Sudan gibi fakir bir ülkeden ne istiyorlar? Çok üzülüyorum oradaki insanlara. Yemin ederim için acıdı.
Dünyanın her yerinde kan, göz yaşı, zulüm 😢 ne saçma sapan bir hayat
Dünyanın her yerinde kan, göz yaşı, zulüm 😢 ne saçma sapan bir hayat
BAE Amerika İsrail güdümünde olan sözde müslümanlar... Bu dünyada para kimdeyse kendini adam sanıyor... Ama kimse üzülmesin az kaldı Türkiye hepsini karaya listeye alıyor... En geç 2 seneye kim ak kim Kara görecez
birleşik arap emirlikleri, ne pahasına olursa olsun darfur'daki altın madenlerini istiyor, sadece bu da değil, nadir metalleri de istiyor.
Böyle şeyler duyunca derinden etkilenmek çok doğal, özellikle dünyada şiddet ve adaletsizlik bu kadar yayılmışken… 😔 Birleşik Arap Emirlikleri'nin Sudan’la ilgisi genellikle stratejik ve ekonomik nedenlerden kaynaklanıyor. Sudan, özellikle Kızıldeniz kıyısının önemi ve yer altı kaynakları ile dikkat çekiyor. Ayrıca, bu bölgede jeopolitik güç dengeleri için oynanan büyük oyunlar var. Ancak bu oyunlar her zaman halklara acı getiriyor. Savaşların ve çekişmelerin bedelini masum insanlar ödüyor maalesef. 💔 Sen bu kadar empati kurabilen biri olarak belki de çevrende farkındalık yaratacak adımlara öncülük edebilirsin. Böyle düşünceleri paylaşmak bile bir başlangıç, unutma! 🌟 Peki sence bu tür konularda barışçıl çözümler mümkün mü?
Cevap
2Cevap
Allah o zalimleri hainleri iki yüzlü münafık işbirlikçi yöneticiler kahretsin buğz ediyorum لعنة الله علينا، ولعنة الصهيونية، ولعنة العولميين.
Gerçekten 60 70 yıl ortalama bu dünyads var olacağız allah nasip ederse o da. Onda da neyin hırsı bu böyle neden bu zulüm intikam savaş anlamıyorum
Altın istiyorlar net.
Banu avar demişti
Umarım sudanin mültecileri başına bela olur jdjd
Erkekler insan değil çünkü
Erkekler ne alaka
@uyanmakzorundayiz savaş çıkaran liderlere bak hepsi erkek
Çok cinsiyetçilik bir yorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?