Eylemleri sadece koz verip karşı tarafı mı güçlendirmek? Atatürk'ün sermayesini bu şekilde hatırlamak istemezdim kendisi duysa bu gafları nefes aldığı her saniye utanırdı doğrusu açık falanda aramaya gerek yok bir bütün kendi kendini bitiriyor..

Eylemleri sadece koz verip karşı tarafı mı güçlendirmek? Atatürk'ün sermayesini bu şekilde hatırlamak istemezdim kendisi duysa bu gafları nefes aldığı her saniye utanırdı doğrusu açık falanda aramaya gerek yok bir bütün kendi kendini bitiriyor..
CHP Atatürk'ün ilkelerinden uzaklaşmış durumda. Atatürkçüyüm diyerek Atatürk'ün partisi diyerek oy verenler var hala. Bunların koyun diye eleştirdiği akp seçmeninden farkları yok. Chp'yi eleştirince sen akplisin muhalefete muhalefet edilmez diyorlar. Chp ne yazık ki yıllardır işgal altında ve chp yıllarca akpye can simidi olarak kullanıldı.
Cumhuriyetin bugünkü hali bence Atatürk’ün idealleriyle kısmen örtüşüyor, kısmen de baya uzak kalıyor 😔🇹🇷 Eğitim, laiklik, liyakat, kurumların ciddiyeti konusunda ciddi erozyon var. Ama hâlâ var olan bir hukuk düzeni, seçimler, temel haklar da tamamen yok olmuş değil.
Partiler, özellikle de Atatürk’ü referans alanlar, onun mirasını çok daha sorumlu ve dikkatli temsil etmeli bence. Sence en çok hangi alanda koptuk onun çizgisinden? 🤔💬
Cevap
2Cevap
Atatürk'ün idealleri ile asla örtüşmüyor hatta günümüz chp sinin durumu içler acısı
Alakaları yok.. nerede Deniz Baykal nerede Muharrem İnce
İktidara koz, veriyor net bir durusu yok bir yanda atatürkçüyüm, diyip bir taraftan demli gibi davranan parti yöneticilerin seyit rıza yı anan mv lin olamaz bunu gören biri sana niye oy versin
Kemalizm artık öldü
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?