https://youtu.be/8QmCeB4ARAk?si=C6PV7Xd7OecscRKP
Sur olayinda yeni gelismeler. Ikbal Uzunerin telefonundan cikanlardan haberiniz var mi?
https://youtu.be/8QmCeB4ARAk?si=C6PV7Xd7OecscRKP

-Ikbal Semih'e canimi fazla acitmadan hallet isimi diyor.
-Bir baska zaman boynuna ip gecirilmis bir sekilde bogulurken video atiyor ve bu konu hakkinda konusuyorlar.
-Baska bir gun tum bedenini ciplak olarak atiyor ve semihte kol ve boynunu tam olarak nereden kesip nasil yapacagini resmedip kendisine geri gonderiyor. Ikbal cok begendigini soyluyor.
Ve bunun gibi onlarca fotograf, konusma vs tespit edildi. Pek cogu buraya yazamayacagim kadar sapkinca... Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Hee, bunda da suçu bir şekilde kadınlara yazın. "Haa kozda da var bişiyşer abi, boşuna kafasını kesip atmamış".
Sonra, buradan, "kızlar da sapıtmış, her olayın bir derinliği var" diye, erkekler zır zır ağlayacak.
Kadına şiddet, bir "neden-sonuç" bağlamında, bir tür önlenemez doğal afetmiş haline getirilip önemsizleştiriliyor.
"Kadın öldürülmüş, ama neden". Mesela aldatmıştır, ya da terk etmiştir, belki karşılık vermemiştir. Etek giymiştir, tayt giymiştir, bakmıştır, gece geç saatte yürümüştür.
Gece geç saate kalmasaydı, tayt ya da etek giymeseydi, aldatmasaydı şuydu buydu.
Eee "öldürmemeliydi, tecavüz etmemeliydi" demekten bu kadar imtina etmeyin.
Bir kadın katledilince, diğer kadınlar korkuyla, güvensizlikle, arkasını kollayarak yaşamay bşlıyor. Böyle terörle, korkuyla, gülmeyen, diken üstünde kadınlardan oluşan bir toplum mu istiyorsunuz?
Sen konuyu hic anlamamissin pasam bastan oku...
Gayet iyi anladım. "Kızın psikolojisi de bozuktu" diye kanıtlamaya çalışıyor erkekler.
Kadınlar, ilişkilerde, sevdiği erkeğin ilgilerine ortak olmak ister. Bu tip durumlarda çoğu zaman erkeği bir psikopat olarak kbul etmekten ziyade, onu dönüştürebileceğine dair anaç bir duygu da vardır.
3-5 youtuber'ın derdi de, bunları deşip, olayı manipüle etmektir. Ve evet, sen de kadın düşmanısın
Yarrmi ye. Cidden zihninden hayaller kurup insanlari bir sablona. oturtup en zekiisi benim diye grziyorsun ortalikta. O kdr kaynatilmiski beynin rafadan olmus ici. 1 paylasimda zerre erkegi aklamak yok. 2 Tam tersini savunarak erkege psikopat etiketini yapistirmaya calisiyorsun. Guncellemede ney icin paylastigimi yazmama ragmen ya okumaya usenmissin ya da aklin hala bazi seylere ermiyor. Bu olay yuzunden sitede 1 ay babamdan abimden sevgilimden korkuyorum diye soru actilar. Burada kadin degil erkek magduriyeti var. Bunu dahi anlayamayacak akdar kafan yok heralde. Bu adam zaten katil aptlin teki. Bunu savunan mi var? Bunu savundugunuzu dusunen sen gibi pembe gotlu Turklerden de bikti bu ulke. Bir oc un yapmis oldugu bir olay butun erkekleri kapsamayacsgi gibi, bu kizlarin hatasi oldugunu farzedilm. Oyle dedigimizi iddia ediyorsun ya. Biz degil diyoruz ds biz kimiz amnkym sen bizden daha iyi bilirsen ne dusunup soyledigimizi 😆😆 o sekil bile baksan bunun da butun kadinlari genellemeyecegi gibi erkegin psikopatligi da tum erkekleri o e falan yalmaz. Az aklinizi basiniza alin..
Sorun şu: erkeğe, genel olarak erkekliğe psikopatlık atdeden eylemler bunlar. Korku ve terörden bir önyargı oluşuyor kadınlarda. Ki haklı bir önyargı.
Siz bu tip söylemlerle, kadında bir "beden" bularak o önyargıyı besliyorsunuz. Burada, tam tersine, kadınlarla dayanışma içinde olmanız gerekirdi.
Arkadaşım, sen neden bahsediyorsun? Kanıtlar kızın rızasını ve isteğini kanıtlamaktadır. Diğeri ile de durum bu şekilde gözüküyor. Zaten kanıtlanmış olanı niye kanıtlamaya çalışalım? Düşüncede derinlik olmayınca sonuç bu oluyor sanırım? Kabullenmemek gerçeği değiştirmez.
