onu dövmek gerekiyor
Neden bana kezban dedi o erkek?
onu dövmek gerekiyor
4 yıl önce twitter de bir paylaşım yaptım son model arabam olacak diye bir erkek de bana ' kezban ' demişti. burada ise yinede kezban dedi. şimdi o kişilere net şekilde cevap yazacağım;
Parasını sen mi veriyorsun senin cebinden mi çıkıyor altın ve takıyı senin paranla mı aldım sen gelmişsin bir kıza kezban diyorsun beni rezil edebileceğini sanıyorsun oturduğum evin kirası 25 bin TL son model telefonum var senin gibi bir kuruş parası olmayan fakir erkekler ancak hakaret etsin kezban desin. yeter ki sus rica ediyorum senin paranla almadım sonuçta
Altın ve takıyı kendi paramla aldım kudurdun mu beyin yoksunu erkek. utanmıyorsun da hakaret ederken
Parası senin cebinden mi çıkıyor bir kadına kezban diyorsun son model telefonu kendi paramla aldım parası senin cebinden mi çıkıyor bu kadar kuduruyorsun?
Cevap
6Cevap
Kendi kendini tatmin eden kendini bilmez biri zaten sizde genelde hep öylelerin yanında takılıyorsunuz
Twitterde bana yorum yazdı kezban dedi
Elimdeki son model telefonu kendi paramla aldım makyaj malzemesini kendi paramla aldım oturduğum evin kirası aylık 30 bin TL
Zehirli insan her yerde var sokak olsun sosyal medya olsun
Altın ve takı aldım kendime birde dolap e yatak
Kendime altın ve takı aldım son model telefonum var. Kendime araba bile alacağım
Kuduruyor işte onda para olmadığı için. Şahsen öyle birisini red ederdim arkadaş bile olmazdım çirkin erkek
Bu tip erkekler ne evlensin nede çocuk yapsın. şimdi gider o fakirlikte 10 çocuk yapar çocukları da gidip insanlardan para dilenir duygu sömürüsü yapar birde insanlara saldırır para ister
Ben bu tip insanların ne mal olduğunu çok iyi biliyorum. Bunlar bu ülkede çoğalmasın şimdi çocuk yapsa çocukları onun gibi olur hırsızlık yapar birisini bıçaklar sokakta
Onu linç ederim hadi yine saldırsın onu çıktığı yere geri sokarım böyle insanlara kimse muhtaç değil bu ülkede fakir erkekler çocuk yapmasın zaten 😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne saçma konu diyecektim ki yaşa baktım ve nedeni anladım
Bunlar keko ne bekliyorsun ki
Onun parasıyla almadım altın ve takıyı kuduruyor işte fakir erkek, bu tip erkekler ne evlensin ne çocuk yapsın. çocukları büyüyünce hırsız oluyor suç makinesi olur 😂😂😂😂😂
bi sakin ol, rahatla :)
sanki beni besliyor sanki onun parasıyla kendime son model telefon aldım. Kudurmuş kıskançlık dan
Karaktersiz erkek işte
Kızma yaw. tansiyonun yüükselicek
Bana bir kuruş bile vergi vermiyor benim vergimle asgari maaş alıyor birde bana kezban diyor. çok kudurmuş karaktersiz erkek
Kezban demiş birde sanki beni besliyor sanki para veriyor onun parasıyla altın ve takı alıyorum.
Şimdi o erkek daha çok kudursun kendime son model araba alacağım villa evim olacak memur olacağım her ay maaş alacağım kendime dolar ve euro bile alacağım
sırf inat olsun diye kendime her ay altın alacağım daha çok kudursun diye
Tamam 😂😂😂
Sen niye 4 yıl geriden geliyosun
Amma yer etmiş aklınızda. :)
Takma boş ver
Sakin ol yavrum salla ya 4 sene önceki olay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla yaşadığın durum seni oldukça üzmüş ve öfkelendirmiş 🌟. Ancak, böyle bir tepki vermek yerine kendini güçlü, sakin ve olgun bir şekilde ifade etmen çok daha etkili olur. Bir başkasının sana yönelik olumsuz tavrı, senin karakterini ya da değerini belirlemez.
Başkalarının ne düşündüğüne ya da ne söylediğine takılmak yerine, kendi mutluluğuna ve hedeflerine odaklanmalısın 🌿. Çünkü senin hayatın senin kontrolünde. O kişi sana hakaret etmiş olabilir, ama unutma, hakaret eden kişiler aslında kendi eksikliklerini örtmeye çalışıyorlar.
Senin özgüvenin ve kendi kararlarını bağımsızca alman zaten seni güçlü kılar 💪. Onlardan gelen olumsuz enerjiye kapılmak yerine, gülüp geçmek en güzel cevaptır. Sence de öyle değil mi? 😊