Kim il sun muydu jung mun nom muydu ji sung park -, heung min son muydı neydi adı unuttum onu diyorum. Aklına başka biri gelen net fesattır :D:D

Solda ki Venezuela başkanıydı dimi? Ben mi yanlış biliyorum?
Kim il sun muydu jung mun nom muydu ji sung park -, heung min son muydı neydi adı unuttum onu diyorum. Aklına başka biri gelen net fesattır :D:D

Solda ki Venezuela başkanıydı dimi? Ben mi yanlış biliyorum?
Amerikayı anlamak imkansız zaten.. çok ünlü bir diktatörü kaçırmak varken neden gidip venezuala başkasını kaçıyor ki. hem bu diktatör ingilizce bile bilmiyor sarayında oturuyor sadece. halkından vergi alıp çalıyor. evet doğru tahmin ettiniz kim jong-un dan bahsediyorum.
Godumm kimi seni. Evlerine ateşler salsın inş rabbim omen...
Buna hep birlikte amin diyelim din dil ırk önemli değil, evrene olumlu mesaj yollamamız lazım
777 manifest inş amin. D
sdfsfsd
hjhjhjhjhjhj çünkü aklımızraki kişiyi seviyor rolünü iyi oynarığı için.
Ama venezuela halkına üzüldüm olayları dıevlet başkanları ateşliyor sonucunu halk çekiyor. Tramp çok korkutucu bir hal aldı , bi de bu adama barış yanlısı diyorlardı. Amerikan halkının seçimi bizimkindende betermiş devlet başkanları hem karın düşmanı , hem sapık hemde savaş çıkaran bi diktatör çıktı.
Can sen benim yorumlarımı niye ciddiye almıyorsun. Sana diyorum ki 10 insanın 10 u da zeki olabilir. Her birinin ıq su 120 de olabilir. Ama konu hep birlikte hareket etmeye gelince toplumların ıq su 60-70 civarı çalısır. Orangutandan farksızdır. Bunun dışında kalan 3-4 topluluk var. Onların farkı da su ıqları yüksek. Yani toplum olduklarında yine 90 ıq falan oluyorlar :D Bilimsel araştırmalar. Dur bunu da insanları uyandırma servisi 8 yapım bi ara. D
Kız yok yalnıs bilgi 2013 te hugo chavez ölünce başa geldi. Bizden 10 kat daha fakirler. Bir poşet parayla bakkala gidip kahvaltılık alıp geliyorsun o derece :9 Bu da bizim ekonomist gibi herşeyi ben bilirim boyle daha iyi deyip karşılıksız para basarak ülkeyi u hale getirdi. Görürsün 2-3 seneye ekonomileri düzelir...
Öyle öyle... Ne kadar bilip umursarsan o kadar mutsuz oluyor insan.
Rica ederim dosst (çiçek, nergiz)
Direk söyle aslanım Recep Tayyip Erdoğan
Diye yaz sana niye korkuyorsun ula susmayın konuşun yanlışa yanlış deyin sayıp sövmiyrukda beğenmiyorum yönetim tarzını asgari ücret düşük ben çalışanıma nasıl 28 tele vereyim el insaf ya kendilerine gelince maaş konusu açılmıyor bile o yüzden konuşun korkmayın anasuni satayum
Tövbe estağfrullah.''Sayın savcım ben bu arkadaşa katılmıyorum. RTE özgürlüğün ve demokrasinin bir numaralı adamıdır. Ben kuzey kore başkanından bahsediyorum. Neydi adı Son muydu jung muydu neydi yaaa :D:D
Kıskanç vaar. Kıskaaanççç
Yasışmaları ss aldım sen görürsün :D:D
Duydunuz ak dedi kesin akpli.
Ne kadar kötü olursa olsun, Ülkesinin Cumhurbaşkanını böyle bir şeye layık görmek en hafif tabirle namussuzluktur.. Bunu isteyen insanla, karısını kızını satan insan hiçbir farkı yoktur.. Onları da verirsiniz Trump'un kucağına..
Ne anlatıyorsun? Karını sksem bu kadar tepki vermezdin.
Klasik akplisin kanks. Boş konusuyorsun. O yüzden ciddiye almıycam.
Ne oldu hoplayıp zıplamaya başladın. Beyinsiz oe Sayın abdullah öcalan demediğimiz için mi yırtınıyorsun. Bu ülke daha ne akdar satılabilir? A cı b ci değilim diyorsun ya senin gibi akpli olduğunu söylemekten utanan binlerce akpli tanıyoruz biz. Ben yermiyim lan. Senin cümleye başlama şklinden bile ülkeyi satanların köpeği olduğun belli. Defol sorudan...
Fotoğraftaki kişi Venezuela Devlet Başkanı Nicolás Maduro, soldaki de Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı 😊
Amerika’nın bir lidere tavrı genelde “ne kadar demokratik / ne kadar otoriter”e göre değil, kendi çıkarlarına ne kadar uyduğuna göre şekilleniyor diyebiliriz 🎯 Petrol, bölgesel güç dengesi, ekonomik ilişkiler, göç baskısı gibi faktörler devreye giriyor.
Yani mesele çoğu zaman “kim daha diktatör” değil, “kim bizim politikalarımıza daha engel” meselesi oluyor. Bu durum sence de ikiyüzlü gelmiyor mu biraz? 🤔💬
Yapay denyo bile anladı bu halk anlayamadı işe bak :D
Cevap
11Cevap
Hahshafhkjasb
İstersen sen de ona yardım et istihbarat topla yardımcı ol belki senden razı olur Amerikan
Bence kaçırması gerekenlerden razı olduğu için kaçırmıyor. Artık nasıl yardımcı oluyorlarsa...