Diğeri de beni uykuda öldür diyor. Düz kadın cinayetiymiş gibi lanse edip durdular müptezeller, lavuk incel falan da değil, ortalama bir erkek üçlü sekse ikna edemezken, adam ikisini ölüme ikna etmiş böyle incel mi olur :d
Kafayı sıyırmışlar mk
ikballe ilgili çok fazla yalan var ama ayşenurla ilgili bu yalani ilk duydum neden öyle bir şey desin o satanist değildi ve ikbal gibi psikolojisi bozuk değildi ki uykuda öldürmedi yatakta yatarken öldürdü önce kahvaltı yaptılar sonra semih annesini görüntülü aradı ayşenur yanımda şu an tuvalette demiş sonra da yatakta öldürmüş dediğin gibi olsaydı bağırmazdı semihin yakınında oturanlar bağırış seslerini hep duyduk ama ne olduğunu nerden geldiğini anlamadık dediler cinayet haberi yayılınca ayşenurun bağırması olduğunu anlamışlar o gün eyüpsultanda annesiyle buluşacaktı kızın hiçbir şeyden haberi yoktu semihin eski sevgilisi semihin cinayet işleyeceğini biliyordum bana her şeyi anlatmıştı ama ikbali sevmiyordum ve semihi çok seviyorum o yüzden şikayet etmedim hâlâ arkasındayım dedi beni uykuda öldür demedi dese bile bunu nerden bilecekler orada ikisinden başka kimse yoktu ve ayşenurun telefonuna bakılmadı
@ksüyesi8990 böyle bir angutu sevmesi başlı başına psikolojik sorunu olduğunu göstermiyor mu?
@Cermen747373 hayır psikolojisi bozuk değildi onu tanıyanlar sevecen ve neşeli bir kız olduğunu söylüyorlar ayşenur okula giden arkadaşlarıyla görüşen annesiyle arkadaş gibi olan bir kızdı zaten ailesi de psikolojisinin bozuk olduğunu söylemedi ama ikbalin babası semih kızımın psikolojisini bozmuştu demişti
Semih psikopattı psikopatlar üstün zekalı olur okulda matematikte çok başarılıymış muhtemelen kandırdı ve ayşenura gerçek yüzünü göstermedi zaten annesi son zamanlarda oğlum düzelmişti eskisi gibi değildi ayşenur bize hep gelirdi demişti babası da bize kahvaltıya gelirdi 12’den 5’e kadar semihle vakit geçirirlerdi demişti yani semih kurnaz birisiydi o yüzden gerçek yüzünü gizlemiştir ayşenurun psikolojisi ikbalinki gibi hiçbir zaman bozuk değildi ikbalin de son zamanlarda psikolojisi iyiymiş psikoloğa gitmiş babası ona kedi almış kediyle ilgilenirken düzelmiş psikolojisi ikisinin de akrabaları asla satanist olduklarını söylemiyorlar yani semih ona öyle biri olduğunu belli etmemiştir
@ksüyesi8990 peki sen olsan semih gibi biriyle sevgili olur muydun iyileşsin iyileşmesin adamın tipten paylaşımlarından dinlediği şarkılardan ne halt olduğu belli zaten bence bu işin içinde bir bityeniği var
@ksüyesi8990 Kan bak ben Bu sur un oraliyim dogma buyume. Gayet de yalan haberler duymussun. Ikbal ile Semih te satanist degildi ki... Sadece o yasin verdigi cahillikle boyle seylere merakli yatkin insanlardi. Yorumlarda insanlar "sen kimi koruyorsun? Wrkegi mi koruyorsun" gibi sacma slk seyler yazmislar. Bu tarz konusmalari semihin telefonundan bulmuslar. Bazi bilgiler geri getiriliyor belli bir sure icerisinde... Yine de bu kizlarin olmeyi hak ettigi givi sacma salk bir anlama gelmiyor...
Ben ikballe Semih satanistti demedim satanist olmadıklarını biliyorum satanizme meraklı ve yatkın değillerdi cinayette satanizme dair hiçbir şey bulunamadı üçününde satanizmle alakası yok semih bilgisayarındaki ve telefonundaki her şeyi silmiş sadece o 7 dklik video vardı aylardır böyle söyleniyor geçen sene semihin telefonu ve bilgisayarı açıldı 7 dklik videodan başka bir bulamadılar sadece ikbalin psikolojisi bozuktu semih bozmuştu semih psikopattı dedim satanist oldukları söylemedim okuduğunu anlayamıyorsun sana göre kızlar öldürülmeyi kendileri istediler o yüzden sana göre hak etmiş de olurlar asıl sen yalan haberler duymuşsun sadece kızları suçlayanların videolarına inanıyorsun ve kızları suçlamayan hiçbir şeye inanmıyorsun benim kadar araştırmadım o videolardan başka bir bilgin yok elinde ve sana çok inandırıcı geldiği için başka bir şeyi kabul edemiyorsun kızların ailelerinden akrabalarından daha iyi bilemezsin savaş meleğinin tüm yazdıkları doğru instagram ve tiktokta aynı şeyleri ben de gördüm instagramda ikbalin akrabasını takip ediyorum sen inanmak istemediğin için yalan olduğunu söylüyorsun yalan olduğunun kaynağı ne dötün mü hiçbir şey bilmiyorsun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun millete yazdığın cevaplardan da anormal birisi olduğun belli
Surun oralı olman ne alaka? Sen oralı olman kızların öldürülmek istediğine şahit olduğun anlamına mı geliyor? Şu yaşına bak bu yaşta bir hayatın yok ve bu yaşta kanka diyorsun😂😂😂 masum ölülere iftira atmadan önce kendine çeki düzen ver. Bari mezarlarında rahat bırakın masumları. Savaş meleğinin her yazdığı doğru ve aynı haberleri ben de gördüm sosyal medyada yayınlandı eğer dediklerin doğru olsa polis ekipleri çoktan keşfederdi ve haberlerde gösterilirdi. satanizme yatkın olduklarını söylemen gayet de yalan haberler duyduğunun kanıtı. Çünkü üçünün de satanizmle bir bağlantısı olduğuna ulaşılamadı. O yaştaki herkesin satanizme yatkınlığı yok. Gayet de yalan haberler duymuşsun diyebilecek bilgiye sahip değilsin. Semih’in eski sevgilisi tiktokta kendi elleriyle yazdı cinayeti bilip söylemediğini. Yalan olduğunun kanıtı ne? İkbal’i ve Ayşenur’u da akrabaları sosyal medyada anlattılar.
