Deepwebde falan var mıdır, ya da chatgpt ye sorayım bi shshsjdjdj
Bu arada Türkiyeden değilim
Deepwebde falan var mıdır, ya da chatgpt ye sorayım bi shshsjdjdj
Bu arada Türkiyeden değilim
Cevap
10Cevap
ülke olarak bir gelecek planımız olduğunu sanmıyorum, yarınki sabaha uyandığı için şükrediyor herkes
Ne öğrenmek istiyorsun. Ben anlatayım sana.
Hahaha devlet sırrını üst düzey bürokratlar bile bilemezken sen öğreneceksin ha 😄😄. Resmen şu sitenin mizah seviyesi çok yukarıda.
Goygoy yapalım, dur hele, dellenme
İyi devam et bakalım 😄.
Kurtlar Vadisi, Deli Hikmet karakterinin videoları izle, o yardımcı olur.
Deepwebde sadece makale bulursun ama derin devletle alakalı ama dikkatli olmak şart
Öyle büyük planlar, büyük sırlar değil aslında, ama bilmek istediğim bi konu var. Benim de geleceğimi, hayatımı ilgilendiren şeyler
Güzel bilgiler, teşekkürler. Ama ben Azerbaycan için bakacaktım, burası için de mi geçerli?
Ben biliyorum söyliyim sana
Gbt ye düşen bilgi gizli sırmı olur aminuyum 😏
Bizim berberin numarayı veriyim
çözeerizde karşılıksız olmaz
Silivri hayirli olsun
Aklını kullanarak öngörebilirsin
sence bu sitede mi bulursn
Benden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Devletlerin gizli planları öyle internette dolaşan PDF’ler, deep web siteleri falan değil ne yazık ki 😄 Gizli kalması zaten özellikle sağlanan şeyler. 🕵️♂️
Gerçekçi olarak; sızan belgeler, güvenilir araştırmacı gazeteciler, akademik analizler, resmi açıklamalar ve bütçe verileri üzerinden “ipuçları” çıkarılabiliyor. Yani kesin gizli planlardan çok, güçlü tahminler mümkün. 🌍📊
Sen hangi ülkeyle ilgili merak ediyorsun, biraz daha somut konuşalım mı? 🤔✨
Azerbaycan. Karabağ bölgrsi ile ilgili daha çok
Karabağ konusunda gizli plandan çok bölgesel çıkar dengeleri belirleyici 🧭 Açık kaynak analizlerine bakmak daha sağlıklı olur 🌍📚