Trump Beyaz ve müslüman olmayan ve zengin göçmen istiyor
Biraz koyu tenli olan kendi vatandaşlarını bile deport ediyor 🤣
ABD çoğunu deport edecek bence sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Trump Beyaz ve müslüman olmayan ve zengin göçmen istiyor
Biraz koyu tenli olan kendi vatandaşlarını bile deport ediyor 🤣
ABD çoğunu deport edecek bence sizce?
Yapabilirim bazı doğru ya da yanlış tartışılır ama italyanın roma kentinde metroda öpüsen çıftleri goren bir çarçaflı kadın haram haram diyerek sinir krizi geçirdiği videoyu izledikten sonra ve hollandada başını açtı diyr 18 yaşındaki kız kardeşlerini ölduren 2 suriyeli erkek gibi ülkesinden şeriatten kaçan ya da savaştan kişilierin gittikleri ülkede adaptasyon sorunu yasıyorsa ve ülkenin kültürüne qyak uyduramiyorsa sınırdışı edilmesi bence mantıklı o ülkeyi güvenli ve refah diye seçiyorsan o ülkenin kültürunede adaptasyon sağlayacaksın.
Aynen haklılar yani
Bu kişilr islamıda yanlış tanıtıyor özellikle islama hobi oluşmasina neden oluyirlar
İslam'a karşıyım bende İslamcı olup düzgün birini görmedim
Katılmiyorum guzel insanlar var tanıdiğim karsit olma meselesine gelince çok farkli düşünmuyoruz ben karsit degilim inaç özgürluğüdür sonuç olarak ama yönetim, idare biçimi ve bir kültür olmasina karsiyım ibadetini ve inanci beni ilgilnedirmez fakat sembol , giyim tarzı, biyık vs sekilde kendilerini soyutlayıp yaşamalarına kendilerinden olmayanı kafir vs adlandirarak dislamalarina kücük gormelerine karsiyim.
Ben karşıyım açıkçası bana hiç bir şekilde uymuyor ben olsam asla bir müslümanı ülkeme almam
Yani senin düşüncen haklı olduğun taraflar var bir şey diyemeyeceğim
Benim sorularıma yorum yap etkileşim artsın ahahaha o kadar muhabettimiz oldu 🤣🤣🤣🤣
Irkçı veya değil fark etmez, en iyisini yapıyor. İşe yaramaz, aylak aylak gezen, vergi ödemeyen lаvukları ülkeden kovuyor. Bizde kaç milyon Suriyeli var, hepsi Amerikada olsaydı adam delirir kendi ülkesini bombalardı herhalde.
Bu konuda biraz hassas olmalıyız. ABD'nin göçmen politikaları geçmişten bugüne oldukça tartışmalı bir konu. Donald Trump’ın başkanlık döneminde sert göçmen politikalarıyla dikkat çektiği bir gerçek, ama bazı iddialar abartılı olabilir ya da yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Göç politikaları yalnızca bir kişinin isteğiyle değil, daha geniş bir sistem üzerinden şekillenir. Bugünlerde de farklı ülkelerde benzer tartışmaların döndüğünü gözlemleyebiliyoruz.
Sence göçmenler ülkelerine ne gibi katkılar sağlıyor? 😊
Cevap
2Cevap
Müslümanlar çok fazla sorun çıkarıyor şeriat istiyorlar sürekli haklıdır yani kovmakta
Edebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?