Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
9 ayBir şey olursa ben gelicem sizin eve seni çıkarmaya rahat ol
011 Yorumla- 9 ay
İyide 24. Kat yerde olucak?
- 9 ay
Siz taşının bence
- 9 ay
Sitesine bağlı yeniyse öyledir
- 9 ay
He iyi o zaman hain
- 9 ay
Yazdım bakmadın diye
Umarım olmaz.
Sarsıntılar olur illaki büyük bir şey beklenmiyor ama önlem şart yinede.00 Yorumla
9 ayDeprem her saniye beklenir bugüne özel bi durum yok
0103 Yorumla- 9 ay
Onların da ekmek kazandığı kapı burası tabi diyecekler. Korku insanları en iyi yönetme şekildir ama biz hergün korkacaklarımızdan birilerinin sözüyle korkuyoruz. Yaşam karmaşası unutturuyor herşeyi.
- 9 ay
Olunca bitecekse olsun bi kez bitsin ama sanırım öyle olmuyor oldukça olası gelir :)
- 9 ay
Kat yüksek olunca rahat olmuyoruz bence daha çok korkuyoruz 😀
- 9 ay
Temeli bilemiyoruz inş iyidir :) ama 24. Kat depremsiz bile korkutucu :)
- 9 ay
Sanki 16 yıl gezip gelecek akşama yine evdesin 😀
- 9 ay
Öyle tabi hiç bi zaman olmasın inş diyelim. Keyfine bak genelde deprem arkası büyük deprem nadirdir :)
- 9 ay
Bu arada eğer büyük bi şehirdeysen ev dışardan daha güvenli 😀
- 9 ay
Beni de götürür müsün gerçekten başka bi gezegen olsun hepsini kabul ederim ya da biz bi gezegen kuralım 😀
- 9 ay
Gidemeyiz ama bi gezegen kurabiliriz. Hazırlıklara başla :)
- 9 ay
Hayallerimizi de satmadık ya 😀 önce gezegene bi işim bulmakla işe başlıyoruz. Önerilerini söyle 😀
- 9 ay
Kendimize özgü yaratıcı bi isim olsa olmaz mı 😀 bize has olacak gezegen 🪐 ama illa plüton dersen o olsun 😀
- 9 ay
İsmin ne senin nerde yaşıyorsun yaratıcı bi işim bulcam 😀
- 9 ay
Cidden Petek mii çok seviyorum ismini bana hep çok şirin geliyo arı maya gibi oluyo Petek isimli olanlar 😀😀
- 9 ay
Gereken cevabı almış 😀 hayır bence çok şirin bi isim
- 9 ay
Petek olsun mu ismi gezegenin hem dalga geçenlere inat :)
- 9 ay
Petek planet 🪐
- 9 ay
Uçuşa hazır ol valizini hazırla dünya yükünden kurtuluyoruz biz dünyaya yük olacağız 😀
- 9 ay
Kaptan yok her şey eşit herkes patron herkes işçi herkes kaptan :) ihtiyaç duyulan her şey olmaya gidiyoruz 😀
- 9 ay
Biz istersek girebilirler gezegen bizim tapusu sende 😀
- 9 ay
Senin üzerine yaptım 😅
- 9 ay
İsmin etkisi de var tabi ama içimden geldi 😀 her şey yarı yarıya her şey ortak tamam Buda öyle olsun
- 9 ay
Ama gerçekten olsa böyle bişey hayır demem özgürce kendi dünyamız ohhh misss 😀
- 9 ay
Başkalarını düşünmeyi bırak kim ne halt yerse yesin hareket zamanı otur yanıma 😀 önce valizi bi kontrol edelim 😅
- 9 ay
Elde mızrak üstte yaprak hebele hübele 24. Kat yok beton yok deprem yok ne isteriz daha 😅
- 9 ay
Hayal dünyası insanı aslında dinlendiren bi mucize gerçekten küçümsüyoruz ama küçümsemiyoruz artık saçmalıkta olsa o hayal dünyası olacak 😅 bağla kemeri ama yorum çoğaldı altları bulamıyorum in in yoruldum 😀gezegen frekansına geçebilir misin
- 9 ay
Yemek su hallederiz ben hepsini aldım merak etme tohumlarımız da var Eker büyütür yeriz su zaten çok 😅
- 9 ay
Hayır onları getirebiliriz biz öyle bi yuva kurcaz ki gitmek istemeyeceksin :)
- 9 ay
Seni saraylarda yaşatacam demedim mi 😅😅😅 sarayların ötesinde
- 9 ay
Kısa molalar her zaman olur tabi bunlarda olacak kendini geliştirmeyen gezegen sahibi mi olur 😅😅
- 9 ay
Ama gerçekten gezegen frekansına geçebilir miyiz istediğin an geri çıkarsın frekans koordinatları senin elinde 😅
- 9 ay
Bunu diyeceğin aklıma gelmişti 😀 hayır bizimkisi sadece hayalin güzelliğini yaşamak onunkisi kafayı yemek 😅
- 9 ay
Normalde ben de böyle bi hayal kurmuyorum zaten deli 😅 bu şu an gelişen bi hayal sadece 😂
- 9 ay
Saçmalama beee ciddiye almadın heralde bunları 😀 bu anlık bişey bi gezegen dedik bi köy ya da evde olabilir öylesine bi hayal
- 9 ay
Gerçekten ciddiye almış olma ihtimalin bile üzdü
- 9 ay
