Çocukları zindana atıp akli dengelerini kaybedene kadar işkence eden, katleden bu lanetli kavme karşı kininizi diri tutun. Tüm dünya bu aşağılık kavmi dışlıyor, bizim işi daha ileriye taşıyıp organize bir şekilde şiddetle karşılık vermemiz lazım

Çocukları zindana atıp akli dengelerini kaybedene kadar işkence eden, katleden bu lanetli kavme karşı kininizi diri tutun. Tüm dünya bu aşağılık kavmi dışlıyor, bizim işi daha ileriye taşıyıp organize bir şekilde şiddetle karşılık vermemiz lazım

Öyle ama Yahudileri ikiye ayırmak gerekiyor. Siyonizm yanlısı Yahudiler ve Siyonizmi reddeden, İsrail'in zulmünü boykot eden Yahudiler... Her Yahudi bir değil... Mesela Siyonizmi destekleyen bir Yahudiye tepkim, herhalde onu hastanelik edinceye kadar dövmek olur. Ama ben Müslümanım... İnandığım Kitap, bana şunu söylüyor:
"Hepsi bir değildir: Ehl-i kitap'tan öyle bir topluluk var ki, geceleri ibadete durup Allah'ın âyetlerini okur, secdeye kapanırlar. Bunlar Allah'a ve âhiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten menederler ve hayırlarda yarışırlar. İşte bunlar iyi kimselerdendir." (Âl-i İmrân 113-114)
Yani iyiyle kötüyü, siyonist ile siyonizmi reddedeni, zulmedenle zulme karşı duranı ayırmak lazım... Ama devletimden de şunnu bekliyorum: İsrail'de asker olup Türkiye'de yaşayan Yahudileri pasaotlarını iptal edip bu topraklardan kovmalarını... İran-İsrail savaşında gördük onlarca Mossad ajanının yaptıklarını... Türkiye'nin aynı hataya düşmeden bunların tümünü tespit edip gerekli önlemleri alması gerekiyor.
Cevap
3Cevap
Benim İsrail vatandaşları ile hiçbir derdim yok, boşuna insanlara kin ve nefret tohumları ekmeyin bu yaptığın çocuksu hareket kanunen de suç.
Hiçbir irtibat kurmazdım sadece Allah'a havale ederdim.
Umrumda olmazdı çünkü israillilerden tırsıyorum nedense
Ve destekçilerinden
Çok şey yapardım
Soysuz biri demekki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?