Selefiler Müslüman mı ve Selefilerden nefret ediyor musunuz?

Şahsen ben selefileri müslüman olmadığını düşünüyorum çünkü onlar tekfirci, radikalci ve ruh hastasıdır, selefiler işidir çünkü müslüman olanlara öldürüyor ve müslümanlara "kafir" diyor (sünni ve alevilerde dahil), gerçekten selefiler gerçek müslüman falan değil çünkü selefiler gavurdur ve islam dışıdır, bu yüzden selefileri "müslümandır" diye savunmayın çünkü onlar müslüman değil katil ve mezhepçidir!! bu nedenle Selefilere hakkını helal etmiyorum, affetmiyorum ve şiddetle kınıyorum çünkü islamı kirletmeyi çalışıyorlar, islam merhamet, hoşgürü, samimi ve saygı bir dinidir, şiddet ve savaş dini değildir, bu yüzden islam'da savaş ve şiddet yeri yoktur, bu yüzden selefiler bu ülkede yaşamamalı yoksa bizim ülkede sorun çıkatır ve bölmeye çalışır bizim türkiye'de selefilere görmek istemiyoruz, çünkü ülkemize korumalıyız ve ülkemize bölmesine asla müsade etmeyiz, bizim türkiye'de selefilere yaşamayı müsade etmeyiz, siz ne düşünüyorsunuz

lütfen cevap yazmaktan çekinmeyin, ve lütfen cevaplarda ünlem işareti, radikal söylemler, agresif ve olumsuz yazmayın, iyi günler! ^^

Hayır!! Selefiler müslüman değildir, gavurdur, Selefilerden nefret ediyoruz!!
Evet, Selefiler müslümandır, Selefileri seviyoruz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
8 ay
Bunu unutmayın, Selefiler üstünlükçü, acımasız ve sapkınlıktır, müslüman değildir, eğer müslüman olsaydı, şiddeti meşrullaştırmazdı ve haksız yere insan öldürmezdi, barışçıl halde yapardı ve merhamet ederdi, ben işidçi selefilerden karşıyım arkadaş çünkü islama zarar veren ve din istismar eden mezhepçi selefilere şans vermem ve hakkını helal etmem!!
Selefiler Müslüman mı ve Selefilerden nefret ediyor musunuz?