Sizce bu durma ne denmeli?

Yaa biz iki kardeşiz tamam mı 2 kız kardeş en küçüğü benim ablam 21 yaşında ben ise 19 sayılırım ama çok ayrımcılık yapıyorlar ablamın telefonu var tableti var yatağı var birsürü parfüm krem makyaj malzemesi var ama benim hiç bir şeyim yok ablam da yks sınavına hazırlanıyor 2. mezun senesi olucak babam onu geçen sene en pahalı dersheneye gönderdi kazanamdı bu sene ise kendine aplle tablet aldı üstüne internetten canlı ders paketi satın aldı ben de ise hiç bir şey yok ne tablet ne telefon ne yatak ben yere yorgan serip uyıyorum mesella yerde uyuyorum bana hiç bir şey yapmadılar bu sene benim hakkımdı dersheneye gitmek ya da ne bir şeyler yapmak ama hiç bir şey yapmadılar bana biz bu sene eve doğal gaz çektik onun için babam borçlandı o bahaneyel bana bir şey yapmadılar babam öyle dedi vana ama ablama gidip canlı ders tablet aldılar ben ise askıda kaldım

Güncellemeler
6 ay
Kendimi üvey çocuk gibi hissediyorum ce annmede bana sürskli2 iş veriyor temillik yapmam için benden yalvarıyor lürfen burayı topla şunu bunu yap temizlik yaomadıpımda ise başıma çalııyor yediklerimi zıkkım ediyor ve benim babam özel hastabede temzilik personeli askari ücretle çalışıyor ve ablamın bir isteği gerçekleşmediğinde bize bağırıp çağırıyor küfr ediyor hatta tablet almadık diye bağırıp çağırdı ağladı beddua etti bize
Güncellemeler
5 ay

Ayy ablam telelfonu didik didik aramış a'dan z'ye youtuba kadar tüm uygulamalara bakmış e maile bille ayyyy😱Watsaba da girmiş
Neyseki sohbeti her şeyi silmiştim
Yaa watsapta kendime mesaj atmışım video filankitabı watsapta kendime mesaj olarak atmışım ona bille bakmış migors başvyru formunuda atmıştım ona bille girmiş yputupta kendime video etmiştim watsapta o videoyay bille girmiş
Ohaaa yaa
Yuhh
Banka zirrat hesabıma da girmiş ama tabbi şifre olduğu için tam girememeiş
Tüş ya
Sizce bu durma ne denmeli?