@Cermen747373 hayır olmazdım adamın tipi gayet normaldi ki serseriye benzemiyordu bunu herkes söylüyor zaten herkes onu yolda görsem katil olduğuna ihtimal vermezdim diyor ayşenurun psikolojisi hiçbir zaman bozuk değildi o yüzden kendisi ölmek istedi demek aslı astarı olmayan bir yalan gerçek yüzünü ayşenurdan saklamış işte çünkü üstün zekalıydı
@ksüyesi8990 okumasim slksin. Ben olmeyi hak ettiler. gibi birseyi asla soylemedim. Ne okudugunuzu anlayabilecek kadar ne de yorum yapabilecek kadar zekaniz yok sizin. Yazfim halbuki kus beynin algilasin diye. Bazi veriler. geri getirilebiliyor diye. Mesela cahil birisi oldugun icin bilale anlatir gibi anlatiyim. Senin soyledigin semihin telefonunda videodan baska bir sey yok sicmisigini zaten curuttuk. Ilk bakildiginda yiktu ve boyle. aciklandi. Whatsapptan facebooktan mesajs ervisi operatorlerden bunlar talep edilir aylar sonra da talep edilen bilgiler emniyete sunulur... Madde madde anlatmam mi lazim algilayabilmen icin. Yazdikya zaten yapilan incelemeler diye... Aysenurun telefonu hala kirilamadi mesela hala daha ugrasiliyor emin ol kirilir ama 1 ay sonra ama 1 sene sonra... Slk slk konusun anca. Surun orali olmamin ne alakasi mi var? Sen medyadan okudugun kadariyla biliyorsun, ben olayin icindeyim... Bi de bana medyadan okuduguna inaniyorsun yalan diyorsun sen nerden biliyorsun? Emniyette bu dosyayla ilgilenen polisin esi falan misin? Bombos hala gtunuzden uydurdugunuz sacmaliklarla konusuyorsunuz.
Dava hakkında semih öldü diye takipsizlik kararı verildi o yüzden yeni ulaşıldığını söylediğin bilgilerin hepsi yalan
@ksüyesi8990 o kadar videosu var dinlediği şarkılar vs tipide aynı minvâlde hiç sağlam pabuca benzemiyor ya sizin tipten birinin ne mal olduğunu anlama gibi kabiliyet yok ya da çok düşük ben fotoğrafını görür görmez bu güzel kardeşim ne halt olduğunu anlamıştım
Ölmeyi kendileri istiyorlarsa hak etmiş de olurlar sana göre bazı veriler geri getirilemez çünkü dava dosyası hakkında semih öldüğü için takipsizlik kararı verildi hiçbir şey bilmediğin için bilgilere ulaşılabildiğini sanıyorsun ama ulaşılamadı ve ulaşılamaz çünkü dava hakkında takipsizlik kararı verildi o yüzden bulunma ihtimali olsa da bulmazlar çünkü takipsizlik kararından dolayı aramıyorlar anla artık
Senin surlu olman olayın içinde olduğun anlamına gelmiyor yarım akıllı olayın içindeysen bu doğru zannettiklerini neden yeni öğreniyorsun benim akrabamda surlara yakın oturuyor ama senin gibi kendini polis sanmıyor sen bana olayın içinde gördüklerini anlatmıyorsun videodalardan izlediklerini anlatıyorsun yani sende sosyal medyada gördüklerine inanıyorsun bu olayın o kadar dışındasın ki emniyette bu olayla ilgilenen polis olmadığını bilmiyorsun 25 ocaktan beri polisler bu konuyla ilgilenmiyor
Bu olayın içinde olan birisi olarak napıyorsun anlat da öğrenelim olayın içinde olsan gördüklerini anlatırdın ama olayın dışında olduğun için sosyal medyadan izlediklerini anlatıyorsun asıl dötünden uyduran sensin hiçbir şey bilmiyorsun
Ayşenurun telefonuna ulaşmazlar çünkü 25 ocaktan beri bu konuyla polisler ilgilenmiyor daha bunu bile bilmiyorsun olayın içinde olsan sosyal medyadan izlediklerini esas almazdın kendi bildiklerini de anlatırdın surun orada oturarak olayın nasıl içine girdin nasıl şahit oldun anlat bakalım
Bunları ben uydurmuyorum akrabaları söylüyor ve tiktoka esmermia yaz semihin eski sevgilisi yorumlarını tiktokta gördük herkesten aylardır linç alıyor akrabaları asıl olayın içinde çünkü kızları tanıyorlar ama sen olayın içinde değilsin çünkü bu olayın nasıl geliştiğine şahit olmadın
@Cermen747373 bi tane 7 dklik videosundan başka videosu yok dinlediği şarkılar neler? Katil olmadığını düşününce tipi hiç de tehlikeli görünmüyor bunu herkes söylüyor zaten
Olayın içindeysen neden sosyal medyadan gördüğün bilgileri aktarıyorsun içinde olsan sosyal medyada görmeden kendin anlatırdın ama içinde değilsin bir şey bilmiyorsun dediğin gibi olsa semihin ailesi Semih’i savunmak için bu dediklerini söylerlerdi herkes yalan konuşuyor bi tek sen doğru konuşuyorsun öyle mi😂😂😂 hadi anlat bekliyorum olayın içinde neler gördün olayın içindeysen şahit olduğun şeyler vardır bekliyorum ama anlatamazsın çünkü bu olayın nasıl geliştiğini bilmiyorsun bilsen kendin anlatırdın sosyal medyadan gördüklerini anlatmazdın
Karşı komşunun nasıl öldüğünü de bilmiyorsun zaten bilemezsin komşunun ölümünün içinde olduğunu iddia etmek kadar saçma bu dediğin
Olayın içinde olsan üçünün nasıl olduklarını bu cinayetin nasıl yapıldığını bilirdin ama bilmiyorsun sosyal medyadan öğreniyorsun
Nasıl insanlar olduklarını*
@olustur Aynen kanks bende engelliyorim Cidden beyin yok 😆
Evet ocak ya da Şubat ayında takipsizlik kararı verilmişti ve İnternet'e okumuştum bu detayları ama kafama tam yatmamıştı, sanırım Savaş Kurtbabanın videosuydu daha ayrıntılı anlattı ve gerçekten öyleymiş. Sasirdim baya yazık sonuçta...
