ՏҽӀɑʍՏ ♡
Fark ettiniz mi? Kadınları ne kadar bıktırdılarsa hiç kimse bedelli yaparız demedi, herkes bavul hazırlayacak kıvamda.

ՏҽӀɑʍՏ ♡
Fark ettiniz mi? Kadınları ne kadar bıktırdılarsa hiç kimse bedelli yaparız demedi, herkes bavul hazırlayacak kıvamda.

Aynı soruyu yine görmüştüm sitede. Gerçek olmayacağını bildiği için rahatça atıp tutuyorlar. Rütbeli olup meslek olarak yapanlar hariç 2 gün dayanabilecek kadın yoktur. Askerlik başlı başına gereksiz vakit kaybıdır, hayata geç kalmadır. Profesyonel askerlik dışında zorunlu askerlik kaldırılmalıdır. Hele günümüz şartlarında kimsenin komutan egosu tatmini için kaybedecek 6 veya 12 ayı yoktur.
Aynı soruyu daha 100 kere görürsün çünkü gündem bu kdjd
Ya hiçbir şekilde değerlendirilmeyecek bile. Bir tane dengesiz eğlencesine dilekçe yazdı ve bu duyuldu diye gerçek olacağını sananlar var shfkffjk oturun oturduğunuz yerde, tez zamanda erkeklerin de kurtulması dileğimle 😂
Allah aşkına dünya genelinde totalde 200 ülke falan var. Bunun 22 ülkesinde kadınlara Askerlik uygulanıyormuş. Türkiye'nin IQ'su o kadar düştü ki oran bile hesaplayamıyorlar ya da işlerine gelmiyor 22/200 demek 1/10 demek bu da %10'a tekabül ediyor. Kadının doğası gereği narin yaratıldığını bilen %90'lık aklını çalıştıran kesimden olmak varken %10'luk aklını çalıştıramayan kadın düşmanı kesime uymayı tercih eden bir Türkiye'den 🤏🏻 şu kadarcık umudumuz yok artık. Ulan 9 ay sonra kalbi atan 3 4 kg canlıyı ve ona sahip olmak için döngü gereği her senenin 12 ayı karna giren sancısını da devlet babaya versinler bakayım n'oluyor hani eşitlik ya mevzumuz
Olmayacağı için rahatlar Kadınlar istiyorlarsa gönüllü asker olabilirler niyeti olan bavulu hazırlamışken gidebilir izne ihtiyacları yok kadınların zorunlu asker yapılması dinen caiz değil yani meclisten zaten geçmez o anayasa okucaklarına Kuran okusunlar
Beyin mi var Türk Kızlarında Askerligi ne zannediyorlarsa gerci Türk Kızları lafta meşhurdur Alman Kızları bile gecemez Türk Kızlarını lafa gelince bir ton sallar ama icraaatta bir tanesini göremen
Ulann haa keske gercek olsa ds klavye basinda atip tunlari görsek ne guzel olur
Cevap
34Cevap
Bu biraz askere gitmeden önce orada kalmayı düşünüyorum keşke asker olarak kalsam deyip 3 ay sonra kesinlikle istemiyorum bitse de gitsek diyen tiplere benziyor.😃
Aksiyon yok, heyecan yok, fuzuli bir kalabalık gibi mantık dışı şeylerle uğraşıyorsunuz olmadık tiplerle aynı ortam kalma zorunluluğu vs. Askerlik eskidenmiş profesyonel askerlik çıktığından beri askere gidenler angarya işlerle uğraşıyorlar atıp tutanlara inanmayın. sjs
Bizim de askerlik anılarımız olmasın mı
Klavye başında yazılanlarla gerçekte uygulama arasında çok fark vardır. Bu şu kadar maaş veriyorum çalışan yok diye dert yanıp çalışmak isteyenler olunca 180 derece dönenler gibi.
Fotodaki kadın makyaj yapmış zaten askerlikte böyle bişi olmamalı.
