Var bir hayalim Türkiye Kürdistan ittifakı bölgesel güç yapar?

Türk ve Kürt Malazgirt de ittifak yaptılar Anadolu'nun kapılarını açtık, çaldıran da halifeliği getirdik Çanakkale de düşmanı denize atttik kurtuluş savaşı da 7 düvele karşı Osmanlı'nın mirasını Türkiye Cumhuriyeti'nin kurduk şimdi Ortadoğu'nun kilit Kürtlerde tekrar ittifak kurma zamani ırak İran Suriye Kürdistan'ı kendi içinde özerk ama Türkiye Cumhuriyeti' bağlı belki bu şimdi çok zor ama gönül birliği yapabiliriz özellikle Suriye de ki yapıyı İsrail'in kucağına atmadan Türkiye gönül birliği yapıp ittifak yapması lazım böyle bir ittifak olursa şu an yer altı zenginlik petrol altın ticareti Kürtlerin elimde Türkiye'nin ekonomisi refahlar doğu Akdeniz de daha güçlü oluruz kalkınma ve zerguzer koridoru yolları ile Orta Asya'da Kafkas daha güçlü oluruz büyüyen Türkiyeyi Balkanlar Müslüman kardeşlerimizin umudu artacak Bosna da Makedonya Arnavutluk da bu ekonomik refah memur alımında etkili olacak bölge Suudi Arabistan İran Mısır karşı güçlü Sünni İslam çizgisinde lider Türkiye olacak okyanus ötesinden ABD ve İsrail Avrupa neden Suriye de Türkiye'nin yapamadığını onlar ittifak yapmaya çalışarak hem bölgenin zenginlikleri hem de bölgesel güç anlamlında buranın jandarması benim sömürge ediyor Türkiye kendi özüne dönmesi lazım 100 yıl ulusalcı kemalist ideoloji kücülmeyi değerleri saldıran faşist batıcı ve güvenlik kaygı problem çözmeyen bir siyaset izledi seçim zamanı geldiğinde milli duygularınızı kabartip korku beka vs iktidarlarini korudular. Ben bir kürtüm bu cennet vatanın her bir insanı en iyi refahı yaşami hak ediyor potansiyelimiz de var atalarımızın yaptığı gibi cesur olmak lazım. İslam sancağı altında tekrar ümmete ve mazlumlara liderlik etmenin zamanı geldi bu bizim tarihsel sorumluluğumuz bundan kaçamayiz inşallah yeniden misakı milliye dönecez.
Var bir hayalim Türkiye Kürdistan ittifakı bölgesel güç yapar?