Savas Kurtbaba video yaptiysa izlenir. Bu tarz tshminlerim olduguna dair soru actim diye en az 10 arkadasim kadin dusmani diye engellemisti 😅
Maalesef doğruları söyledi, kizlarin psikolojisi de sıkıntılıydı yani sonuçta seni o videoyla tehdit edip yıllarca takinti haline getiren birinin yanına neden ve nasil gidersin ki? İkbal kardeşimizi de zan altında bırakmak istemiyorum ama ortada normal bir şeylerin olmadigi cok belliydi
Yok birakabilirsin. Cunku o videodan sonra yasanan olaylar bunlar. O video zamanlarina kadar ikbal veryansin edip pesimi birak. diyorsu. O videoyu ikbale gonderdikten biraz zaman sonra artik kizda istiyordu bu olayi... Yani rituel gibi bir sey...
Ayşenur’un psikolojisi bozuk değildi İkbal’in bozuktu ama babası düzeldiğini söylemişti.
Neye dayanarak ritüel olduğunu söylüyorsun? Cinayette polisler bile satanizme dair bir şey bulamadık dedi. Sen mi buldun? 😂 O mesajların hepsi şop Semih telefonundaki, bilgisayarındaki o video hariç her şeyi silmiş ve İkbal’in telefonunu da parçalayıp surlardan attı. Semih de satanist değildi Hristiyandı odasında haçlar vardı.
Yok bırakabilirsin ne nasıl bu kadar eminsin üslubun bile değişik bu yalanlara çok kolay soğukkanlı bir şekilde inanmak istiyorsun ve çok kolay inanıyorsun çünkü kötü kalplisin o videoyu ikbale gönderdikten biraz sonra kızın bu olayı istediğinin hiçbir kanıtı yok şopları kim hazırladıysa becerememiş çünkü ikbal şoplarda soğukkanlı konuşmuyor semih ikballe uğraşmayı ayşenurla sevgili olunca bıraktı ama sonra yine ikbale bulaştı ikbal de ondan kurtulmak istiyordu yanına gitmesi de kızın saflığından doğru düşünememesinden kaynaklı
Bıçaklanmak isteyen birisi neden canımı fazla acıtmadan hallet desin? Bıçaklanmanım canı çok aşırı acıtacağını anlayacak kadar aklı yok muydu İkbal’in. İnternette gördüğün her şeye inanan, algı yaratmaya çalışan kötü niyetli birisin.
Su olum melegi gibi slklar beni benden aliyor. Scmis scmis engellemis. O kadar ahmak ve canım ki, ikbalin telefonunu parcalayip aulardan attigini soyluyor. O kadar cahil ve mal ki, o telwfonu surlardan attiktan sonra bir evsizin telefonu bulsugunu ve telefonu arayan ikbalin annesiyle ya da babasiyla hatirlayamadim konustugunu bilmiyor. Rituel dedim diye kiza satanist dedigimi ima etmis ahmak rotuelin kelime anlamini bilmiyor o kadar cahil yani. Her ritueli satanizm zannediyor 😆 + Diyelim ki telefon bu slagin dedigi gibi surdan atilip parcalanmis olsun. Cahillikte master yapmis canım, bu haliyle bile telwfon hafizasinin koeunabilecegini ve bilgilere ulasamayacagini bilmiyor. Boyle canım kendilerini akilli zannedip Ataturk profiliyle aydinmia gibi takilmalari yazik...
@ksciüye ikbalin telefonu açıldı diye haberler yapıldı ve hakimler de kararda buna değindi, yani ortada 0 bilgi yok
@wiswlymiswly Engelledim sizofren galiba o. Adli tip raporuna bile o yalan diyor ahahah. Adli tip cerrahlari incelemis ama bizin KS uyesi 1 xper daha iyi bilirmis. Herkese salca olmua yorumlarda. Bilgi sifir ise kendisinde sifir. Akrabalari daha iyi bilirmis daha iyi cozumlermis. Yani bilimsel kaynaklar cöp ama mabad kaynakli bilgiler gecerli arkadas icin... Zaman kaybi
Aynen hiçbir şeye ikna olmuyor daha ne desinler ki
@ksciüye ya hanımefendi hakimlerin savcıların verdiği karar ve bunların en bilinen haber sitelerinde yayimlanmasi ve polislerin de bunlardan haberdar olması ne demek peki? Bunu mu bilgi çöplüğü oluyor niye hiçbir sey size yaramıyor
Ya sen tam bi malsın ksciüye ya sen kimsin ki sana kanıt sunma amacımız olsun zaten? ayrıca ben bile isteye mi gittiler diyorum beyin gercelten yok sendromu asalak ahmak sey
Okurken dehşete düştüm, nasıl bir olay bu gerçekten isimlendiremiyorum İkbal kendinin katili oluyor şu an. Umarım gerçek değildir bambaşka bir dünyaya gittim resmen okurken.
