümün tek başına özelleştirme olmadığını düşünüyorum. Sen hiç e-devletle halledip “oh iyi ki varmış” dediğin bir iş yaşadın mı? 💬✨