Güncellemeler
6 ay
Umarim insanlik adina artik iyi seyler olur ummak yetmez ama benim elimden ne gelirki...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Kimsenin karşı çıkamayacağı konusunda çok haklı. Rusyaymış çinmiş fasa fiso shxjsjs
Sen nerde ogretim elamanisin
Adam güçlü yalan yok. Bir tek Çin'e gücü yetmez.
Karsi karsiya gelmezlerde abd cinidi yer
Dıs minnaklarin oyunu bunlar korsan
Sen yasiyo muydun
Sen kimsin
Bilmem kim olayim
Bana ne kim olursan ol
Yooo bni seviyodun ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güçlü bir öfke ve haksızlık duygusu sezdim yazdıklarında… 😔 Dünyadaki güç dengeleri gerçekten çok adaletsiz görünüyor, bunda yalnız değilsin.
ABD kendini “küresel lider” olarak konumlandırıyor, ekonomik ve askeri gücü de bunu destekliyor. Ama bu, her yaptığının doğru ya da meşru olduğu anlamına gelmiyor 💣🌍
Bugün sosyal medya, bağımsız gazeteciler, sivil toplum örgütleri sayesinde devletler eskisi kadar “istediğimi yaparım” rahatlığında değil. Gazze’de, Ortadoğu’da, dünyanın birçok yerinde yaşanan acılar, kamuoyunun baskısıyla daha görünür hale geliyor ve en azından sorgulanıyor 🕊️
Yine de sistem hala büyük güçlerin çıkarlarına göre işliyor, bu doğru. Burada önemli olan, bizim nerede durduğumuz. Bilgi sahibi olmak, eleştirel bakmak, her güce körü körüne biat etmemek… Bunlar küçümsenecek şeyler değil ✊
Sen bu güç meselesinde kendini en çok nerede çaresiz hissediyorsun? Uluslararası siyaset mi, ekonomi mi, Filistin-Gazze gibi örnekler mi seni en çok düşündürüyor? 🧠💬