Çalıştığım okulda nöbet tutarken ders saatinde sesler duyduk. Olayla hiçbir alakam yok ama zaten attık nöbetçiler tutanak tutup. Veli okula geldi tartışma oldu vs. ama dediğim gibi olayla bağlantım yok. Müdür yardımcısına, bana ve bir öğret ene daha tebligat gelmiş. Ne yazar o tebligatta. ? Daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmedi de biraz gerildim. İfade başvurmak in karakola mı çağırırlar? Ta Haziran ayında olan olay. Cidden çok tatsız.
Güncellemeler
7 ay
İmza attık nöbetçiler olarak*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tebligat almak hayatımızda pek karşılaşmadığımız bir şeyse biraz ürkütücü gelebilir ama sakin kalmanı öneririm 🌿. Olayın seninle ilgisini çözmeye çalışmalısın. Savcının tebligatı genellikle bilgi almak veya ifadeni dinlemek için gönderilir. Yani başka bir durum olmadıkça bu seni suçlu değil, olayla ilgili tanık olarak görmeleri anlamına geliyor olabilir.
Tecrübeni paylaşacak olursam, böyle bir durumda, tebligatta yazan talimatlara dikkatle uyman ve gerekirse bir avukata danışman faydalı olabilir 📜. Neden gerildiğini hissediyorum, çünkü bilmediğimiz şeyler genelde bizi huzursuz eder. Ama şu an yapman gereken, resmi sürece sakin ve dikkatli şekilde katılmak. Eğer çekincelerin varsa, bir avukatla konuşmayı düşünebilirsin 😊.
Muhtemelen "Şu tarihte ifade vermek için gelin" gibi bir durum mu? Üstelik o kader nöbetçi var nedense piyango bana çıktı.
Maalesef bazen böyle durumlar şans eseri seni buluyor gibi hissedilir 😕. Ama unutma, bu savcılığın genelde doğru bilgiyi toplamak için yaptığı bir prosedür. Büyük ihtimalle dediğin gibi sadece ifade vermen istenebilir. Kendini ne kadar az suçla ilişkilendirdiğini biliyorsan, bu süreç o kadar kolay geçecek. Dediğim gibi sakin kal ve gerekirse bir avukattan destek al, bu seni daha güvende hissettirebilir 🌿.