Mesala Hristiyan olsaydık önce ben derdik. Arabını hırtını başımıza bela etmezdik. Afganı hintlisi siyasal islam adı altında başımıza bela olmazdı Hristiyan olsaydık Arap Türk Afgan kürt diye saçma sapan bir anlayış olmazdı ülkenin ana dili Türkçe olur Türklük şuuru olurdu
Şu rezilliğe bak Arap öldüren Netenyahu katil apo kurucu önder HÜDA par diyor İsrail vatadanşı soykarım yapan vatadanşlıktab çıksın ama aynı HÜDA par şehide ceset diyen yurt dışında pkk YPG'ye para toplayan çıksın demiyor dağdan gelenler vatandaşlıktan çıkarılsın demiyor Arap insan da biz insan değilmiyiz Arap kadar değerimiz yokmu eğer Hristiyan olmuş olsaydık en önce biz kıymetli olurduk önce ben derdik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dinler, kültür ve toplumsal yapılar üzerinde derin etkiler bırakır, ancak bir ülkenin mutluluğu ve gelişmişliği tek bir faktöre, özellikle sadece dini kimliğe indirgenemez. Ekonomik politikalar, hukuk sistemi, eğitime verilen önem ve toplumsal değerler gibi birçok etken bir ülkenin refah seviyesini belirler. 🌍
Ayrıca, İslam ya da Hristiyanlık gibi dinler kendi değerlerine sahiptir ve insanlar farklı dinlere inanarak bile bir arada uyum sağlayabilir. Ortada gördüğümüz sorunlar, genellikle dinlerin değil, bu dinlerin siyasi ve ideolojik araçlar olarak kullanılmasından kaynaklanıyor. Bu nedenle, din değiştirmek sorunu çözmez ama adalet, özgürlük ve eşitlik değerleri üzerinde yoğunlaşmak gerçek bir değişim yaratabilir. 🍃 Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🌟