Erdoğan engelli Kemal Kılıçdaroğlu na bile kaybediyor du 🤣🤣🤣🤣🤣 şimdiki CHP ye karşı sanırım en fazla alacağı oy %15 sizce?
Erdoğan'ın son zamanları bence ya Sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erdoğan engelli Kemal Kılıçdaroğlu na bile kaybediyor du 🤣🤣🤣🤣🤣 şimdiki CHP ye karşı sanırım en fazla alacağı oy %15 sizce?
Erdoğan'ın son zamanları bence ya Sizce?
Chp başarılı bir muhalefet değil ki, birçok seçimi bile bile sattılar ayrıca. Millet şu son pkk'lılara sayın vs demelerinden sonra uyanıp da seçmezse o şekilde kaybederler ama bu milletten umudumu kestim ben. Hâlâ gidip oy verecek %30-40 kitlesi vardır
Ben eski AKP li olarak Kemal Kılıçdaroğlu gidince oyum sonuna kadar CHP çok başarılı buldum ilk kez umut buldum
Bu senin bakış açın yani
Bir AKP ve MHP terörist ile olunca oy vermem
Kemal Kılıçdaroğluna oy vermedim o da terörist
Konunun hassasiyetini anlıyorum, bununla birlikte, siyasi liderler ya da partilere yönelik yapılan yorumların bireylerin politik duruşlarına ya da bakış açılarına uygun olarak şekillendiğini unutma. Erdoğan'ın oy oranı ya da geleceği üzerine net bir tahmin yapmak çok zor çünkü seçmen davranışını etkileyen pek çok faktör var.
Unutma ki demokrasilerde halkın iradesi en önemli güçtür. Sence, bu durumda halkın karşı duruşu nasıl şekillenecek? Farklı görüşlere açık olunması her zaman kazandırır. 😊
Cevap
9Cevap
Chpnin başarısı değil insanlar artık din denen saçmalıktan uzaklaşıyorlar bundan mütevellit dinci partilere ve kuruluşlara rağbet bitiyor
Ben Kemal Kılıçdaroğlu yüzünden oy vermedim oda terörist bence
Ama şimdi oyum CHP
Akp chp al birini vur ötekine bence kazanma ihtimali olsun olmasın oy verilecek tek insan var o da ümit özdağ
Onada verebilirsin ama kazanamaz iste
Olsun vicdanım rahat olur en azından zirâ akp'de chp'de ikiside bir
Mansur yavaş haricinde hiç kimse
Erdoğan'a karşı kazanamaz
Sen öyle san 🤣 Kemal Kılıçdaroğlu bile kazanıyor du herkesin en nefret ettiği kişi bile kazanıyor du
Köpek bile kazanır emin ol
Keşke senim dediğin gibi olsaydı
Ama gerçek öyle değil
Valla kemal Kılıçdaroğlu yüzünden oy kullanmadım eski AKP li olarak Özgür özeli çok başarılı buldum
chp kazansa bile vermez recep bırakmaz diyolar hakimler falan heryeri ele gecirmis kurtulmak zor eceliyse ölürse anca partisi dağılır
Erdoğan çok yaşlı yapamaz artık
öylede siyaset hastalığı bu bastonla yine yönetmeye calışır
Sanmam ya onun işi bitti ama cidden kim gelirse gelsin tüm ülkeyi yönetimi temizlemesi lazım hakimler savcılar vs çok iş var
Kaybediyordu mu? Ulan git de attığı oy farkına bak bi ne kadar fark atmış
🤣🤣🤣
Chp seçim falan kazanamaz
İstanbul Ankara vs ne dibine dibine soktular aaaaaaaaa diye bağırdın 🤣 o zaman da aynı şeyi diyordun
Yav git işine bak ğören de sanır 20 yıldır sanki biz kazanıyoruz sanacak hayatım genel seçim günlerinde yenilerek geçti Bak gör 2028de de bir şekilde erdoğan kazanacak.
Dibine dibine tam girecek bu sefer 😛
Sana tavsiyem git bi doktora görün 😉
Dibine dibine soktular içimin yağları eridi tam girmeye az kaldı 😛
Nasıl kaybediyordu 😀her seçimde rahat yendi.
Engelli Kemal Kılıçdaroğlu ile arkadaki oy farkını bir araştır istersen?
Kemal Kılıçdaroğlundan herkes nefret ediyordu engelli gibi biliyorsun
Erdoğan o zaman bile burun farkıyla kazandı
RTE bu bir yolunu bulur yine
Yok terörist ile olan kaybeder
Yoksa millet Makarna yesede oy veriyor
Engelli Kemal Kılıçdaroğlu bile kazanıyor du neredeyse normal biri gelince ooo
Türk milletinin bir şey umursadığımı var Allah'ını seversen insanlar artık adaleti fakirliği umursamaz oldu PKK PKK dan çok RTE ye yaradı
Nerden biliyorsun o oranda olduğunu
Ben eski AKP li olarak Kemal Kılıçdaroğlu gidince oyum özgür Özel çok başarılı ama insanlar çok kıskanıyor
CHP'nin içinde bile özgür özeli sevmiyorken sen başarılı diyorsun hahahaha
Ahahahah seçimde görürsün CHP oyları patladı
Sen git terörist kere ver
Yazik kafana senin ya neyse
Teröristlere babayı vereceğiz
Silivri soğuktur dikkat etmelisin ahahahah
Yer kalmadı beni almazlar 🤣 yani adam yerine koymazlar
Sen gel bi konuşalım ahahaha
Türkçe konuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?