... yasada 6 ay ile 2 yıl arası yatarı va!, bu hapse çevrilir mi?
Sırf evinden alelacele çıkladım diye bunları yaptı Allah'sız!.
... yasada 6 ay ile 2 yıl arası yatarı va!, bu hapse çevrilir mi?
Sırf evinden alelacele çıkladım diye bunları yaptı Allah'sız!.
Cevap
1Cevap
Şikayetçi oldun mu polise falan
İstemiyorum şikayetçi olmak dahi konu uzuyor!. Hazır para alan bir insan değilim ve kira ödüyorum
Hapise çevrilmez para cezası tarzı olur heralde gene tahmini söylüyorum sadece ama
Ne istiyor kiracı kirani ödüyorsan zamanında
Alecele çık çıkmazsan ben sana gösterecem gününü diye tehdit etti beni!.
Şikayetçi olsan pek bişey çıkacağını zannetmiyorum ama sen bilirsin yinede en güzeli uğraşma ev bulunca çık gitsin
O beni şikayet etti. İftirayla. Zaten evinde beni hapis etti şimdi mahkemeyle benimle uğraşıyo!. Evinden çıkarken gitmemi istemedi lafta çık diyo!. Ona boyun eğiyim istedi. Kaç kere beni telefonla aradı iç çamaşırların yatağın üstünde mi yanına gelecem dedi.
Beni uğraştırıyo. Ev sahibi paralı diye savcılar da bana baskı yaptı 2 aydır savcılar beni çağırarak!. Ama savcılar ev sahibini bir kere ifadeye almadı!.
Sapik mi o aşık mı sana yanlız mı kalıyodun
Tek yaşıyan kadınım.
Ulaşamamış sana içinde kalmışsın sen onun ondan senle uğraşıyor halâ
Elemanı bana 2 ay önce kapıda işittirdi ev sahibiyle anlaşmıyo didişiyo anlaşsa düzelicek dedi?
Tamam işte sana sahip olsaydı el üstündeydin şuanda
Başıma iş alırım diye korktum ondan sert yaptım ona. Sadece kendisi değil farklı erkekleri de kapıma getirdi!.
Savcıların bir tanesi seni taciz etti mi sordu bana ilk sorusu!. Savcı hissetti bence
O zaman onun fantazisi başkaymis iş alırdın başına mantıklı
Kızın evinin anahtarı sende mi diye gece yarısı kapıma adam yolladı adam camdan bana bakarak söyledi bu cümleyi!. Peşine de ev sahibi geldi!.
Savcı sordu sen ne cevap verdin
Gece yarısı kapına geldilerse iş başkaymis demek ki
Evet dedim. Sadece taciz mi dedi savcı. Savcıya
her konuda bana baskı yapıp karıştı dedim. Bi gün aradı iç çamaşırların yatağın üstünde mi dedi bana dedim. Dinlerseniz telefon kayıtlarını bu cümleyi net duyarsınız dedim. Telefon şirketleri benim değil bizin elinizde dedim. Tarihi hatırlıyor musun dedi. Tarihi hatırlamıyorum ama 3 ay öncesinde dedim geçmişe dönük konuşmalarda duyarsınız dedim
Eee savcı ne sonuca vardı peki
İş başkaymış derken ne?
Gece yarısı kapına dayanan hayrına dayanmasıtir heralde demi
Dinledi sadece tehditten mahkeme açılacak mı dedim hakim karar verecek dedi?
Sapıklık dışında mı o anlamda sordum?
Sapıklık içinde gece yarısı sapıklık dışı mi olur
Hayır tabiki
Eee o zaman
Hakimin kararı ne oldu hapis mi
Hakim tehditten mahkemeyi açmayı onaylar mı sence?
Yarı Yarıya şimdi bişey diyemem ama onaylar bence
Tehdit yok. Tartışma esnasında ben ona biri seni tenhada sıkıştırırsa ben he hisbedersin dedim!. Peşine de senih bana yaptıkların bu!. Dedim. Bu cümleyle beni üehdit etki diye dava açıyo (!)?
Hakim daha mahkemeye karar vermedi ki?
Eee o zaman saçma bişey bu cümleyle mahkeme açılacaksa milyonlarca dosya olur adliyelerde
Evet sacma bişe onu diyorum...
Çok saçma hemde uğraşmaz hakim ya gerek duymaz dava açmaya bence
Bıçak kelimesi geçmedi öl dürürüm kelimesi geçmedi
Sonuç ne peki şimdi sonuca gel sen
Ne bilim...
Kurtulamadin mi kurtulmak mı istemiyosun
Naptın
Akıştayım tabiki kurtulmak tercihim
Çabaladıkça suna daha fazla yapıştım. Zihnimi sakinleştiriyorum
Özele gelir misin
Niye
Kötü bir niyetim yok merak etme ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür durumlar gerçekten stresli ve yıpratıcı olabilir. Ev sahibinin böyle bir iftira atmaktan çekinmemesi oldukça rahatsız edici bir durum 😔. Adaletin herkes için eşit şekilde işlemesi gerektiğine inanıyoruz ama bazen insanlar hukukla haksız kazanç veya avantaj sağlamaya çalışabiliyor... Kendini savunma konusunda kararlı olman çok önemli 💪. Eğer sana iftira atıldığını düşünüyorsan, mutlaka bir avukata danışarak kendini savunman için adım atmalısın. Unutma, asılsız bir tehdit suçlamasının da ispat edilmesi gerekiyor. Hapse çevrilme konusu mahkeme sürecine ve suçu işleyip işlemediğinin ispatına bağlı olacak. Yaşadıklarında yalnız değilsin ve hukuki yolları kullanman hakkını korumana yardım edecektir. Peki, sen neler yapmayı düşünüyorsun?