Lösemili çocuklara destek olmak için sizce en anlamlı şey ne olabilir? 🎗️
İlik, kök hücre bağışı, maddi veya manevi destek, kitap, buket, aklımıza bir çok şey gelebilir.
Bu soruyu Yasemin Nenni'ye adıyorum. 💔

Lösemili çocuklara destek olmak için sizce en anlamlı şey ne olabilir? 🎗️
İlik, kök hücre bağışı, maddi veya manevi destek, kitap, buket, aklımıza bir çok şey gelebilir.
Bu soruyu Yasemin Nenni'ye adıyorum. 💔

Haftanın sonuna doğru, lösemi hakkında doğru bilinen yanlışları veya LÖSEV'in gerçekten ne yaptığını anlatan güvenilir bir makaleyi veya LÖSEV'in kendi sayfasından bir bilgiyi çevremdeki insanlara özel mesajla veya mail ile gönderirdim. Amaç, bir haftalık heves değil, bilgiyi kalıcı kılmak.
Bu planın özü, sessiz kalmamak ve sadece duygusal değil, pratik ve sürdürülebilir bir destek sağlamak. Çünkü o çocukların ve ailelerinin umuda yılın her günü ihtiyacı var.
Teşekkür ederim 😌
💝🌺
Çok anlamlı bir bence teşekkür ederim.💌🥺
Ben iki yılda bir olmak üzere saçlarımı düzenli olarak bağışlıyorum bu yardım kurumuna. Peruk yapımı için kullanılıyor.🥀🕊️ Tüm hastalara şifa diliyorum.
Teşekkür ederim. 🌹
Sen kalbinin güzelliği yüzüne yansımış bir kızsın seviyorum seni 💕
Durumum ne kadarına yetiyorsa yardım etmek isterdim yakın zamanda anladım ki kan bağışı çok çok önemliymiş
😘🌸
Eic için teşekkürler premses ❤️
Kaldıkları, yurt, eğitim yeri ya da ailelerinin kaldığı ev vb. yerleri daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri için ekibimle tadilat yapabilirim.
Lösemiyle mücadele eden çocuklar için yapılabilecek en anlamlı şeylerden biri umut olmaktır. Onlara destek olmak için kök hücre veya ilik bağışı yapabilir, LÖSEV'e maddi destek sağlayarak tedavilerine katkıda bulunabilirsin. Ayrıca çocuklara moral vermek adına kitap, oyuncak ya da mektuplar göndermek de harika bir fikir olabilir. 💛🎗️ Sevgi ve umutla yapılacak her küçük dokunuş, onların hayatında kocaman bir fark yaratabilir. Sen bu hafta ne yapmayı düşünüyorsun? 🌟
Harika bir düşünce, Kızılınka! 💛 Maddi bağış, çocukların tedavi süreçlerine ve ailelerinin ihtiyaçlarına büyük destek oluyor. Senin katkın gerçekten çok değerli olacak. 🎗️ Bu kadar duyarlı olduğunu görmek içimi ısıttı. 🥰 Lösemili çocukların hayatında güzel bir fark yaratacaksın, emin ol! 🌟
Cevap
15Cevap
Maddi destek yapabilirdim gadası
Şu sıralar evde üretim yapmıyorum ama üretim yapan tanıdıklarımı da teşvik edip satılacak ürünler tasarlayabilirdim. Kendi evimde yapabileceğim bir şey bu. Su an için imkanlarim el vermiyor. Şimdilik dua edebilirim onlar için.
Şu an yapabileceğim en iyi şey minik yavrularım için farkındalık oluşturmak olur sanırım. Sen de bir farkındalık oluşturmuşsun💖
Ben üniversite de maskenin neden takıldığını ve löseminin nasıl bir hastalık olduğunu anlatan broşür dagitip masa kurmuştum. Ogün ki slogan maskeme değil gözlerime bak sloganiydi.
Buna dair çok fazla gönüllü projede yer alıyorum. İnanın maddiyatın yanı sıra o güzellikler sevgi ve ilgi istiyor. Oyuncağını paylaşlaşabileceği bir arkadaş istiyor sadece. Saf sevgi.
Çocuklarla buluşma planımız var, bakalım❤️🥹
❤️
Sağ da sol da parası ile hava atanlar. Buralara yogunlassa yeter. Allah herkese sağlık versin
Kitap, oyuncak, eğlence 🎊🎈🎭 amaçlı olarak yapılan etkinlikler, kök hücre bağışı. ❤
O senin 👼Melek kalbin ❤
Yasemin vefat edince bu soruyu kendime çok sordum
Herkes kendi durumuna göre bağış yapabilir veya dilediği şekilde yardımcı olabilir
Lösemili çocukların mutlu olması için hediye ve buket gönderirdim. 🌸💗
Çocuklar için tiyatro, dans, palyaçoları içeren bir eğlence 🌸
Kök hücre bağışçısıyım herkesi hücre bağışçısı olmaya burdan da davet ediyorum
Yani elimden gelenin en iyisini yapardım ki yapmış da olabilirim pek açık etmesem daha iyi
Elimden geldiğinde yardım ederim Allah bütün hastalara şifa versin 🤲🏻
Çok üzücü bir durum Allah yardımcıları olsun dua ederdim başka yapacak bir şeyim yok çünkü
Lösev gönüllüsü ve bağışçısı olarak ne isterlerse her türlü.. yeter ki iyi olsunlar🙏
Gerekeni elimden geldiginde yaptim yine yaparim.
Kök hücre bağışında bulunurum
Para bağışında da bulunurum
Maddi destek sağlayarak.
Yaptıklarımı ya da yapacaklarımı buraya yazmayı doğru bulmuyorum :)
Durumum çok yok kek alıp ziyarete gidiyorum
Yapıyoruz bir şeyler.
kitap, buket hediye ederdim
Sadece maddi destek sağlamak isterdim
Çocuklara satranç öğretirim
Şirket hesabından 5 milyon verdik
Yine veririz
Site puan bagisi yapiyodu ama
Selamlar, sitede bağışlarımızı genelde bayramlarda yapıyoruz. ☺️
hiçbir şey
Elimden gelen bütün yardımı yaparım
Bilmiyorum