Telefonundan cikan seyler bunlar angel. Zaten adli tipta cesetlerde tirnak. arasindan katilin bulgularina rastlanmadi. Bu da ya rizasiyla olduruldu ya da direnmedi anlamina gelir. Ama her iki kizda direnmeyip bu tarz konusmalar yaptilarsa maalesef kendi olumlerine bile bile. gitmisler diyebiliriz. Genc insanlar bunlar son ana kadar olmenin ne demek olduguna anlam veremediler bence... Allah rahmet eylesin
O kadar tuhaf ki gerçekten, insanın kendi ölüm fermanını kendi eliyle vermesi.. Ne biliyim ya bizden uzak olsun gerçekten,
böyle şeyler kınanmaz zaten.
Telefonundan bunlar çıkamaz çünkü dava hakkında ocak ayında takipsizlik kararı verildi tırnaklarında dna bulunmaması da güçlerinin yetmediği anlamına gelir çünkü kadın gücü erkek gücüne yetmez erkek onun hareket kabiliyetini kısıtlayabilir kollarını bastırmış işte bunu anlamak çok zor değil ayşenur zaten yatakta yatıyordu kollarını bastırdığı bariz
Ne diyorsun sen ya? Öncelikle niye yorumuma atlıyorsun, ikincisi sen kimsin de benimle ilgili böyle konuşuyorsun, fikrimi sunuyorum anlama eksikliğin varsa git tedavi ol yorumları anlamadan kendi A1 seviye türkçenle cevaplama.
Habsabdnjx
Bu olay oldukça rahatsız edici ve korkutucu görünüyor. Masumiyetini koruması gereken kişiler ya da ilişkiler, bu tür karanlık ve şiddet dolu içeriklerle zehirleniyor. Eğer bu durum gerçekse, hem mağdurların korunması hem de sorumluların yasal çerçevede cezalandırılması için acilen müdahale edilmesi gerekiyor.
Bu tarz olaylarda kesin bilgi ve resmi açıklamaları beklemek çok önemli. Toplumda infial yaratabilecek iddiaların doğruluğu araştırılmalı ve bir an önce hukuki adımlar atılmalı. İnsan ve toplum güvenliği açısından sorumluluk tüm taraflarda. Unutmamalı ki, bu tür sapkınlıkların yaygınlaşmaması için farkındalık yaratmak ve duyarlı davranmak, hepimizin ortak görevi.
Bu konuda sen ne düşünüyorsun? Adaletin bu olaya nasıl yaklaşmasını gerektiğini düşünüyor musun?
Cevap
11Cevap
haberim yoktu maalesef
Tv'de çıkan bir olay mı bu? Ve niye gündüz kuşağında böyle şeyler var çoluk çocuk maruz kalıyor böyle programlara RTÜK niye iş yapmıyor anlamıyorum
O donem burada su sekilde soru acmistim" hukumet icin inanilmaz bir can suyu bu olay. Cunku soz verdikleri enflasyonu sifira indirecez dedikleri ve tayyibin aciklamalar yaptigi gun" yasandi bu olay. Normalde bu tarz olaylari hukumetler kisitlatir sansur getirtir. O donem olayin her ayrintisi twitterdan youtube ye tum internet alemine yayilmisti. Korku cumhurlyeti insanlarin gundemini degistirmek icin buna izin vermistir. Hatirla kizlar sevgililerinden babalarindan abilerinden korkar. olmustu o donem...
Böyle olduğunu tahmin ediyordum kimse o kızı oraya istemsiz çıkaramazdı zaten ki daha önce kıza çektiği gelseydin öldürecektim tarzı videodan sonra oraya aklı yerinde olan biri gitmezdi kısacası beklenilen bir gelişme oldu
Oldukça rahatsız edici bir olay ya. Uyuşturucu filan mı kullanıyorlardı acaba? Bu kadar bozuk psikolojiye sahip insanlar çevre tarafından bir şekilde fark edilirdi. İhmal edilmişler galiba aileleri tarafından.
Artik hicbir seye sasirmicam dedikten hemen sonra ben 🤦🏻♀️
Ee bunlar niye şimdi çıkmış. O zaman nerdeymiş. Yalan dolan gibi geldi.
Yok kanks yalan degil. O donem de aoeu actim. Normalde bu tarz seyler saklanir halktan. Bu hukumet bunu bilerek yayiyor gundem degistirmek icin siye de dalga gecildim. Bu bilgiler gercek. Kadie seker olayi gibi iste o e yi halk kahramani ilan. ettiler 5 sene sonra anlasildi ki sozde korudugu kadinla birlikte uyusturucu satiyorlarmis 😅 sozde kendini savunmus olen adamin silahi yokken bu lavugun kelebek. bicagi varmis. Haberlere inanmamak. lazim. Melegi. seytan, seytani melek. diye gosterirler sana...
Kadir şeker olayında çocuk en başından beri masumdu zaten. Orada gündemi değiştirmek için fazla zorladılar kimse inanmadı çocuğun suçlu olduğuna. Bu kızların olayını anlamadım, anlamakta istemem. Psikolojik sorun desem böylesini ilk defa görüyorum o yüzden anlamakla uğraşamıycam.
Kadir mi masum? Uyusturucu saticisi kiz da kadir de...