Makyaj yoksa biz de yokuz djfja
Böyle her zıkkıma ben yaparım ben ederim ben güçlüyüm bilmem diye atladıkları için erkeklere yan gelip yatmak kaldı geriye. Çalışıp ev geçindirmekten aciz oldular. Onu bile kadından bekliyorlar. Yakında kaşığı bile ağızlarına biz götürürüz.
Konuşşşş arkandayım :D
Senin nasıl bir asker olacağını merak etmiyor değilim. 😂sjdjksjd Kamuflajlı botlu felan hayal ettim de bi an.😂 Acaba tırnakları uzun tutmaya felan izin verirler mi kızlarda. Vermezler bence bunu da merak ettim bak.😅
Bakım olmazsa olmazımız kırmızı çizgimiz :D sigara da yasak ama bütün numaraları öğreniriz biz
Sigara yasak değil.
-Asker iştima.
+Sen. Ama komtiş bi dakika ojelerimi sürmedim daha.🤭
Komtiş nedur ha buraya :D biz oje işini saniyeler içinde hallederiz icabında
Vay arkadaş askerde bile süslülüğü bırakmıyorsunuz. Ben artık anlamaya çalışmayacağım kadınları mümkün değil çünkü siz başka bir seviyesiniz. 😂
Biz girdiğimiz her ortamı çiçek bahçesine çeviririz djdj
Bi benim bahçemi çeviremediniz. Toprağım çorak sanırım. 🤔 dkdjjf 😂
Kendi kendine problemi çözdün 🤌
😂😂 kendimi övmek gibi olmasın güzel çözerim.
0.06-0.10
Gidelim ya iki üç terörist pataklar stres atarız 😂
😅😅
O kadar kadın aynı yerde silahlı bide kesin iç savaş çıkar birbirleriyle didişmekten gitmesinler sakın
Erkekler olmayınca kadınlar didişmez dkfk
Orada da erkekler var
Boş beleş konularla Çok güzel gündem değişikliği yapılıyor ülkemizde tek sorun kadınların askerlik yapmaması sanki
Neleri konuşalım isterdiniz djfj
Rojin ya da Ahmet Minguzi cinayetleri olabilir ya da İsrail’in Kıbrıs planı daha neler neler var😃 Kadınlar gerekirse askerlikte yapar zaten bundan kimsenin şüphesi yok ki ama içi boş gündem yaratılıyor
Biz o konuları salmayız efenim
Adammm yaaa👏
Zorunlu askerlik bir dayatmadir. Anayasanin 24, 72 ve 90 nci maddelerine aykiridir. Devletin pozitif yukumlulukleri geregi kamu alternatifi sunma zorunlugu vardir ki bu 72. md ile mumkundur. İnsanlar o kadar egitimsiz ki kendi Anayasanini dahi bilmiyor ve kadinlarin zorunlu askerlik yapmasi konusunu tartisiyorlar. Ayni kitle ülkedehukuk olmamasina dert yaniyor halbuki daha Anayasasını okumamış!
Bekara kari bosamak kolay diye atasozu var ya o hesap😅Olmayacagini bildikleri icin boyle konusiyolar 😀
Niye kadın askerler zaten var :D
Zorunlu olsun da goreyim 😀
Biz sizin gibi ağlamayız
İnandim 😀
Ya olmayaca bir olay bile bu kadar saçma bir şekilde gündem yapılıyor ya gerçekten pes, bu erkek kadın kavgası nedir böyle her olayda, her konuda sidik yarıştırma. Yok arkadaşım devlette böyle bir şey söz konusu dahi değil zaten askerlik olması gerektiği gibi düzenli profesyonel ordu sistemine geçti.
