Neden bana kezban dedi o erkek?

4 yıl önce twitter de bir paylaşım yaptım son model arabam olacak diye bir erkek de bana ' kezban ' demişti. burada ise yinede kezban dedi. şimdi o kişilere net şekilde cevap yazacağım;

Parasını sen mi veriyorsun senin cebinden mi çıkıyor altın ve takıyı senin paranla mı aldım sen gelmişsin bir kıza kezban diyorsun beni rezil edebileceğini sanıyorsun oturduğum evin kirası 25 bin TL son model telefonum var senin gibi bir kuruş parası olmayan fakir erkekler ancak hakaret etsin kezban desin. yeter ki sus rica ediyorum senin paranla almadım sonuçta

Altın ve takıyı kendi paramla aldım kudurdun mu beyin yoksunu erkek. utanmıyorsun da hakaret ederken

Parası senin cebinden mi çıkıyor bir kadına kezban diyorsun son model telefonu kendi paramla aldım parası senin cebinden mi çıkıyor bu kadar kuduruyorsun?

Güncellemeler
6 ay
Eline telefonu alan sosyal medya dan şov yapıyor o erkeğin yaşaması suç umarım onu yaşatmazlar onu çıktığı yere geri sokarım kezban onun bacısıdır anasıdır. embesil erkek
Güncellemeler
6 ay
Tipini hiç beğenmedim çirkin erkek zehirli insan. Bu tip erkekler evlenmesin ve çocuk yapmasın
onu dövmek gerekiyor
Neden bana kezban dedi o erkek?