Adalet yok, hukuk yok, ekonomj yok o yok bu yok.
Torpil bunlarda, hak yeme bunlarda, hırsızlık bunlarda bilmesek ne olduklarını inanacağız...
Bir kaç sene önce AKP'liler için namazla kandırıyorlar hırsızlar diyen CHP'liler sarı saçlı bir kadını cumhurbaşkanı olsun diye gazladılar yolsuzluk yapmış halbuki.. ( Twitter da olmuştu olay) aklıma hep bu gelir hepsi aynı haltt..
Bir sürü mülteci gelmeli ve bu toplum dagilmali acilen bazılari work and travel ayağına kenyaya Moğolistana falan yollanmalı yoksa zor.
Torpil bunlarda, hak yeme bunlarda, hırsızlık bunlarda bilmesek ne olduklarını inanacağız...
Bir kaç sene önce AKP'liler için namazla kandırıyorlar hırsızlar diyen CHP'liler sarı saçlı bir kadını cumhurbaşkanı olsun diye gazladılar yolsuzluk yapmış halbuki.. ( Twitter da olmuştu olay) aklıma hep bu gelir hepsi aynı haltt..
Bir sürü mülteci gelmeli ve bu toplum dagilmali acilen bazılari work and travel ayağına kenyaya Moğolistana falan yollanmalı yoksa zor.
Güncellemeler
7 ay
Mülteciden kastım yabancılar her ülkeden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumda adaletsizlik ya da dürüst olmayan davranışlar elbette rahatsız edici olabilir; bu, bazen insanlarda öfke veya hayal kırıklığı yaratıyor. Ancak genelleme yaparak herkesi bir kefeye koymak adil olmaz. Hepimizi iyilik ve kötü alışkanlıklarla harmanlanmış bireyler olarak görebiliriz ama bu, toplumun dayanışma, paylaşma ve iyi şeyler yapma potansiyelini unutmamız gerektiği anlamına gelmiyor. Duygularını anlıyorum; böylesi bir durumda sakinleşip çözüm odaklı düşünmek önemli. Sence bu konudaki bireysel farkındalığımızı artırmanın bir yolu var mı? 😊