Hergün birbirinizin kamuflajınıza laf atar durursunuz 🙂↕️🫡
Niye hepsi aynı djd
Hazırla bavulunu trye gel ordan konuşmak öyle kolay atla trye gel askere götürcem seni 👹
Ben türk vatandaşıyım alooo
Alamanyada yaşıyonn ama atla gel hadiii 🥳
:D böyle bir şey olursa mecbur gelecez kdfk
Selamün aleyküm Kadılarımızda Nene hatun kanı var ne sandınız 😂
Hee var djfj
Acemi birliğinde isyan eder bunlar bir ay boyunca yıkanmamış kamuflaji üstlerine giydiklerinde 😂😂
Ben bedelli yaparım o ortamdan sıkılırım djdj
U dönüşü gördüm sanki 🤣🤣😂
Uberlik böyle bir şey dkfk
Yalnız uberde olsan 21 gün öyle olacak 😂😂
Olsun :D bize hayat çok çektirdi, kıyamazlar orada dnfj
Tabi kıyma -zlar😂🤣😂
Biz erkekler gibi acımasız mıyız jsdj
Kadın komutanlar daha acımasız oluyor demedi deme 🤣🤣
Size karşı öyleler onlar djdj
Ah bi yasa çıksa da görsem sizi 🤣🤣 ya da vazgeçtim sonra askerliği bizde yapıyoruz diyip çocuğu da bize dogurtmaya çalışırlar 🤣🤣
Cidden siz neye yarıyorsunuz o vakit djfj
Hiccc tabi canım 😂😂
Çok saçma kadın zarifliğini unutmuş resmen her şeyi yapmak zorunda değiller.🤣
Aslında saçma ama kaçacak delik arıyoruz djfj
Kuşlar beni de alınnn 🤣🤣
😅 bak işte dkfk bir yer bulalım bunlardan uzak
Bulalım güzel bir yet
Bi ben değilmişim vallahi bu ne aşk ya... Sıkılınca bavul toplayıp gidiyorum ztn
😅 benim de gidesim var aynı birliğe düşer miyiz dkfk
Kadınların askere gitmesine en çok erkekler sevinir :D
Kadınlar askere mi gidiyor, noluyor yahu? Burada kadın asker soruları görüp duruyorum…
Kadınkar askere gitse bedelli yapmaz. Farkında mısınız kimse bedellinin b sini konuşmadı hdhdjdjdj
Evet sjfj
Shjsjsjsjs çünkü kadınlar koşarak gider erkekler korkak
Gideriz dimi ya 🧌
Tabi kızım ne sandın
Demede evet yine her zamanki gibi k*c büyütüp erkeklere saldırılar. Zorunlu olsa banka da kuyruk olur aw hahaha Bunları görünce İsrail kadınlarına daha da saygı duydum
Katılmıyorum. Ülkemizdeki kadınların çoğu gündemi takip etmiyor. Yoldan geçen 10 kadına "kadınlar da artık askerlik yapacakmış bilginiz var mı" desek bilmediklerini söylerler.
Gidin de görün ebenizinkini 😂
Askerde adam ederler belki sizi
Sizi edememişler
Kimliğimiz pembe olsa da Adamım diye dolaşan birçok kişiden daha mavi bir yüreğimiz var işte.
Herşeyin bknu çıkarmaya bayılıyoruz şu asker kıyafetlerini nasıl yapıyorlar onuda anlamadım
Daha iyi ya. Erkolara bebekleri, çocukları emanet edip gideriz sjsjsj
Askerlik vatanı savunmak değil boş yere geçen 6 aydır kızlar da askere gidince anlarlar bunu.
Gaza geliyorlar 🤦🏻 gitsinler de görsünler
Bana göre gündemi toplumu kandırmak yapıyorlar toplum böyle tuzakları göremez oldu
Güldüm sadece 😂😂 aynen keşke çıksa da gitseler görsek
Valla biseksüelim ama askere alıcaklarsa ağzımı açmam giderim
Öyle bişey olursa bende gönüllü gelirim askere 🤣 subay olarak hazırım 🤣
Ülkeye geçmiş olsun bütün abazanlar askere gider... Allah kadınların yardımcısı olsun...
Kadınların asker anıları hiç bitmez bree
Gönüllü olarak mutfakta görev yapmak için olabilir
Valla bıktık ya, gösümü açıyorum karınşarın askerlik mevzusu, kapatıyorum aynı bezduk da
Gel desinler durmam giderim askere.
erkeklerden daha da ii yaparız biz.
