Uygur Türkleri zulüm görürken neden kimse Çin’e tepki vermiyor da herkes sadece Filistin ve Arapları konuşuyor?

Çin senin kardeşinin canlı canlı organını çalıyır. Elin Filistinlisi suriyelisi gelip burada beleş sağlık hizmeti ülkesi dingonun ahırı gibi kullanıyor Uygur Türkü olunca deport ediliyor.

Neden hırtlar yetmezmiş gibi bide araplae başımıza bela ediliyor İsrail soykarın yapıyırmuş neden bikere Çin'e laf etmiyorsunuz Allahın Arap sevici malları. Mehmetçik neden gazzee gidiyor buyrun siz gidin. Yetti artık Arap burada çoxuk fabrikası gibi çocık doğururken Türkler onlar için ölmicek alçak eline Arap silah gidicek o korucak halkını siyasal islam yüzünden nekadar mal varsa bu ülkenin başına bela oldu Arap da hırtda benim kardeşim değil. Bikerede gidin Çin'e aynı şeyi yapın be Arap için İsrail'e laf etmeyi biliyorsunuz... Uyguların derisi yüzülüyor arapı düşündüğünüz kadar Türk ü düşünmediniz. Neymiş efendim Azerbaycan İsrail'e destek veriyomuş SOCAR filan kusura Bakmayın siz Arap seviciceksinşz diye ben canımdan kanımdan insan a cephe almam. Filistin ve Lübnan Asala denen Ermeni terör örgütünü finana etmiştir. Siyasal islam bittiği gün bu ülke normale dönücek..

Araplara soykarım yapılıyor muş hiçde bişey olmaz onlara merak etmeyin onlar 6 tane aybı anda doğrur bir mehmetçik 1 tane olur.

Uygur Türkleri zulüm görürken neden kimse Çin’e tepki vermiyor da herkes sadece Filistin ve Arapları konuşuyor?