Aynen o cocuk. Olay soyleymis, kadin uyusturucu saticisi, kadini tartaklayanda kadina para verip mal alamayan biri. Kadir de kadinla birlikte calisan birisi. Herhangi biri degil yani.
Psychoparadıse Sen hep yalancılara ve iftiracılara inanıyorsun olay hakkında 25 ocakta takipsizlik kararı verildi o yüzden dediklerin külliyen yalan polisler araştırmıyor bile haberlerde dediklerin yayınlanmaz çünkü haberleri polisler yapıyor ve internette yalan haber yaymak daha kolay
Bu olayda olan sadece Ayşenura oldu. Olayın olduğu zaman İkbale karşı bir şey hissetmemiştim
Her olay haberde anlatıldığı gibi değil. Feministler yer arıyordu lız kahraman erkek manyak ilan edildi hepsi bu.
Şok ben kızında mı rızası varmış halbuki çok üzülmüştüm nasıl bir cinayet bu kanım dondu detaylı anlatabilcek var mı acaba?
Soyle diger evde oldurulen kiz, katile beni uyurken oldur falan diyir. Bu semihin telefonundan anlasiliyor. Ama o kizin telefon sifresi henuz kirilmiyor. Savas kurtbaba sur olayi yaz, izlemedim ama o adam videosunu yapmissa aciklamistir bende bu gece izliycem
Birisi yazmış görmemişsindir copy paste yazıp paylaşıyorum
Hayır, İkbal’in rızası yoktu. Semih bile satanist değilken kızlar neden satanist olsun? İnternette yalan bilgi uydurmak ve bunları yaymak çok kolay. YouTube’da prim kasmak ve para kazanmak amacıyla kötü düşünen insanların hazırladıkları videolar tamamen çöp. Bu videolar prim için kızları suçlamak için, para için yapılıyor. İnternet kötü niyetli insanlarla dolu ve bir sürü çelişkili şoplar hazırlandı.
İnternet çağında o kadar çok yanlış bilgi var ki… Eğer cinayette satanizme dair bulgu bulunsaydı bu haberlerde söylenirdi, herkesin ilgisini çekerdi, daha çok rating alırlardı. Ama polisler satanizmle alakalı bir şey olmadığını söylüyor. Semih’in İkbal’e boynuna ip geçirip video atması neden İkbal’in öldürülmek istediği anlamına gelsin? Oğlanın psikopat olduğu anlamına gelir. Eğer hayal ürünleri gerçek olsaydı Semih’in ailesi oğullarını savunmak için bunları söylerdi ama kızları suçlayıcı hiçbir şey söylemediler. Parmaklarında Semih’in DNA’sının bulunamaması da boğuşmaya güçlerinin yetmediği anlamına gelir; çünkü kadın gücü erkek gücüne yetmez. Bir erkek kadının üstüne çıkıp kolunu bastırıp hareket kabiliyetini kısıtlarsa kadın bu durumda hiçbir şey yapamaz.
Prim için, ortalığı karıştırmak için kötü insanların uydurduğu, aslı astarı olmayan tamamen yalan haberler… “satanistler, İkbal’in psikolojisi bozuk diye öldürülmek istedi” diyorsunuz ama Ayşenur’un psikolojisi hiç bozuk değildi. Semih’in ve Ayşenur’un aileleri öyle bir şey demedi. Semih’in annesi İkbal’in annesine “Semih’in yeni bir sevgilisi var, onunla çok mutlu, artık İkbal’i rahatsız etmeyecek” demiş. Babası Hasan Uzuner’in röportajında var.
İkbal’in kuzeni TikTok’ta canlı yayın açmıştı, hiç de İkbal’le ilgili böyle kötü şeyler söylemedi.
İkbal Semih’ten kurtulmak için çok çabaladı. Psikoloğa gitti. Babasından kedi istemiş, babası ona kedi alıp kediyle ilgilenince psikoloğa gidince psikolojisi düzelmiş. Yani son zamanlarda gayet sağlıklıydı.
Kötü niyetli insanların ortalığı karıştırmak için, prim için, para için, dikkat çekmek için kızları suçlamak için yaydığı yalan yanlış bilgilere inanıyorsunuz
Bir tane kötü birinin videosunda da Ayşenur’un Tarabya’da villada oturduğu ve zengin olduğu söyleniyordu ama aslında Gaziosmanpaşa’da gecekonduda oturuyordu. Aramızda kalmasın, haber ekibi Ayşenur’un oturduğu gecekonduya gidip babasıyla röportaj yaptı. Ayşenur’u tanıyanlar onun sevecen ve iyi bir kız olduğunu söylemişti.
Ayşenur Semih’in evinde bıçaklanırken Ayşenur’un komşuları “bağırış seslerini hep duyduk ama ne olduğunu anlamadık” diye Instagram’da bilgi vermişlerdi.
İkbal’in akrabaları, İkbal’in sadece ailesiyle dışarı çıktığını; Semih’in cinayetten 1 gün önce İkbal’i annesi ve dedesiyle beraber gezerken takip ettiğini, İkbal’in yalnız çıkmadığını, sadece Semih çağırdığında yalnız çıktığını söyledi.