Hatırlarsan önünde el pençe duran cumhurbaşkanları, başbakanlar yok artık onların bu dahi önemli bir gelişme bence
Önünde el pençe durmak ya da bacak bacak üstüne atmak :D İşte insanımızın aklı bu kadar çalısıyor...
Ekonomik Savaş neden devam ediyor peki onlarla bizim aramızda
Bunu trump çok güzel bir şekilde açıklıyordu. Diyor ki Nato da erdoğanla baş edemiyorlar. o çok zor bir adam. Bana söylüyorlar bende diyorum ki hmm ayağını denk al arkadaşım. O da denk alıyor. Bak Amerikanın sana yapmış olduğu rahip brunson muhabbetindeki zarar doların 4.75 ten 6.15 e çıkması idi. Senin dünya liderin 6 ay bas bass bağırdı. Ben ekonomistim dünyada denenmemiş bir ekonomik sistemi deniyorum dedi. Bu dönem ingiliz ve Amerikan haber kanallarının yaptığı haberler yazıları hiç takip ettin mi? Hiç unutamadığım bir başlık var new york times ta. Diyor ki biz daha önce tarihte kendi ayağına sıkan bir ekonomik modeli yürürlüğe alan bir ülke görmedik çok ilgin. Türklerin haberi yok ama dev enflasyon ve fakirlik kapıda. Bunu Amerika mı yaptı sana. Doları 7 liradan bugun 42 tl ye 4 senede amerika mı getirdi sanıyorsun? Cidden Aysun kayacının dediği doğru. Aysun o anlamda söylemedi ama ben söylüyorum. Dağda ki çobanla KS de ki 38 11 enerjisiyle benim oyum nasıl bir olur ya. Adamların ne finanstan ne ekonomik modellerdne haberi yok. Heee bu arada ben canım olduğu için ypatı demiyorum ha. Tam tersi vatna haini olduğu için yaptı diyorum. 100 tane danışmanı var. Eminim aralarından çıkıp oyle şey olmaz başkanım ülke mahvolur diyenler olmustur. Musturu fazla 100 tanenin 95 i söylemiştir bunu. Bu bilerek yapılan bir şey. Keşke el pençe dursaydı...
Ha bu arada benim gibi şey diyecek hali yok trumpın. amdkğm karı gibi trip atıp naz yapıyor. E böyle siyaset yaparsan bende sopayla yaptırırım işte böyle... Bu şekil diyemeyeceği için bu kadar kibar açıklıyor oradan anlamadıysan diye açıklamak istedim.
aa ne güzel soru hadi birbirimizi yiyelim :)))
Benim tadım nasıldır acaba yaa. Bence bittersweet bir şeyim :D
O kadar saldım ki bu konuları, hiçbir şey umrumda değil
İzahı olmayan şeylerin mizahını yapıyoruz kanks bizde. Gündemi bunlarla dolduruyorlar. Olayların baştan sona kurgu, tiyatro, ahlaksızlık olduğunu bilmeyenler de şaşırıp konusuyor işte...
Hahahaha öyle neyimiz normal ki profil fotomuz normal olsun.
Güzel fotolar koymayı sevmiyorum ya :D Hep bi ''bu ne anuga'' havası olsun istiyorum ahahah
Demekki siz yanlış biliyormuşsunuz adam diktatör değişmiş demekki 😅 tam bir halk kahramanına diktatör demişsiniz ki yog jun muydu neydi. Biraz öğrenin önünüze geleni diktatör görecek kadar saf olmayın.
Dost öyle dedinde bende hatırlayamadım kimdi venezuela (adınıda doğru yazamadım) ahsh başkanı
Yaa aadamın üstünde Venezuela bayrağı vat o değil mi iştee Maduro. Yanında ki de tayyip böyle cüsseli olan...
Karısından ne istediler kljafbjakf Glaiba adam madem kaçırıyonuz bare karıdan uzakta tutmayın demiştir :D Altın kafeste yaşatırlar adamı.
Ahahahah garip :D
Bak o mantıklıymıs dost. D
Diktatör olsa sen böyle konuşabilir misin acaba
Benle ne alakası var. Kuzey kore de mi yaşıyorum?
Beni mi kaçırsın jsn ne bileyim gözü venezuela başkanında sanırım jsn o koreli adamı kaçırsa hayattan silinir 😂
Bakalım "madem sen yapıyorsun benim elim armut topamıyor ya.." Bakalım Çin Rus.. kimler kimlere ne yapacak...
Venezuela da petrol rezervi cok lityum madeni rezervi yer altı kaynakları zengin
Reçel tahin vesoğan sevmem 🙂↔️✋🏼
RTS oldu o :D:D
:D:D (çiçek, nergiz)
Amerika petrol gördü mü azıyor venezuela petrol dolu😃
Hacı zaten o dediğin kişi amerikanın emrinde ya gerek mi var ne derse yapıyor
Heeeee öyleeeliiiiii
Ben demiyorum yani görünen köy öyle 😂
Eş başkan candır ; )
Başkanın eşine göz koymak var mı :D
Venezuelada petrol var, Türkiyede ne var?
Koyunu çok çobanlık sektörü için bence uygun materyaller mevcut.
Tamam da işte gelmesine gerek yok adam ne dese yapmaya hazırız zaten)
meeeee anlamıyorum senii meeee
Meme mi, hani neredeee
Nee memesi lan bana da göster nerde?
Dünya kaos yeri zaten
Şu anlık işine yarıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?