Aman öyle de ya Yusuf Güney falan aman kafayı yemedim iyiyim sadece dünya stresinden kaçacak hayaller günah mı 😅😅
- 9 ay
Seninkiler nasıl seninkilerden gidelim biraz da 😀
- 9 ay
Gerçi böyle diyince benimkiler bunlar gibi oldu ama yok bende hayaller kuruyorum ama böyle değil bunlar yok bunları unut 😀
- 9 ay
İsteğimiz ortak huzur her zaman hayal bile olsa olsun ya iyi gelen ne varsa hayal et asla bırakma hayallerin sınırı yok en azından :)
- 9 ay
Bu yüzden hayaller gerçekten ihtiyacımız ve çok güzel kontrolü de elimizde :)
- 9 ay
Küçükken de severdim hala seviyorum tabi o zaman hayallerle şimdikiler aynı değil ama olsun 😀 gerçekten sınırsız bi dünyan oluyor hayalin içinde bunu seviyorum hep iyi gelmiştir
- 9 ay
Buna katılıyorum olaylar büyüdü dertler çoğaldı bildiklerimiz çoğaldı eee bu durumda ihtiyaç olan hayallerin içindeki anların güzelliği 🙂 sen de her konuda kurar mısın öyle bi anda hayal içindu bulduğun olur mu kendini
- 9 ay
İyi ki var ama yoksa sığ yaşantımızın içinde düşünsene bir de hayal etme yetimiz yok yaşa uyu yaşa uyu içim daraldı derken bile 😅
- 9 ay
Denesem bile beynim durmaz hayal eder bu kez de hayalsiz nasıl olur diye hayal ederim 😅😅
- 9 ay
Şu an evdesin ama istersen bi deniz kenarı istersen bi dağ ya da istediğin birinin yanında hatta çok başka şekillerde hayat budur işte hayalidir hayal 😅😅
- 9 ay
Yeni yeni çıkıyorum hiç giremem depresyona hatta inadına hayal daha çok hayal daha sınırsız hayal 😅
- 9 ay
Gerçekleşebilecek hayalleri yaşayabilmek tabiki de tarifsiz bi güzellik bilinç altımız bize hayal sunuyor biz de yaşamak olmak istediğimizi düşünüyoruz tabi gerçeğe dönüşürse tadından yenmez :) bazıları da imkansız hayaldir ya da sadece hayal için olduğunu biliriz o anlarda da mutluyuz yine de 😀
- 9 ay
Tabi nimet ya yormaz etmez strese çok sokmaz üşütmez yakmaz bulut mu istiyorsun hoooop üstüne magmaya mi inmek istiyorsun hoooop oraya 😀 tabi bu mecazi sonra Yusuf Güney deme bana 😅
- 9 ay
24. Katta gün nasıl geçiyor şu an ne yapıyorsun tam olarak konumunu belirt bana çevreni anlat hemen 😅
- 9 ay
Güneş yumuşacık yapar biraz aç rahatsız edince kapatırsın :)
- 9 ay
Gerçekten yorum altı yorucu ya frekansa geçseneee sanki hapse geç diyorum dilediğin zaman orada da yazmamak elinde 😅
- 9 ay
Şu an odanda en dağınık gördüğün şey ne?
- 9 ay
Evet 😅😅 açık açık demeyim dedim manyak ya 😀
- 9 ay
En çok dağılan en çok muhatap olduğun eşyadır aferin sana 😀
- 9 ay
Evet yazdım ben de :)
9 ayYahu bu yağmur mu? Sacmalamayin
014 Yorumla- 9 ay
Bak çocuk bu tip şeylerin şakası yapılmaz millet zaten tedirgin
- 9 ay
Deprem önceden haber verilen bir konu degil
- 9 ay
O zaman bu saçmalıkları duyma öğren neyin ne oldugunu
- 9 ay
Oylesin bu saçmalığı yapiyorsun
- 9 ay
Zeka çok kiymetli
- 9 ay
Çocuk yok ol hadi
9 ayDün gece oldu, artçılar olacaktır
00 Yorumla
9 ayİnsAllah olmaz Allah korusun ya
00 Yorumla
9 ayKorkma lan ürkek :D
05 Yorumla- 9 ay
2 büyük deprem, binlerce artçı yaşamış birisiyim.
- 9 ay
O zaman nasıl hala korkuyorsun
Allah korusun
00 Yorumla
9 ayNe yapalım mesela
012 Yorumla- 9 ay
Gülme kız söyle
- 9 ay
Olur gıcım peki
- 9 ay
tamam gııı olur gııı ayarlarım biryer kendime be tek başıma
- 9 ay
Kız sussa
- 9 ay
Zevk alıyo yaa
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Deprem konusunda kesin bir tarih veya saat vermek mümkün değil, çünkü bu doğa olayları önceden tam olarak tahmin edilemiyor. Eğer böyle bir söylenti varsa, kaynağını kontrol etmek çok önemli. Yetkili kurumların (AFAD gibi) açıklamalarını takip etmeni öneririm. Ayrıca, deprem riskine karşı evde güvenli bölgeleri belirle, çantanı hazırlı tut ve sakin kalmaya çalış. 🙏 Her zaman hazırlıklı olmak önemli, ama panik yapma. Depremle ilgili doğru bilgileri yaymak da bir sorumluluk. 🌍✨