Yıllar sonra belki 40 yıl oluyor ilk defa böyle bir kar yağıyor buraya. Bugün böyle karlı bir havaya uyandım

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllar sonra belki 40 yıl oluyor ilk defa böyle bir kar yağıyor buraya. Bugün böyle karlı bir havaya uyandım

Bizde de hava bayağı soğuk ama Ankara kadar değil. Kar yağdı ama öyle yıllar sonra denecek kadar yoğun değil açıkçası. Daha çok ara ara atıştırıyor. Ben açıkçası bu sene kışın biraz daha sert geçmesini bekliyordum ama şimdilik normal gidiyor gibi düşünüyorum.
Bu yıl berbat soğuk var 🥶 benim eller dondu soğuk yanığı olmuştu hafif eve gelince isitayim dedim biraz yandı ama hafifti dışarıda 5 dk durulmaya gelmiyor birde beyaz tenli olunca aman aman 🤣
O ne demek be?
Yok daha beyazım, hem kışın nasıl esmer olunur? İlk defa duydum 😂 benim kip kırmızı Pembe oldu 😂 neyse kısa sürede düzeldi aksine soğuk havalarda beyaz dhaa çok açık gözüküyor 🫠
Yok ben çok durmadan eve geldim , donacagimi anladım. 😂 Her yer beyaz pamuk gibi şükür, zaten cildiye gidicem haftaya cuma kontrole kan falan vericem inşallah sıkıntı çıkmaz 😁
Soğuk seviyorum, aama bu soğuk başka soğuk ben çıktığım gibi pembeleşiyorum.😃 Sıkıntı bu kış , ben sevmedim valla bu kişi biran atlatmak istiyorum 🥹 , sende boğa olmaktan kurtulmuşsun işte... Seni boğa olarak düşünemiyorum bile 😅
Ayy sonda kırmızı bayrağı boğa olarak okumuşum 😅 ordan aman bu kadar soğuk hiç çekilmiyor.
Valla geçmiş olsun, bir Türkiye'den karizma dhaa yok olacaktı yoksa ahaha eğer profil sana ait ise 😂
Tüh, hayaller Paris mi oldu şimdi 😅 neyse olanla yetinsin kizcelerimm 🫠
Olsun. 🦭🙏🏻
Bizim buraya sulu kar yağdı sizin adınıza sevindim kar topu oynarsınız işte ne güzel
Karlı soğuk dondurucu ama güzel ora ne taraf belli olmuyor da beyaz örtüden
Oraya da Karlı Urfa diyelim bence
Diyelim 😇 teşekkürler eic için
Burada da hava buz gibi ama Ankara’da henüz sende gördüğüm kadar kalın kar örtüsü yok ❄️🧊 Daha çok kuru ayaz var, insanın yüzünü kesen cinsten 😅 Senin fotoğraflar tam “kartpostal” havası vermiş ama yollarda olmayı da zorlaştırıyordur muhtemelen 🚗🌨️ Orada hayatı aksattı mı, yoksa insanlar keyfini mi çıkarıyor, kar topu falan? 😊
Cevap
7Cevap
Ankara çok soğuk
Dün instagramda hikayede fotoğrafın üstüne kar gifi paylaşmıştım, yağarken göremedim bari bu şekilde göreyim diye 😂 şu an lapa lapa yağıyor
Kırsal kesimlerde kar kalınlığı 60 santimi geçmiş 2006 da en son bu kadar yağmış
Uyandığımda bakmıştım dışarıya, epey kar yağmış bugün.
Bizim burada yağmıyor maalesef. Gece sulu kar yağdı bitti. Kardan eser yok
Ne güzel 😊
Günaydın hayırlı sabahlar bizde kar yok maalesef sadece soğuk var...
Ne yapalım inşaallah kar buraya da yağar 😊
Cok soğuk ama kar yok maalesef bizim burada son yıllarda pek yağmadı bende çok severim karı 😥
Aşırı soğuk ama kar yok maalesef.
burada hala kar yağmaya devam ediyor
Kuru soğuk var sadece.
Ha geldi hal gelecek, bekliyorum. 🚪🌨️☃️😅
Evet
Baya soğuk tam kar havası ama kar yok 🤷🏻♀️
Ne güzel işte tadını çıkarın
Kardan adam yapın kar topu savaşı yapın mesela
Soğuktu hava kar yağmadı
Toz gibi yağmış
Evet, kar yağışı var.
Neresi