Ayşenur da o gün Eyüp’te annesiyle buluşacakmış, Semih Ayşenur’un telefonundan annesini arayıp “kızın okulda” demiş; kadın okula gitmiş, bulamamış. Sonra “kızın karakolda” demiş, orada bulamamış. Ayşenur annesiyle arkadaş gibiymiş, çok yakınlarmış. Eğer satanistlerse aileleri zaten bunu anlardı. Çünkü genç insanlar fazla saklamayı beceremez; aynı ev içinde böyle bir şeyi saklamak kolay değil. Zaten onlar gençti; henüz hayatın başındayken, hayatı yaşamamışken kendilerini satanizm uğruna neden feda etsinler? Psikolojileri bozuk değildi. Ayşenur’un hiçbir zaman psikolojisi bozulmadı, öyle olduğuna dair bilgi yok. İkbal’in psikolojisi de son zamanlarda düzelmişti. Psikolojisi bozukken Semih’le beraber intihar edeceklermiş ama hiçbir zaman cinayet diye bir şey söz konusu olmamıştı. Semih bile satanist değildi; Hristiyandı. Odasında haçlar ve Hz. İsa resmi vardı.
İkbal’in kapalı arkadaşları vardı. Satanist birisi kapalı Müslümanla arkadaş olur mu? Satanist arkadaş olmak istese diğeri arkadaş olmaz. Bunu düşünmek bu kadar zor olmamalı. Böyle bir şeyi kimse göze alamaz; bir tek İbrahim Peygamberin oğlu Allah aşkından dolayı göze almış. Ayşenur’un da rızası yoktu. Ayşenur öldürülürken Semih’in yakında oturanlar biz hep bağırma seslerini duyduk ama ne olduğunu anlayamadık. Haberlere çıkınca öğrendik öldürdüğünü dediler. İnstagramda Semih’in mahallesinde oturanlar öyle yazmıştı.
Bu şimdi beni engeller merak ettiğin bir şey olursa dm atabilirsin
Ben haddini bildirdim cevapsız kalınca engelledi bu dediklerim de istemediğinin kanıtı @ksüyesi8990 ikballe ilgili çok fazla yalan var ama ayşenurla ilgili bu yalani ilk duydum neden öyle bir şey desin o satanist değildi ve ikbal gibi psikolojisi bozuk değildi ki uykuda öldürmedi yatakta yatarken öldürdü önce kahvaltı yaptılar sonra semih annesini görüntülü aradı ayşenur yanımda şu an tuvalette demiş sonra da yatakta öldürmüş dediğin gibi olsaydı bağırmazdı semihin yakınında oturanlar bağırış seslerini hep duyduk ama ne olduğunu nerden geldiğini anlamadık dediler cinayet haberi yayılınca ayşenurun bağırması olduğunu anlamışlar
o gün eyüpsultanda annesiyle buluşacaktı kızın hiçbir şeyden haberi yoktu semihin eski sevgilisi semihin cinayet işleyeceğini biliyordum bana her şeyi anlatmıştı ama ikbali sevmiyordum ve semihi çok seviyorum o yüzden şikayet etmedim hâlâ arkasındayım dedi beni uykuda öldür demedi dese bile bunu nerden bilecekler orada ikisinden başka kimse yoktu ve ayşenurun telefonuna bakılmadı hayır psikolojisi bozuk değildi onu tanıyanlar sevecen ve neşeli bir kız olduğunu söylüyorlar ayşenur okula giden arkadaşlarıyla görüşen annesiyle arkadaş gibi olan bir kızdı zaten ailesi de psikolojisinin bozuk olduğunu söylemedi ama ikbalin babası semih kızımın psikolojisini bozmuştu demişti
Semih psikopattı psikopatlar üstün zekalı olur okulda matematikte çok başarılıymış muhtemelen kandırdı ve ayşenura gerçek yüzünü göstermedi zaten annesi son zamanlarda oğlum düzelmişti eskisi gibi değildi ayşenur bize hep gelirdi demişti babası da bize kahvaltıya gelirdi 12’den 5’e kadar semihle vakit geçirirlerdi demişti yani semih kurnaz birisiydi o yüzden gerçek yüzünü gizlemiştir ayşenurun psikolojisi ikbalinki gibi hiçbir zaman bozuk değildi ikbalin de son zamanlarda psikolojisi iyiymiş psikoloğa gitmiş babası ona kedi almış kediyle ilgilenirken düzelmiş psikolojisi ikisinin de akrabaları asla satanist olduklarını söylemiyorlar yani semih ona öyle biri olduğunu belli etmemiştir
Ben ikballe Semih satanistti demedim satanist olmadıklarını biliyorum satanizme meraklı ve yatkın değillerdi cinayette satanizme dair hiçbir şey bulunamadı üçününde satanizmle alakası yok semih bilgisayarındaki ve telefonundaki her şeyi silmiş sadece o 7 dklik video vardı aylardır böyle söyleniyor geçen sene semihin telefonu ve bilgisayarı açıldı 7 dklik videodan başka bir bulamadılar sadece ikbalin psikolojisi bozuktu semih bozmuştu semih psikopattı dedim satanist oldukları söylemedim okuduğunu anlayamıyorsun sana göre kızlar öldürülmeyi kendileri istediler o yüzden sana göre hak etmiş de olurlar asıl sen yalan haberler duymuşsun sadece kızları suçlayanların videolarına inanıyorsun ve kızları suçlamayan hiçbir şeye inanmıyorsun benim kadar araştırmadım o videolardan başka bir bilgin yok elinde ve sana çok inandırıcı geldiği için başka bir şeyi kabul edemiyorsun kızların ailelerinden akrabalarından daha iyi bilemezsin savaş meleğinin tüm yazdıkları doğru instagram ve tiktokta aynı şeyleri ben de gördüm instagramda ikbalin akrabasını takip ediyorum sen inanmak istemediğin için yalan olduğunu söylüyorsun yalan olduğunun kaynağı ne dötün mü hiçbir şey bilmiyorsun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun millete yazdığın cevaplardan da anormal birisi olduğun belli Yeni bilgilere ulaşılamaz telefondan çıkan bütün bilgiler yalan hepsi şop ve uydurma çünkü polisler ocaktan beri bu olayı takip etmiyorlar ocakta takipsizlik kararı verildi
