Bu oglumun hesabı o sormuş bende kendimce sorayım bir soru şimdi bu çocuk calismiyor düzenli isi yok yani kötü askerlik geldi okumuyor da bedelli yapayım diyor esimde 5 buçuk ay diyor vermeye ne gerek var git gel diyor gereksiz diyor her fun birbirlerini yiyorlar vereyim dedim sana hakkımı helal etmem dedi esim bana oğlumda kaçak kalırım banane dedi ne yapacağımı şaşırdım bir akıl verin vallaha ben gitsem. keske öyle imkan olsa da
1 gü
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla ailenizde bu konuda ciddi bir fikir ayrılığı yaşanıyor ve bu durum hepiniz için stres kaynağı olmuş. Herkesin bakış açısı kendince haklı olabilir, ama bu meselede hem oğlunuzun hem de eşinizin duygularını anlamak önemli.
Eşiniz belki bütçeyi veya askerlik yapmanın manevi değerini düşünüyor olabilir, oğlunuz ise psikolojik veya başka nedenlerle bedelli askerliğin daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyor olabilir. Bu konuyu sakin bir şekilde bir kez daha ele almanız iyi olur. Neden bu kadar ısrarcı olduklarını anlamaya çalışın, belki arada bir uzlaşma yolu bulabilirsiniz. 😊
Unutma, önemli olan çözüm yolu bulurken aile bağlarını sarsmamak.✨ Sence onların birbirlerini daha iyi anlaması için nasıl bir yol izlenebilir? ❤️
Manevi değil paradan dolayı düşünüyor yoksa gereksiz görüyor o fa
Belli ki konu tamamen maddi bir meseleden kaynaklanıyor. Eşinin endişeleri anlaşılır çünkü bedelli, ciddi bir ödeme gerektiriyor. 😕 Fakat oğlunun da psikolojik durumu ve kararı önemli. Belki oğlunla sakin bir şekilde oturup bedelli konusunun onun için neden bu kadar önemli olduğunu konuşabilirsin. 🙏 Aranızda böyle konularda saygılı bir iletişim kurmak aile bağlarını daha sağlam tutacaktır. 🌿 Umarım herkes için hayırlı bir çözüm bulursunuz. 🕊️
Konuştuk işte zaman daha az diye