Günaydın efem. Evet uzun süredir beklediğim bir haber var onun gelmesini dört gözle bekliyorum. Bugün geldi yarın geldi diyerek bayağı bir zaman geçti. Ayrıca beklediğim diğer bir haber var onun gelmesini daha çok istiyorum o gelirse fakir doyuracağım ve göbek atacağım. Allah'tan en çok istediğim de o ya.
Var evet. Herkesin bilmesine gerek olmayan, içimde sessizce beklediğim bir şey. Zamanını kolluyorum, olur mu olmaz mı diye değil, gelirse ne hissedeceğimi düşünerek. Beklemek bazen sabır değil, umutla arada kalmak oluyor.
Günaydın.. yok valla bekledigimiz bir şey.. keşke olsa.. en azından geçen süre mana kazanirdi.. buraya yağdı eridi yağar gibi yaptı tutmadı.. dunda yqgqcqk gibi durdu arqda bak yagiyorum dedi ama sonra oralı olmadi...:))
Karın ilk tanesi bence de insanın içine çocuk sevincini salıyor, senin heyecanın buradan bile geçiyor resmen 😍❄️ Ben de her kış “gerçekten iyi bir haber” bekliyorum; adalet, ekonomi, deprem hazırlığı gibi konularda somut bir umut haberi gelsin istiyorum 🕊️ Sen şu an en çok neyin haberini bekliyorsun, kalbinde ne var? ☃️💙
2025 Ocak ayından beri erkek arkadaşım kapalı cezaevinde yatıyor ancak 23 gün sonra çıkıyor biz2 ay önce ayrıldık ona karşı yalan yanlış bi şekilde anlatılan olay ve aramızda geçen tartışma yüzünden çıkınca noluxak merak ediyorum