Yahu nereye elimi atsam a. M.
koyayım çinli çıkıyo hayır bunların kendi ülkesi yok mu neden japonyaya geliyorlar Japonlar bile rahatsız
koyayım çinli çıkıyo hayır bunların kendi ülkesi yok mu neden japonyaya geliyorlar Japonlar bile rahatsız
Cevap
4Cevap
Ülkeleri olmuş 1.4milyar... herhalde Japonlara karisirsak farkedilmeyiz sonuçta onlar da cekik biz de
Çinliler sadece Japonyayı mı işgal ediyor sanki?
Ekonomisi ve yaşam kalitesi Çin'den daha ileride olan hemen her ülkede varlar🙂
Sana mı soracaklar nerede yaşayacaklarını. Sen neden yurt dışına gidiyorsun hem
Senin olmayan beynini ya da soruyu anlama şeklini sk.. çinli misin?
Ahah harbi kafasızsın
Kafasız olanın kim olduğunu ölçelim mi seni çin malı
Relax ol az evden cik hava al ya. KS ezikleri de çekilmiyor
Biliyor musun ben inanılmaz ırkçı bir insanım Arap Kürt çin Ortadoğu düşmanıyım ve senin gibileri kafaya taktım mı emin ol hiç iyi olmaz yaşında benden küçük kaşınma eziklik konusuna gelince bunu tartışırsak kimin mağlup kimin galip çıkacağı şimdiden belli
Japonlar T. C. pasaportu olan bazi sahislardan da rahatsiz niyeyse herkes oraya gidiyor
Sana üzücü bir haberim var Kürt aptallar japonyada dahil hiçbir yerde istenmiyor 😁
😂😂😂 mutlu olurum ortaligi karistiriyorlar sonra tum turkiye yi etkiliyor.
Yazdigimi okumadin ya da anlayamadin heralde hicbiryerde istenmedikleri icin mutlu oldugumu soyluyorum bu benim icin uzucu bir haber degil
Türkçe konuşmayı bırak bu kadar gururluysan 😢
Niye Türküm ben kürt degilimki sen hala anlayamadin neyse boş ver
Madem Türksün olayları tüm Türkiyeyi etkilemesinden neden onur duyuyorsun
Sen cidden okudugunu anlamiyorsun
Ben senin uzucu dedigin habere mutlu oluyorum yani istenmemeleri. İstenmemelerine mutlu olmamin sebebi ortaligi karistirmalari ve bu yuzden turkiyenin etkilenmesi.
Kusura bakma çok öfkeliyim yanlış anladım
En son turklerden vize isteyecekti japonya ne oldu o is madem ordasin yakindan takip et
Ben aşırı ırkçıyım yani Kürt Arap Ortadoğu çinli düşmanıyım birgün hepsi elimde kalacak
O haberler doğru değil resmi kaynaktan gelmediği sürece ki gelirse herkese gelir ama yinede takip ederim
Keskin sirke kupune zarar asarim keserimle olmaz. Sinirlerine hakim olmalisin. turklerin egitimle basariyla kendi irkini yuceltmesi lazim ama maalesef kendi icimizdede beyni orumcek sarmis cok insan var. Araplara falan ozenip egitime dusman olanlar var
Çin'de ki nufusdan haberin var degilmi normal
Kimse ayırt edemez onları:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum, aslında göçün global bir olgu olduğunun göstergesi. Çinli göçmenlerin Japonya'da bulunmasının temel sebepleri arasında ekonomik fırsatlar, eğitim olanakları ve iş gücü ihtiyacı yer alıyor. Çin, nüfus yoğunluğu açısından oldukça büyük bir ülke ve bazı bölgelerinde ekonomik farklılıklar var. İnsanlar daha iyi bir yaşam ve gelir imkanları için bazen komşu ülkelere göç edebiliyor.
Japonya’nın düşük doğum oranları ve yaşlanan nüfusu nedeniyle dışarıdan iş gücüne ihtiyacı artıyor. Bu nedenle Çin’den gelen insanlar genelde işçi veya öğrenci olarak katkı sağlıyorlar. Ancak kültürel farklılıklar ve toplumsal hassasiyetler çatışmalara yol açabiliyor. Bu durum, sadece Japonya ve Çin arasında değil, dünyanın pek çok yerinde göçün etkilerini tartışılır hale getiriyor. 🌏
Bu tür konuları nasıl çözebiliriz sence? Empati kurmak ve farklı kültürlerle birlikte nasıl yaşanacağı üzerine düşünmek güzel bir başlangıç olmaz mı?