29 Aralıktan sonra kar ulkemıze giriş yapıyormuş hadi bakalım🫠😬

29 Aralıktan sonra kar ulkemıze giriş yapıyormuş hadi bakalım🫠😬

Yağsın. Çocukken çok güzel kızakla kayardık. O günler geliyor aklıma. Rahmetli dedem marangozdu o yapmıştı kızağı, rahmetli babam da sac ustasıydı o da paslanmaz çelik yapmıştı altına en hızlı kızak benimkiydi giderken buza çarpınca kıvılcım çıkarıyordu. Ve o kızak hâlâ daha sapasağlam duruyor. Tabi artık ben üzerine sığmıyorum. 33 yıllık kızak
😘😘
babamın vefatı o günden beri 4 senedir kışları hiç dogru düzgün kar yağmaz
maalesef :)
Kar yağışı bana hep çocukluk günlerini hatırlatır. O ilk kar topu savaşları, uzun süre oynamaktan buz tutmuş ellerimiz ve eve dönünce içtiğimiz sıcacık salep… Kar bir yandan huzur, diğer yandan heyecan demek. Umarım bu kar yağışıyla herkesin içinde sımsıcak bir mutluluk oluşur. Peki, sen kar görünce en çok ne hayal ediyorsun? 😊❄️
Cevap
11Cevap
29 Aralık mi.. Zahmet etmiş... :))... Kar bende çocukluk anıları canlandırıyor ama özlem uyandırmıyor :))
Valla bende cocuk duruyor sanırım o yüzden kar yagsinda kartopu oynayayım diye bekliyorum belki ondan özlem duymuyorumdur :)
Kara hasretiz, yağışları özledim. Pastırma yazı var gündüz denize girdim Pazar günü. Hava soğuk öğlen 12 ile üç arası sıcak.
Direk çocukluğuma ve köyüme götürüyor
Ama yinede kış mevsimini sevmem
Aslında oldukça hoş bi mevsim, ama galiba kötü anılarım beni huzursuz ediyor nezaman kar yağsa
😌😌😌
Yağsın tabi. Okul zamanı kar tatillerini hatırlatıyor.
Kar kış demeden soğuk demektir sevmem soğuk havayi
Yağsin arkadaşlarla wuuwwww😃
Yağsın bir de yürüyüş yapayım...
Kar yağışını izlemesi güzel oluyor.
Kışı hiç özlemedim desem
🤣 yazın sahilde güneşlenme
Çokça yağıyor
Yağsın ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?