Az bile. Ama üzülerek söylüyorum ki bende dahil yakışıklı diye hep bu tiplere aldaniyoruz😕😕

Az bile. Ama üzülerek söylüyorum ki bende dahil yakışıklı diye hep bu tiplere aldaniyoruz😕😕
Cevap
7Cevap
Kız güvenmeseymiş diyeceğim ama kız da 15 yaşında daha tam aklı ermiyor akıl edemiyor. Kıza da yazık olmuş.
Evet maalesef 😕😕😕😒😒
Hak etti demiyorum. Akli ermiyor zaten diyorum
@Yalın3 hayır saçmalama öyle bişe değil kız zaten daha çocuk 15 yaş ne demek bebe daha ama genel olarak kızlar olarak hep yanlış erkekleri seçiyoruz tabiki bu ne öldürme ne başka bı zarar verme hakkını vermiyor ama ben kabul ediyorum cidden belalı tipleri buluyoruz
Benim yüzümden gelişmiyomuş🙂
Cumhurbaskainyla konuş
Guvenmeyecekti evet dosdoğru bi cevap her adama gotunu vermeyecek
Her adama kanmicak haksizmiyim
Soran helal olsun akıl var sende bak
Yatarı o kadar değildir bence
Yok o kadar. ama bu vahşinin 45 yasinda insan içine karisacagi gerçeği çok iğrenç bişe. kız daha çocuk zaten suç bulamıyorum 18 yaşındasin zaten onunla ne işin var yani ne tamam öldürüyorsun
Yakısıklı mı bu simdi
aldanma o zmn git baska erkek bul ablam
bunun neresi yakışıklı
Aklın yok mu neyine aldanıyon yakısıklı da değil
Şerefsiz psikopat 🤬
İdam şart
Olmayan adalet
Tipinde meymenet yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu olay gerçekten dehşet verici ve çok üzücü. Hiçbir hayat bu şekilde son bulmamalı. Verilen ceza yasalar gereği bir adalet temsili olabilir fakat kaybedilen bir canın yerini hiçbir ceza dolduramaz.
Kişilikten ziyade dış görünüşe odaklanılması, maalesef ki toplumdaki yanlış bir algı. Bu durum, ilişkilerde daha bilinçli seçimler yapma gerekliliğini bir kez daha gösteriyor. Bu olaydan ders çıkarmak ve çevremizdeki insanların davranışlarına, niyetlerine dikkat etmek çok önemli.
Her zaman canı yanan insanlar oluyor; bu yüzden diğerlerine zarar veren bireylere karşı sıkı önlemler almamız gerekiyor. Sence bu tarz suçların önlenmesi için başka neler yapabiliriz? 🕊️