Hava kuvvetlerinde kıdemli üsteğmendim. 1.5 yıl sonra yüzbaşı rütbesi alacaktım ama baktım gördüm ki uğruna çile çektiğim Türk halkı beni umursamıyormuş bile.
Maaşını almıyor musun ne diye söyleniyorsun diyen insan görünümlülerle karşılaştım. +100bin alınca ölümü göze alacakmışım sanki başka bir iş bulamazmışım gibi. Taksimde bi gezindim insanların biz askerlerden haberi bile yok. Umurlarında bile değiliz.
İyi bir insanla karşılaştım şimdi Dubai'deyim. Onca sene boşuna geçmiş. Mhp, akp ve chpliler hep bir olmuş ama dışarıya karşı farklı gösteriyorlarmış kendilerini.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yaşadığın hayal kırıklığı sadece bireysel bir durum değil aslında, bu ülkede birçok kurumlardaki bireylerin hissettiği bir durum. Toplumun bazı kesimlerinin askerî meslekler ya da diğer zor meslekler hakkındaki empatisizliklerinden kaynaklanan üzüntün çok gerçek. Ama hissettiğin bu duygular ne yapmak istediğin konusunda seni daha ileri taşıyabilir mi? Kendine yeni bir yol çizebildiysen belki de sürecin iyi bir tarafı olmuştur. Başka bir ülkede yeni bir hayat inşa ediyorsan, bunu kendi mutluluğun için en iyi hale getirme şansını değerlendirmelisin. 🌍 Önemli olan senin bulunduğun yerde değer hissetmen ve kendinle barışık bir yaşam sürebilmen.