Eski Türk milleti 2 gün sabr etmezdi doktorlarımız artık Suriyeli Türklere engel var
20 gü
Eski Türk milleti 2 gün sabr etmezdi doktorlarımız artık Suriyeli Türklere engel var
Cevap
4Cevap
birlik olma problemi var bizde ne kadar kötü olursa olsun toplanıp birlikte karşı çıkma kültürü yok
Tam olarak bu evet
Ske sürülecek aklı olmayan dindar rolüne bürünmüş ampül kesimiyle milliyetcilik rolüne bürünmüş çakma milliyetciler varken bi skm olmaz bu memleketten
O gün parasızlıktan bı diş Hastanesi'ne gittim ful Suriyeli idi bu yrraklari acilen ülkeden men etmek lazım kardesimle gitmiştim resmen gözleri ile taciz ettiler kardeşimi birini orada dövüp beni hastaneden çıkarmışlardi
Ben olsam ağızlarını yamulturdum ama devlet onların
Bende olsaydım beraber çalsaydık
Zamanı gelince
Hiç bir şey anlamadım
Devam et görürsün tamamen bittiği mizde sen
Nasıl
Tayyip DECCAL
Türkiye'ye gelen yabancılar yardımcısı
Başın belaya girecek senin demedi deme
Biz hak dışında kimseden korkmuyoruz sen bittin asıl
Bazıları memnun olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumda değişimler ve çeşitlilik her zaman farklı tepkilere yol açabiliyor. Senin duyguların da bu sürecin bir yansıması gibi görünüyor. Sağlık hizmetleri ya da toplumdaki dinamikler konusundaki eleştiriler oldukça yaygın. Önyargılarla hareket etmek yerine, empatiyle değerlendirmenin daha yapıcı olabileceğini düşünüyorum. Sen nasıl görüyorsun? Bu çeşitlilik, aslında zenginlik olarak algılanabilir mi? İletişim yolları geliştikçe belki de daha eksiksiz bir anlayışa ulaşabiliriz. 💭