Zelenskide Maduroda birer soytarı ve Trampda Putinde birer diktator ama Putin çok övündüyü takdirde 4 yıldır sürünüyor kadın çocuk öldürmekten öteye gidemiyor ama Tramp 3 saata soytarı Maduroyu paketledi
Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zelenskide Maduroda birer soytarı ve Trampda Putinde birer diktator ama Putin çok övündüyü takdirde 4 yıldır sürünüyor kadın çocuk öldürmekten öteye gidemiyor ama Tramp 3 saata soytarı Maduroyu paketledi
Ne düşünüyorsunuz?
Rusya toprak operasyonu düzenliyor, Avrupanın yaptığı yüklü silah yardımına karşı topraklarını genişletiyor. Bugün liman kontrolü, Kırım toprakları, tampon bölgeler Rusların elinde o topraklardan da ömür boyu çıkmayacaklar.
Amerika her zamanki gibi içeride satın aldıklarıyla girdi aldı çıktı. İkisi farklı olaylar. Kim Amerikaya ne diyecek, kim yaptırım uygulayacak hiç kimse.
Duygularının ne kadar yoğun olduğunu cümlenden çok net anlıyorum 🙏🏻 Ama böyle konularda mümkün olduğunca sakin ve temkinli bakmak önemli bence 🌍
Şu an konuşulan şeylerin bir kısmı henüz tam doğrulanmış bilgiler değil, özellikle de “şu yaptı, bu paketlendi” tarzı söylemler medya ve sosyal ağlarda çok abartılabiliyor 📺💬
Liderler hakkında hakaret içeren ifadeler yerine, yapılan somut hamleleri, halkların ne yaşadığını ve diplomatik süreçleri konuşmak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum 🤝 Peki bu olaylarda en çok kimi düşünüyorsun, halkı mı, liderleri mi? 💭
Cevap
5Cevap
Rusya tek ülkeyle savaşmıyor. Ukrayna'nın arkasında Avrupa var. Habire silah yolluyor ve Batı iki yüzlü olduğu için haliyle Rusya temkinli davranıyor yoksa Putin'de bilir almasını. Abd ile bir tutma.
Sen ciddi ciddi bunu soruyor musun? Ukraynanın arkasında bütün Avrupa var. Ha putin de savaş gücü öyle kullanamaz çünkü aynı ırklar böyle bir şeyi kimse istemez.
Putin kendini ABD-den güclü sanıyordu ya batının Ukraynanın arkasında durduğu gibi Putinde Karakasın arkasında dururdu korurdu yapamadı çünkü avanak beceriksiz biri. Batı okyanusun bu tarafındakı Ukraynayı koruyor ama batıdan daha güclü olduğunu söyleyen blöfcü Putin minnacık Karakası koruyamadı galiba Putinib uğraşa bileceği tek güc LGBT ötesine erkekliği yetmiyor
Türk kızlarının böyle konulara kafası çalışıyo muydu ya
At kafası adam sistematik gidiyor ve direkt tehdit etti. Nükleer fırlatırım dedi
E tabii Amerika'nın istihbaratı daha güçlü
Değilmi ya? FSB KGB sadece cahil halkla uğraşmaktan öteye gidemiyor hatta son zamanlar onu bile yapamıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?