İlk bir haftadan sonra görürüz bi gitsinler hele jdjsjs
Ben gidersem kalırım dönmem sjdj
Bak gidersem dönmem moduna bile girmiş :D iş şartlarını araştıralım sjdj
😅
Hiç teklif etmeyeceksin sandım 🥲
Olmaz değil mi? 🥺🥺
Bi gidinde görün ebenizin anamurunu 😂😂😂😂😂
@gecekusum3434 giderükk nolmuşkine djdj
Gidin gidin
Ayy bunu bile kıskanıyorlar ndjfa
Çekemiyorlar xjjx biz daha güzel askerlik yaparız diye
Evli ve cocukluları almıyorlarmış dogru mu
Öyle bir şey de varmış evet djd
Valla biz gitmeliyiz :D bekarız çocuk da yok djfj
Kaçırırız biz seni djds
:D tamam
Gidilecekse kaçarı yok bu işin 🤣
Kaçmayız ndfj
Kaçmam para falan ödemem giderim 😅
Gideriz beni de al
Senle güzel olur bak 😅
Birlikte 🩶😏
Kesinlikle 🫠😘
Hele bir gece koguşta yatında burada efelenenlerle ikinci gün bi daha konuşalim binlerce yorum yağar keşke bedelli yapsaydım diye😂
Abi çok saçma yorumlar yapmışsınız cidden gülünçsünüz ya erkekler kadınların çektiği hangi sıkıntıyı çekiyor bana söyler misin? Mevzu burada askerlik falan filan da değil mevzu burada birilerinin kadınla erkeği aynı konuma koymaya çalışması. Madem herkes eşitlik de eşitlik diyor o zaman karının 9 ay bilmem kaç kilo olan senin çocuğunu karının karnından alalım senin karnına koyalım otur sen doğur emin ol karın 9 ay o sıkıntıyı çekmemek için askere de gider Şu Türkiye'deki erkeklerin ciddi anlamda sorumluluklarını aşırı abartma özelliği var sorumluluk alamıyorsunuz
Haftaya saçları kestirelim bakalım djdh
Asla jddj
Uçlarından djdh
Hele bi is ciddilessin bedelli patlamazsa neyim insan insandir kadini erkegi farketmez bedelli patlar helede verebilecek parasi olnlar. Garibanlar mecbur gidecek olan yine garibana olacak
Siz gidin annem beni göndermiyor😪
Evet dört gözle bekliyorum.
Bktık gitsek de kurtulsak sjx
Onlar askerliği bilmiyolar ondan yjjy
Gitmenize gerek kalmaz merak etmeyin
Ciddi ciddi kadınlar da mı askere gidiyor ya
Hadi gözün aydın bedelli çıktı
Vatanın kadını erkeği olmaz lafa gelince kadınlar eşitiz demeyi biliyor o zaman demeyecek bende bir kadın olarak yazıyorum bizde askere gitmeliyiz
Teşekkür ederim kötü amacla yazmadım bende kadınım doru sahibine demedim bu soruyu sağlığı yerinde olan herkes gitmeli😊
Kadınlar ve erkekler eşit değiller ve olamazlar.
Kim üstün
Biyolojik, duygusal, hatta düşünme biçimi olarak farklar var. Bana göre eşitlik demek, aynı olmak değil, değer olarak aynı ölçüde önemli olmak demek. Bir taraf “daha üstün” değil. Birinin sabrı, diğerinin gücü; birinin sezgisi, diğerinin mantığı gibi… birbirini tamamlayan iki kutup gibi aslında.
Astımım ve psikolojik sorunum var gidemem ki
Yakışıklı komutan bulma işi 💅🏼
Etme eyleme jddj
O bizi bulamadı biz onu bulacağız hahshhd
😅 o bize gelmiyorsa biz gideriz aynen kdfj
Kombinler çok iyi değil ama yinede siz bilirsiniz
Hiç hazır değilim ya
fark ettim shdhjfj
Geliyorum ben
Boş muhabbet.
Ben gidemem ya 🥲
Kdkdkdkdkd öyle oldu