Babam emekli yarbay emekli oldu bize birakti ikramiyesini ve kendini vurdu bizim psikolojimizi bozdu annemin yanında yatak odasında yatmaya başladım ikimiz birbirimize sarılıyoruz tv açıyoruz bazen bir şeyler yiyoruz iyi olmaya çalışıyoruz ama babamı görüyoruz fena oluyoruz rüyada kötü bir şekilde eski aklımıza geliyor tek kalmıyoruz ışık açık oluyor koridor ve sabahlıyoruz bazen abim geliyor mesela abim gamsız sg edin abi diye gülüyor banane kendimi mi hasta edeyim ağladık bitti diyor rüyana girmiyor mu diyoruz yok bana girmiyor diyor ablam desen zaten ayrıydı bizle değildi pek hissetmedi o yüzden psikolog demeyin gittik ilk başta bu iyi halimiz zaten
Güncellemeler
4 ay
Arkadaşlar annem kendi gitti ilaç yazdırdı ikimize psikolog yoluyla içmeye başladık umarım huzurlu uyuyabiliriz biraz
Zor durum başınız sağ olsun: Antidepresanlarla belki acını uyusturabilirsin
0
1 Yorumla
Soran
4 ay
Hocam mesela ilaç değil ya sürekli bu adam ara ara rüyamızda kötü bir şekilde giriyor yardım istiyor bıktım artık ya annemin yanında istiyor ya benim bizle arasi iyiydi birde annemle beni çok severdi bak abimle iyi değildi onun rüyasına girmiyormus
Annemle beni cok severdi birde ya bizim yanımızda bile dudağından sap sup öperdi benim samimiyetime güvenirdi çünkü başkasının yanında elini bile tutmazdı çok neşeli adamdı aslında işte amcamı falanda kaybettik birde yasatamadim sonra o da olunca
Mesela ablam zaten annemle arası iyi değildi babamla da telefonla görüsuyordu mesela az çok o çok etkilenmedi abim bizleydi ama babamla arası iyi değildi o da çok etkilenmedi rüyasında görmüyorlar biz alışıyoruz ama gece bazen uykularimiz kaçıyor annemle yatakta yatmaya başladık sarılmadan tek uyuyamıyoruz öyle bir durum oldu yani gece bir şeyler istiyor babam falan kötü oluyoruz
Beraber bir şeyler yapıyoruz zaten taşınmayı düşünüyoruz abim cok gamsız sofrada guler mesela bak bunu yarbay seviyordu yarbay cinsel hayatına önem verirdi sabahına işine giderdi gibi o kafadan istiyorum yani bazen
Annem görüyor önünde çiğ et var mesela ağlıyor diyor ben gördüm mesela rüyamda babama saldırdım yeter git başımdan çık git hayatımdan diye ikimizde annemle görürken rüya uyanamıyoruz parmaklar kimildamaya çalışıyor kimildamiyoe annem kalkti allahim ben ne yapcam gitmiyor kafamdan dedi bende öyle sarılıp kaldık öyle
Bir ara aldi annem ama kirilganiz biraz rüyamıza giriyor annem babamı böyle ağlarken çiğ et varken görmüş önünde allahim ben ne yapayım her gun dedi ben gördüm kitleniyoruz birde rüya görürken ben bazen bazen de annem beni kaldırıyor böyle babama saldırdım rüyamda çık içimden artık diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Başınız sağ olsun. Ayrıca dertleşmek istersen buyur
Sağol ya kabak tadı verdi bu durum dostum dayanamadım yazayım dedim
Zor durum başınız sağ olsun: Antidepresanlarla belki acını uyusturabilirsin
Hocam mesela ilaç değil ya sürekli bu adam ara ara rüyamızda kötü bir şekilde giriyor yardım istiyor bıktım artık ya annemin yanında istiyor ya benim bizle arasi iyiydi birde annemle beni çok severdi bak abimle iyi değildi onun rüyasına girmiyormus
İntihar kötü olmuş.
Bir sebebi var mıydı?
Psikolojisi bozuldu eski terör olaylarında diye biliyorum bir
Başınız sağolsun.
Olabilir böyle bir durum. Çünkü onlar askerliği bir yaşam biçimi haline getiriyor. Demek ki dünya ağır geldi ona. Çok üzüldüm.
Annemle beni cok severdi birde ya bizim yanımızda bile dudağından sap sup öperdi benim samimiyetime güvenirdi çünkü başkasının yanında elini bile tutmazdı çok neşeli adamdı aslında işte amcamı falanda kaybettik birde yasatamadim sonra o da olunca
İnşallah en kısa zamanda hayatınız normal düzene girer. Kolay değil yaşadıklarınız.
Mesela ablam zaten annemle arası iyi değildi babamla da telefonla görüsuyordu mesela az çok o çok etkilenmedi abim bizleydi ama babamla arası iyi değildi o da çok etkilenmedi rüyasında görmüyorlar biz alışıyoruz ama gece bazen uykularimiz kaçıyor annemle yatakta yatmaya başladık sarılmadan tek uyuyamıyoruz öyle bir durum oldu yani gece bir şeyler istiyor babam falan kötü oluyoruz
Beyninizi boşaltmanız gerekiyor. Ağır bir travma olmuş sizde. Annenizi de alıp geziye çıkın, o evin verdiği enerjiden biraz uzaklaşın.
Beraber bir şeyler yapıyoruz zaten taşınmayı düşünüyoruz abim cok gamsız sofrada guler mesela bak bunu yarbay seviyordu yarbay cinsel hayatına önem verirdi sabahına işine giderdi gibi o kafadan istiyorum yani bazen
Annem görüyor önünde çiğ et var mesela ağlıyor diyor ben gördüm mesela rüyamda babama saldırdım yeter git başımdan çık git hayatımdan diye ikimizde annemle görürken rüya uyanamıyoruz parmaklar kimildamaya çalışıyor kimildamiyoe annem kalkti allahim ben ne yapcam gitmiyor kafamdan dedi bende öyle sarılıp kaldık öyle
Basiniz sagolsun. İlac destegi aldiniz mi
Bir ara aldi annem ama kirilganiz biraz rüyamıza giriyor annem babamı böyle ağlarken çiğ et varken görmüş önünde allahim ben ne yapayım her gun dedi ben gördüm kitleniyoruz birde rüya görürken ben bazen bazen de annem beni kaldırıyor böyle babama saldırdım rüyamda çık içimden artık diye
İlac ve terapi almaniz lazim bence
Almıştık önce ama yine arttı ara ara
Dua etmekten başka çare yok
Vallaha bu ne böyle sürekli rüyamızda bıktık artık
geçmiş olsun
Sağol bıktık artık
Başınız sağolsun
Sağol bıktım artık