Fakesin belli de bu kadar yazmışsın yarısını okumadım bile satanist geçtim koskocaman poşis yalan mk söylüyor ikbal çıplak foto atmış semihe oda karakalem çalışması yapmış böyle kesicem diye ayşenur hakkında bilgi bilmiyorum fakat ikbal de semih kadar hasta gibi geldi çok üzüldüm başta kıza ama polis anlatınca canımı çok acıtmadan kes demiş bilmiyor muydu okuldan beri arksaşlar nasıl piskopat biri olduğunu insan az çok analr ne oldu o gün bilemiyoruz ayın gibi bir şey Allah bilir kendi isteği ile gayet rahat çıkıyordu
Akilli insanin hali baska oluyor. Koskoca adli tip hic direnmemis diyor Onlarca yildir cinayet isleriyle ilgilenip maktulleri inceleyip raporluyorlar. Xper 1 KS uyesi bir dngalak cikmis diyor ki kizlarin kollarini katil bastirdigi icin kizlae sirenemedi adli tip yalan ahahaha. O kadar cshil ki o kollara baski uygulandiysa adli tipta bunun cikmayacagini falan zannediyor 😂
@psychoparadıse aynen öyle devlet saklıyor her şeyi gelmiş buraya boş yapıyor suçu yoksa neden kesmiş kızı neden gitmiş yanına söylesin bunları
Cok yazinca hakli olsugunu dusunuyor herkese salca olmus yorumlarda euzuuun uzuuun yazmis engelledim beyinsel. oroblemleri var bence
Fake değilim kimseyi şuyum buyum diye kandırmıyorum polisler hiç de ikbalin çıplak fotoğraf attığını söylemiyor çünkü ocak ayında polisler bu olayla ilgili takipsizlik kararı verdiler ayin gibi bir şey değil polisler cinayette satanizme dair bulgu yok dediler ikbalin psikolojisi semih yüzünden bozulmuştu ama sonra düzeldi
Surlara hep çıkıyorlarmış zaten semihin annesi söyledi o surlara hep çıkıp konuşurlardı dedi belli ki ikbalde yine orada sohbet edeceklerini sanmış bilip bilmeden konuşuyorsun devlet niye saklayıp ikbali korusun saklaması için sebep yok devlet cinayet olduğundan beri linçleniyor devlet kadınları korumadı diyorlar devlet kendini aklamak için o dediklerinizi yayardı eğer gerçek olsaydı internette gördüğün her şeye inanacak kadar saf olma Eğer inanmayacaksan detaylı anlatabilecek var mı deme hadi güle güle
Sen polislere değil yalancılara inanıyorsun polisler bu olayı ocaktan beri takip etmediklerini ve satanizme dair bulgu olmadığını söylüyorlar
Canımı çok acıtmadan kes neden desin zihinsel engelli mi? Canının çok acıyacağını muhakkak bilir
Surlara defalarca gitti öldürülmedi bu sefer de öldürülmeyeceğini düşünmüştür işte psikopat olduğunu biliyordu ama bilip de gitmesi ölmek istediği anlamına gelmez bu güne kadar bir şey yapmadı şimdi niye yapsın demiştir
Birisi takipsizligin ne demek oldugunu su slga aciklasin bende engelli goremez muhtemelen yazdigimi. Hukukta ki takipsizlik demek dosya kapansi demek degil. Allah kimseye cahil cesareti vermesin... Bu dangalaga soyleyin mesela munevverin dosyasi 3 sene once tekrar acildi. Dosya kaoanmasina ragmen. Takipsizlik kararinin cikmasi su demek Kanuni ceza alacak ya da verilcek 3. Bir kisi yoktur. Bu yuzden dosya suclu aranmadan kapanir. Cunku olayda maktulde suclu da bellidir ve bu kisiler harici olaya karismis kimse yoktur. Yemin ederim su ulkenin cahili bitmez.
Lan mal mısın kızım sen hasta mısın sorunun mu var ölmüş kızın arkasından konuşturma orada değildik Allah bilir neler yaşandı devlet her boku saklıyor adalet mi var sanki eğer o çocuk kızları öldürüp kendi ölmemiş olsaydı deli raporu var diye çocuğu içeri almazlardı bile bile gitti ölüme göz göre göre biliyordu ne olacağını boş yapma
Tövbe yarabbim tövbe ya doğru mu ula bu
Hee dogru ula
Eğer bunlar gerçekse o erkege yazık oldu
O kadar da degil katil oc un teki. Ama kizlar da masum degil. Toplumda heo erkegi seytanlastirma isi var, aslinda farkindaliga vardirmak istedigim sey su. Butun olaylari haberler nasil isterse oyle servis ediyor, ve insanlari manioule ederek. gercekleri yansitmiyor...
Satanist rituel mis demekki iki tane kafayi yemis ruh hastasi
Erkek bulamıyorum diyen kızların aradığı erkek:
Aslnda hepsi çocuk ya
Haberin kaynağı nedir
Ne şehit ne gazi pisi pisine gitti Niyazi
Ne diyelim türlü türlü sapkınlıklar yaşanmış
Hayatın çivisi cıkmışbe
İnanıyoruz artık maalesef var oyleleri
Ohaa oha ohaa ikbal
Çok korkunç
Ben şok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?