Bir vatandaş Batman olarak Ankaralıların hizmetine girerek Batman gibi Ankara sokaklarında dolaşıyor ve Ankaralıların yardımına koşuyor. Batman'ın aracı gibi dizayn ettiği otomobiliyle sokaklarda gezen vatandaş Ankaralılardan büyük ilgi görüyor. Çocukluğundan bu yana çizgi roman kahramanı Batman'ın hayranı olan vatandaş, en sonunda Batman olarak Batman kostümüyle kent sokaklarına indi ve 'Ankaralı Batman' olarak tanındı. "Kendimi bildim bileli 'Batman' tutkum vardı. Çocukluktan geliyor. Batman karakterini hep gözümde ayrı bir yere koymuşumdur. Çocukken de Batman kostümleri giyerdim. Büyüdükten sonra da kendi kostümümü yapma kararı verdim. En sonunda Batman olarak Ankara 'da dolaşmaya başladım."
AnkaraIı Batman enflasyonu yendi! Kostüm ile başladı, araba ve evle devam etti: "3 senedir Ankara 'da 'Batman'lik yapıyorum"
— Nefes Gazetesi (@nefesgazete) January 17, 2026
'AnkaraIı Batman' olarak bilinen Başkent Üniversitesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencisi Ali Efe Arslan (22), evini Batman teması üzerine inşa… pic.twitter.com/fTD5rksF7x
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer