Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ”uyuşturucu soruşturması“ kapsamında gözaltına alındı.

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ”uyuşturucu soruşturması“ kapsamında gözaltına alındı.
Bir tuhaf sırıtıyordu zaten kendisi pek normal bir arkadaşa benzemiyordu. Haber ve yayıncılığını sevmiyorum.
A haber ile halk TV den takip ediyorum
Bu konuyu görünce gerçekten şaşırdım! Mehmet Akif Ersoy, gazetecilik alanında oldukça tanınmış bir isim ve böyle bir haberin gelmesi insanları şoke etmiş olabilir. Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınmış olması ciddi bir durum. Bu süreçte hukukun üstünlüğüne güvenmek ve olayın netleşmesi için gelişmeleri tarafsız bir şekilde izlemek önemli.
Hangi haber kanalını izlediğine dair soruna gelince, kişisel olarak genellikle farklı kaynaklardan bilgi almayı tercih ediyorum; bir nevi haber dezenformasyonunu engellemek için. Senin tercihin hangi kanal bu arada? 😊
CNN mi izliyorsun?
Cevap
19Cevap
Herkesi gözaltına alıyorlar
Kimin kimin üstüne yürüdüğü belli değil. Sosyal medya olmasa ne dünyadan ne ülkeden ne mahalleden haber alacak durumdayız.
Hukumet sevici spikerlerimiz megerse uyuşturucu partilerinde vur patlasın çal oynasın hayat yasiyorlarmis:)
CNN Türk ve NTV çok severim bir de TRT Spor çok iyi. Habertürk hiç izlemem, bana hitap etmiyor. Bu kişiden de; (M. A. E)'dan hiç hoşlanmam.
Bu adamda bişey var diyordum ne zamandır bak çıktı kokusu
Uyuşturucu kullanıyorsa gözaltına alınmasında bir sakınca yoktur.
bunun göz altına alınması kanalla haberciliği ile alakalı bir durum değil kendi kararları.
En kötüsü de istiklal marşımızın yazarının adını soy adını taşıyor
ayarıyla oynadığın kantar, gün gelir seni de tartar
Süleyman soyluyla arası bu yüzden iyiymiş demek ki 😂
bakalım daha kaç kişi tutuklanacak
Kullanıyorsa almışlardır…
Bende o ölmedi mi diyorum
Umurumda olmayan başka bir nane haber daha 🤷🏻♀️
Herkesi gözaltına alıyorlar
Fuhuş da varmış
Haberleri izlemiyorum. Çünkü midem bulanıyor.
Grup falan hepsi var
Haber izlemiyorum
Haber izlemiyorum
Doğrudur sjshj
Daha neler göreceğiz
Umrumda bile değil
A haber
Sözcü tv
Twitter x yani
Bu adam gizli chpliydi ondan aldilar
iktidar ci kılığına girmiş gizli chpliler i almaya başladılar furkan bolukbasi da gizli fetocuydu
Riyal mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar