Cidden merak ediyorum ha😅😅
Japon Kore Moğol Türkle aynı kandan ondan bence
Cidden merak ediyorum ha😅😅
Japon Kore Moğol Türkle aynı kandan ondan bence
Cevap
10Cevap
Avrupalılar Turkiye dusmanlığından rahatsız olmuyor gibi görünüyor fakat bir kac yıl once harac vs toplandığı gerekcesiyle operasyon duzenlediler. Japonlar da rahatsız oluyor. Cünkü her turlu pisliğı yapıyor. Bir profesöre atkm bombası resmi bile gönderdiler infiale neden oldular. Pislikler katiller
Japonlar kadar tepki yok
Türkiye düsmanlıgı. Kullanılan kart başka birsey degil.
Oralardaki bazı mahalle ve semtlerde kürtler nüfuz almış durumda, bu yüzden toplanma ve oranın yerlilerinş dışlamak, kürtöe tabela ve yazı gibi şeylerle insanları rahatsız ettikleri için.
Bide Japonya ve kore türklerle akraba ondan 😂
Yok daha neler japonalr bizim kardeşimiz heval
Japonya'yı bile karıştırdı mezopotamya esekleri. Japonlar artık istemiyor bu vatansız yaratıkları.
Fransa'da PKK olay çıkarmıştı nerde rahatsız olmuyorlar
Kimin başına bela oluyorsa onun rahatsız olması kadar normal bir şey yok.
insanlık vicdan ahlak adalet kültür
bu 5 şey yeter ayırt etmeye
Pkklilar japonyaya çok kaçtı ve orada taskinlik yapiyir
Senin kanın hangi kandan kaşş
Pardon unuttum kansızdın sen🥺
Kürt
Sen kürt değilsin
Olmazlar ya sevecen halk
onlar türkiye nin dostu
Avrupa'da gettolaşamadılar ondan.
Cidden rahatsız oluyolar Japonlar bunlardan😂
Avrupalılar ikiyüzlü bi qöt olduğu için
Doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir konuda genel bir yargıya varmadan önce olayların farklı dinamiklerini anlamakta fayda var. Her ülkenin kendine özgü politikaları, milli çıkarları ve tarihsel bağları var. Japonya ve Güney Kore’nin, Türkiye ile ilişkilerinde yakınlık kurulabilecek ortak değerler olduğu söylenebilir. Mesela kültürel veya duygusal bir bağ, belki de Türkiye’nin tarihsel pozisyonuna verilen bir destek olabilir. Ama bunu "kan bağı" üzerinden açıklamak, hayli yüzeysel kalır.
Avrupa ülkeleri ise daha farklı bir politik zeminde bu konulara yaklaşıyor. Bazı grupların Avrupa ülkelerine sığınmış olması ya da farklı çıkar ilişkileri doğrultusunda bu tip konulara daha az hassasiyet gösterdikleri düşünülebilir. Peki bu konuda senin gözlemlerin neler? 🌏