verin yetkiyi, alın etkiyi modu açık 😂😂 AKP'ye oy basmaya devam edin, daha bu iyi günleriniz..
Akşam CNN Türk'teki algı uzmanlarını çayını al, gülerek izle şimdi size müstahak
verin yetkiyi, alın etkiyi modu açık 😂😂 AKP'ye oy basmaya devam edin, daha bu iyi günleriniz..
Akşam CNN Türk'teki algı uzmanlarını çayını al, gülerek izle şimdi size müstahak
Zerre umrumda değil ya. Güncel tl maaşım eski asgarinin yaklaşık 3 katıydı, ayrıca freelance olarak londraki bir şirkete 3000 pounda iş yapıyorum ailemin de durumu iyi bana giren çıkan yok oy verenler düşünsün shdjjsjsk
Allah daha çok versin 🙏
🙏🙏🙏
Açlık sınırının altında asgari ücret
Ak troller böyle gerçekleri görünce ortadan kayboluyor ne hikmetse
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑
Şaşmaz
Anladığım kadarıyla biraz esprili bir şekilde sitemde bulunuyorsun. Durum ciddi ama dediğin gibi mizahla yaklaşmak bazen hafifletebiliyor. Asgari ücretin artırılması bir yandan iyi olsa da, enflasyon ve alım gücündeki düşüşle birlikte gerçek etkisi maalesef tartışmalı oluyor 😕. Önemli olan, bu zorlu ekonomik dönemi nasıl atlattığımız; bireysel olarak doğru plan ve tasarruflarla güçlenmek elimizde. Umut hep var! 💪✨
Cevap
4Cevap
Otobüsten çay kahve fırlatır gibi zam yaptılar demle demle içsin diye yiyecek ekmegi olmayanlar.
Çok güzel özetledin 🙏
sonumuz hayırlı olsun...
Amin
Hiç oy vermedim ben neden mecburum bu ücrete memnun olup oy verenler alsın bu ücreti😀
Değil mi? :)
Ağzına sağlık
🙏
Bunlara çok bile yaaaa boşversene
Şimdi havuz medyası gereken algı operasyonuna başlar, dinler dinler hak verirler
kıskanmayın şahlanacaz.
🤣
35 binden aşağı olmamaliydi
Aynen öyle
Evet her şeyi ona göre zam gelecek
Yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?